Efsane pes etti Hospitalist ~Fretello~Kadabra
- Hospitalist
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Efsane pes etti Hospitalist ~Fretello~Kadabra
:? Meraba arkadas ben de oyunu terk ediyorum sebebi ise artık oyun bir emege baglı olarak deil maddi guce hitab ettigi icin ne kadar emek harcasanda bir yerden sonra tamamen maddiyata dönusuyyor buda beni rahatsız etti ah o eski ikv ne kadar zevkli idi simdi ki oyuncuların cogu colk cocuk hayatta(oyunda)guvenecek kımsen yoksa OYNAMA... 
Hospitalist
Re: Efsane pes etti Hospitalist ~Fretello~Kadabra
Artık bırakan herkese katılıyorum.. IKV eskiden çok güzeldi. Tepegöz kesen video çekip youtubeye koyuyodu.. mısır çarşısı önünde taşkanat vardı jandarmalar ölüyodu.. Çok güzel günlerdi.. Kurtlar komutanın ordaydı.. Handan Hanım ve İsmet Bey'in yanında sadece1 tane muhafız vardı ve birbirlerine çok yakınlardı(çok eskiden ikisi mısır çarsındaydı).. Kurtlar komutanın ordaydı.. lodos ve arzlar aynı grupta olabiliyodu.. Daha sayamadığım bir çok şey vardı bu günler çok güzeldi şimdi oyun siznde dediğiniz gibi maddi duruma bakan bi oyun oldu artırıcısı olsun silah güçlendirmesi olsun ayı telsagözcü ve kangalı olsun.. Çok değişti çook.. Gerçekten bened artık bırakmayı düşünüyorum.. Ama bir yandanda bıraamıyorum .. 
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Tebrikler!İsabetli bir karar.Reelde başarılar dilerim.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- pacoct
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Lonca İHTİLAL
bak biri daha gitti hadi bakalım dünya rekorlar kitabına girmeye hak kazanan oyun yetkilileri çagırın sayım yapıp oyunu pardon bu ticarethaneyi bi tescilli yapsınlar..............
.........bu arada aklıma geldi mevlut dinç bi ropörtajında demişki yabancı bir kaç ülkenin diline çevirip oyunu yurt dışına da sürüceklermiş........daha türkiyeye yetişilemezken töbee aman diyim hiç kalkışmayın öle bi işe sonra dünyayı kurtaran adamın filmi gibi üniversitelerde ders olarak verilir falan aman diyim oturun yerinizde
yeteri kadar türk milleti rezil oldu dünyada bide bununlar olmayalım 
newnamex yazdı:Tebrikler! İsabetli bir karar.Reelde başarılar dilerim.
What is the problem ..
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
TURKIYEIMPARATOR yazdı:Tebrikler!İsabetli bir karar.Reelde başarılar dilerim.
Diğerleri değilde sen bıraksan ikv kesin batar adamlar ne para kazanıyorsa senden kazanıyor.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:TURKIYEIMPARATOR yazdı:Tebrikler!İsabetli bir karar.Reelde başarılar dilerim.
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon