Ejder üretmek için çabalayanlar bakın .
-
Kincalious
- İskele Babası

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Ejder üretmek için çabalayanlar bakın .
Sarraf artırıcı aldıysanız hayatnızın hatasını yapmışınız demektir. Eğer sarraf artırıcı ile menekşe çekeceğinizi sanıyosanız çok fena yanılıyosunuz
Benden size önerim sarraf değilde lokman artırıcısı alın full gano çekin su gibi çıkıyo adada takılırsanız arada yonca budaksız gibi madenleride çekersiniz . Gidin birazda mavi çekin zaten mavi çekmek çok kolay artırıcı varmış gibi çıkıyo.Sonra gidin ganoları bi kaç çektiğiniz yonca ve budaksızları satın rahat üretirsiniz 1/ 1.5 haftada çünkü 1 haftada 10 a yakın gano çekilebiliyo.
Selametle iyi forumlar 
-------------------------------------------------------------
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

Re: Ejder üretmek için çabalayanlar bakın .
ben aLdım şans lokman da ama saf maden cıkmıyoKincalious yazdı:Sarraf artırıcı aldıysanız hayatnızın hatasını yapmışınız demektir. Eğer sarraf artırıcı ile menekşe çekeceğinizi sanıyosanız çok fena yanılıyosunuzBenden size önerim sarraf değilde lokman artırıcısı alın full gano çekin su gibi çıkıyo adada takılırsanız arada yonca budaksız gibi madenleride çekersiniz . Gidin birazda mavi çekin zaten mavi çekmek çok kolay artırıcı varmış gibi çıkıyo.Sonra gidin ganoları bi kaç çektiğiniz yonca ve budaksızları satın rahat üretirsiniz 1/ 1.5 haftada çünkü 1 haftada 10 a yakın gano çekilebiliyo.
Selametle iyi forumlar
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
-
Kincalious
- İskele Babası

allah allah neden acaba 
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

Kincalious yazdı:allah allah neden acaba
Şans meseLesı bence
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
Ejder üretmek için en iyi yol (bence)
Oyunda 4-5 saat bulunabiliyorsanız ve char kasmaktan sıkılmıyorsanız çok eğlenceli bir yöntem. %50 exp arttırıcı alın. Charları 47 levele kadar kasın. (yaklaşık 10 tane char) Sonra arkadaşlarınız varsa veya loncanız varsa onlardan "Kadim"i kesmelerini isteyin. Sonra 10 tane charın kadim görevlerini yaparak kadimlerini alın. 10 tane kadim ejder asa üretmek için yeterli olacaktır. Sonra isterseniz o 10 tane charı 49 level yaparak ve 1500 kp kasarak her iki saatte bir karizma satabilirsiniz. (600binx10=6m 2 saatte bir.)
Ufak bir not: Kasarken pluslu olmanız sizin yararınıza olacaktır.
Kolay Gelsin.
Oyunda 4-5 saat bulunabiliyorsanız ve char kasmaktan sıkılmıyorsanız çok eğlenceli bir yöntem. %50 exp arttırıcı alın. Charları 47 levele kadar kasın. (yaklaşık 10 tane char) Sonra arkadaşlarınız varsa veya loncanız varsa onlardan "Kadim"i kesmelerini isteyin. Sonra 10 tane charın kadim görevlerini yaparak kadimlerini alın. 10 tane kadim ejder asa üretmek için yeterli olacaktır. Sonra isterseniz o 10 tane charı 49 level yaparak ve 1500 kp kasarak her iki saatte bir karizma satabilirsiniz. (600binx10=6m 2 saatte bir.)
Ufak bir not: Kasarken pluslu olmanız sizin yararınıza olacaktır.
Kolay Gelsin.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
YalanXxTayfunxX yazdı:Kincalious yazdı:allah allah neden acaba
Şans meseLesı benceSarraf arttırıcı yok ama gunde en az 3-4 tane Mavi çekiyorum
Lokman da şans arttırıcı var % 60 ++ ama bi Budaksız bıle cıkmıyo
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

ben senmıyım nan yaLan konusımbbsnake yazdı:YalanXxTayfunxX yazdı:Kincalious yazdı:allah allah neden acaba
Şans meseLesı benceSarraf arttırıcı yok ama gunde en az 3-4 tane Mavi çekiyorum
Lokman da şans arttırıcı var % 60 ++ ama bi Budaksız bıle cıkmıyo
- KnqIllidan
- Salgın Koruyucusu

- Klan: Lodos
Sarraf Şans artırıcyla günde 2 menekşe çektim zamanlar oldu 6- 7 saat kadar vakit harcaman yeterli.

-
Kincalious
- İskele Babası

senin gibi istisnalar hariç ama genelde menekşe çıkmaz anormal bi maden o .
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı

aynenKincalious yazdı:senin gibi istisnalar hariç ama genelde menekşe çıkmaz anormal bi maden o .