Lodostum. Arzları açlıklarına falan fena sinir olurdum. Bir iki çarım arz yaptım kp kasmak için cidden hem daha eğlenceli hemde lodoslarında pek farkının olmadığını anladım.
Aslında herkes aç Her klanda iyi kötü insan olabilir.
Eğlence!!! [Oyunda nefret ettiklerimiz]
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Re: Eğlence!!! [Oyunda nefret ettiklerimiz]
lBlackDeathl yazdı:Lodostum. Arzları açlıklarına falan fena sinir olurdum. Bir iki çarım arz yaptım kp kasmak için cidden hem daha eğlenceli hemde lodoslarında pek farkının olmadığını anladım.
Evet klanları iyi kötü olarak değil de insanları iyi kötü olarak ayırın
Bu klan meselesi git gide FB-GS çatışmasına dönecek gibime geliyor.
(not: Sakın şimdi FB-GS tartışması ya da nie BJK yok tartışması' başlatmayın örnek olarak verdim)

Şimdi Eminönü'nde...
varya tılsım da lodos azınlık gipi çok az haliyle klan savasları zevli olmuyor bir kere sancak savasına girmistim arz lar bizim 2-3 katı mız biz peltlBlackDeathl yazdı:Lodostum. Arzları açlıklarına falan fena sinir olurdum. Bir iki çarım arz yaptım kp kasmak için cidden hem daha eğlenceli hemde lodoslarında pek farkının olmadığını anladım.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Hade FB-GS tartışması başlatalım.uluenis3 yazdı:lBlackDeathl yazdı:Lodostum. Arzları açlıklarına falan fena sinir olurdum. Bir iki çarım arz yaptım kp kasmak için cidden hem daha eğlenceli hemde lodoslarında pek farkının olmadığını anladım.
(not: Sakın şimdi FB-GS tartışması ya da nie BJK yok tartışması' başlatmayın örnek olarak verdim)
Ha bide oyunda nefret ettiklerimden:
Klanda veya bölgede Fb-Gs çatışmaları dalaşmalar yapılması.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Tılsımda da char var lodos. Açlık yapıyorum bazılarının tabiriyle. Savaşlar Sancak sunucusundakilerin 3 4 katı zevkli. Sunucunun değerini bil!Ogol yazdı:varya tılsım da lodos azınlık gipi çok az haliyle klan savasları zevli olmuyor bir kere sancak savasına girmistim arz lar bizim 2-3 katı mız biz peltlBlackDeathl yazdı:Lodostum. Arzları açlıklarına falan fena sinir olurdum. Bir iki çarım arz yaptım kp kasmak için cidden hem daha eğlenceli hemde lodoslarında pek farkının olmadığını anladım.
aynen olur birde döner bıcağı gelirse tam oluruluenis3 yazdı:lBlackDeathl yazdı:Lodostum. Arzları açlıklarına falan fena sinir olurdum. Bir iki çarım arz yaptım kp kasmak için cidden hem daha eğlenceli hemde lodoslarında pek farkının olmadığını anladım.
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
:mrgreen: :mrgreen:Ogol yazdı:aynen olur birde döner bıcağı gelirse tam oluruluenis3 yazdı:lBlackDeathl yazdı:Lodostum. Arzları açlıklarına falan fena sinir olurdum. Bir iki çarım arz yaptım kp kasmak için cidden hem daha eğlenceli hemde lodoslarında pek farkının olmadığını anladım.
(not: Sakın şimdi FB-GS tartışması ya da nie BJK yok tartışması' başlatmayın örnek olarak verdim)![]()
![]()
- IxProMeTHeuSxI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Arzulahcinin Mezarlık Parşömenleri görevinde ordan oraya inek gibi dolandırması 
IxProMeTHeuSxI >>> ^Ejder Asa
lodos az yada millet gurup bölgelerinde olduğundan bana öyle geliyor belki ama lodos az gipi geliyor bana arzlara oraran sancakta oynamadım kuklacıda oynamıstım büyücüogo carıyla carındılBlackDeathl yazdı:Tılsımda da char var lodos. Açlık yapıyorum bazılarının tabiriyle. Savaşlar Sancak sunucusundakilerin 3 4 katı zevkli. Sunucunun değerini bil!Ogol yazdı:varya tılsım da lodos azınlık gipi çok az haliyle klan savasları zevli olmuyor bir kere sancak savasına girmistim arz lar bizim 2-3 katı mız biz peltlBlackDeathl yazdı:Lodostum. Arzları açlıklarına falan fena sinir olurdum. Bir iki çarım arz yaptım kp kasmak için cidden hem daha eğlenceli hemde lodoslarında pek farkının olmadığını anladım.
AdamsınlBlackDeathl yazdı:"'''Yapınca kendini cool sanan saflar [Forumda]

Jeova Sanctus Unus