bu vatandaş gm olma hayalleri kuruyor bencekackin yazdı:Her türlü açıklamayı o adresten bulabilirsiniz.ORHANBEY yazdı:kackin yazdı:Merhaba
Önerilerinizi aşağıdaki adrestren yapabilirsiniz.
http://www.istanbuloyun.com/ikvdestek/
Ne Alaka ? Öneride bulunmuyoruz açıklama bekliyoruz
Teşekkürler
Lonca Sistemi hakkında Bilgilendirme Ne zaman Yapılacak?
- FERRO
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Lonca Sistemi hakkında Bilgilendirme Ne zaman Yapılacak?
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL

O Adrese Sadece Öneriler ve Sorular Yazılır Yönetim Bilgi Yazmaz Yöneticilik Hayallerin Suya Düştü Biliyorum Amakackin yazdı:Her türlü açıklamayı o adresten bulabilirsiniz.ORHANBEY yazdı:kackin yazdı:Merhaba
Teşekkürler
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Bazı arkadaşlarımız Lonca sistemini İstemiyor ama bence ne olduğunu tam bilmiyor.Lonca sistemi Sadece kafanın üstünde yazan şey değil.
Lonca sistemi Gelince lonca savaşlarıda çıkar Lonca Sıralamısında 1.olmak için Her lonca Savaşlar yapar Buda bize muhteşem Bir Oyun zevki katar.Lonca sistemi gelince Ark.Listesinde Loncadan birini eklemek gerekmez loca sistemine rahatca konusabilir toplanabilirsiniz.İnş En yakın zamanda gelir
Lonca sistemi Gelince lonca savaşlarıda çıkar Lonca Sıralamısında 1.olmak için Her lonca Savaşlar yapar Buda bize muhteşem Bir Oyun zevki katar.Lonca sistemi gelince Ark.Listesinde Loncadan birini eklemek gerekmez loca sistemine rahatca konusabilir toplanabilirsiniz.İnş En yakın zamanda gelir
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaşım hiç bir alakası yok.Siz boşuna yazıyorsunuz.Oyun yöneticileri bakmıyorlar.Ama siz ısrarLaFERRO yazdı:bu vatandaş gm olma hayalleri kuruyor bencekackin yazdı:Her türlü açıklamayı o adresten bulabilirsiniz.ORHANBEY yazdı:kackin yazdı:Merhaba
Teşekkürler
buraya yazıyorsunuz.Dikkat etseydiniz zaten böyle yazılar yazmazdınız.Oyun yöneticileri böyle yazıları hep
kitlemiştir.Ama siz daha burda tartışıyorsunuz.Ama böyle yazı yazmanız hiç bir şeyi değiştirmez.Ben
size boşuna cevap beklemeyin diye yazıyorum.Zaten biraz yazılanları dikkat etseydiniz böyle yazıları
yazmazdınız.Zaten siz o adrese gönderdiğinizde gerekli açıklamayı buluyorsunuz.
Teşekkürler
Son..
- Rapid
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Lonca sistemi ve lonca savaşlarını sanırım ikv donanımı henüz desteklemiyor. Zembekoğlu, üretim ve toplama puanlarının sıfırlanması oyun içi bazı hatalara yol açabileceğinden desteklenmiyor demişti. Sanırım bu da öyle bir durum.

- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Peki desteklenmiyorda /L hala niye aktif durumda ? demekki planlar arasında yapılacak. İşte biz bu planın hangi kademede oldugunu merak ediyoruz.
Projeye Başlanmadı mı?
Başlandı Mı?
Projeye Başlanmadı mı?
Başlandı Mı?