Seviye bu ne diyeyim.XeDwaRdianXX yazdı:Ben hemen ceviriyim ( Diyorki 4bl4n b4kreymiş yardımcı oluyumlBlackDeathl yazdı:Dediğinden bir şey anlayanlar çevirebilir mi? :idea: :|Sedt0762 yazdı:Sen SöLedin ya Gm LeR Hemen Laqı KaLdıRıyo ARtk Laq QLmaz Sen İstedin DiyeDoktordoctor yazdı:ws atarken lag gırmesı![]()
Eğlence!!! [Oyunda nefret ettiklerimiz]
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Sancak
Re: Eğlence!!! [Oyunda nefret ettiklerimiz]
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

- Klan: Lodos
Milletle dalga geçmeyi biliyorsun hakkedini alıyorsunlBlackDeathl yazdı:Seviye bu ne diyeyim.XeDwaRdianXX yazdı:Ben hemen ceviriyim ( Diyorki 4bl4n b4kreymiş yardımcı oluyumlBlackDeathl yazdı:Dediğinden bir şey anlayanlar çevirebilir mi? :idea: :|Sedt0762 yazdı:Sen SöLedin ya Gm LeR Hemen Laqı KaLdıRıyo ARtk Laq QLmaz Sen İstedin DiyeDoktordoctor yazdı:ws atarken lag gırmesı![]()
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Harbiden birşey anlamadım. Haketmek mi? Oyun char sattın ban yedin iyiki yemişssin ohh umarım açılmaz emek demişssin 2 yıllık meeğim var demişssin gülerim. En süper charı bile 3 ayda yapılabilir. Uza bebelerle uğraşamıyacam gece gece.
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

biyerlerine kına yak deviremedin bilegi öpceksn deviremeyen sikayet etti banlandı ne olcak nede oyun ama bilki boş konusuyorsun hem adamla dalga geçiyon bide kendini savunuyonlBlackDeathl yazdı:Harbiden birşey anlamadım. Haketmek mi? Oyun char sattın ban yedin iyiki yemişssin ohh umarım açılmaz emek demişssin 2 yıllık meeğim var demişssin gülerim. En süper charı bile 3 ayda yapılabilir. Uza bebelerle uğraşamıyacam gece gece.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Dalga mı geçtim hiç farkında değilim. Sen nesisin sözcüsü mü? Ya da fedaisi mi? Avukatı mı?
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

Yazmıssın ya anlayan cevirsin diye bende anladım cevirdim ama hoşuna gitmedi demekki oyuna fazla kapılma cık dışarı kızlarla takıl boş yaşıyorsunlBlackDeathl yazdı:Dalga mı geçtim hiç farkında değilim. Sen nesisin sözcüsü mü? Ya da fedaisi mi? Avukatı mı?
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

Bacıya laf söyleyen adam! Yarası olan gocunur. Yaran var ki gocunuyon. Anlayan anladı!XeDwaRdianXX yazdı:Yazmıssın ya anlayan cevirsin diye bende anladım cevirdim ama hoşuna gitmedi demekki oyuna fazla kapılma cık dışarı kızlarla takıl boş yaşıyorsunlBlackDeathl yazdı:Dalga mı geçtim hiç farkında değilim. Sen nesisin sözcüsü mü? Ya da fedaisi mi? Avukatı mı?
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

Benim yaram yok merak etme ben yaralı olanlardan deilim yaralıyanlardanımlBlackDeathl yazdı:Bacıya laf söyleyen adam! Yarası olan gocunur. Yaran var ki gocunuyon. Anlayan anladı!XeDwaRdianXX yazdı:Yazmıssın ya anlayan cevirsin diye bende anladım cevirdim ama hoşuna gitmedi demekki oyuna fazla kapılma cık dışarı kızlarla takıl boş yaşıyorsunlBlackDeathl yazdı:Dalga mı geçtim hiç farkında değilim. Sen nesisin sözcüsü mü? Ya da fedaisi mi? Avukatı mı?
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi

AnlamamışsınXeDwaRdianXX yazdı:Benim yaram yok merak etme ben yaralı olanlardan deilim yaralıyanlardanımlBlackDeathl yazdı:Bacıya laf söyleyen adam! Yarası olan gocunur. Yaran var ki gocunuyon. Anlayan anladı!XeDwaRdianXX yazdı:Yazmıssın ya anlayan cevirsin diye bende anladım cevirdim ama hoşuna gitmedi demekki oyuna fazla kapılma cık dışarı kızlarla takıl boş yaşıyorsunlBlackDeathl yazdı:Dalga mı geçtim hiç farkında değilim. Sen nesisin sözcüsü mü? Ya da fedaisi mi? Avukatı mı?
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı

Ne sölemeye calısıyon anlamıyorumki nasıl bi varlıksın milletle dalga geççene önce konusmayı ögren gellBlackDeathl yazdı:AnlamamışsınXeDwaRdianXX yazdı:Benim yaram yok merak etme ben yaralı olanlardan deilim yaralıyanlardanımlBlackDeathl yazdı:Bacıya laf söyleyen adam! Yarası olan gocunur. Yaran var ki gocunuyon. Anlayan anladı!XeDwaRdianXX yazdı:Yazmıssın ya anlayan cevirsin diye bende anladım cevirdim ama hoşuna gitmedi demekki oyuna fazla kapılma cık dışarı kızlarla takıl boş yaşıyorsunlBlackDeathl yazdı:Dalga mı geçtim hiç farkında değilim. Sen nesisin sözcüsü mü? Ya da fedaisi mi? Avukatı mı?![]()
koyduysan haklısın.