ben simdi o maden benim madenimmi dedim yorumlarımı bir daha okumanı tavsiye ederim lBlackDeathl ne yazık ki o anda ne dalga gecmek geliyor aklıma ne de dalga gecinde söyleyeceğim laf.SkyBlue yazdı:Senin madenin benim madenin diye bir şey yok. O maden sunucuda bulunan herkesin.
Madem kesilmek istemiyorsun çık klandan. Sövünce haklı mı oluyorsun. Seviyeni belli ediyorsun. Her neyse sen bize de söversin şimdi. Tamam haklısın.
Eğlence!!! [Oyunda nefret ettiklerimiz]
Re: Eğlence!!! [Oyunda nefret ettiklerimiz]
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
O zaman 10 a kadar say insandan sinir kalmıyo en azından bendeOgol yazdı:ben simdi o maden benim madenimmi dedim yorumlarımı bir daha okumanı tavsiye ederim lBlackDeathl ne yazık ki o anda ne dalga gecmek geliyor aklıma ne de dalga gecinde söyleyeceğim laf.SkyBlue yazdı:Senin madenin benim madenin diye bir şey yok. O maden sunucuda bulunan herkesin.
Madem kesilmek istemiyorsun çık klandan. Sövünce haklı mı oluyorsun. Seviyeni belli ediyorsun. Her neyse sen bize de söversin şimdi. Tamam haklısın.
Ben diyorum ufak meselelerde küfür edip kendini küçültme. Sorun çok büyürse o konuda bir şey diyemeyeceğim. Bazen bende kendimi tutamıyorum.
Bir de sağlığın için çok uzun süre bu oyunu oynama. İnsanın oyunu oynama süresi uzadıkça sinirleri de geriliyor.lBlackDeathl yazdı:Çok sinirlendiysen küfüre başvurmadan ve yahut kısaltarak küfür etmeden (Bu normal küfür etmektende insanı düşürür.)
söyleyeceğini söyle. Bir süre sonra buna ihtiyacın kalmayacak.
Mesela ben oyuna ilk girdiğimde beni kestiklerinde kılımı bile kıpırdatmıyorum ama oyuna girdikten 2-3 saat sonra biri beni kestiğinde sinirleniyorum
En son uluenis3 tarafından 01 Eyl 2011 18:40 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

Şimdi Eminönü'nde...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
K.bakma benim hatam.Ogol yazdı:ben simdi o maden benim madenimmi dedim yorumlarımı bir daha okumanı tavsiye ederim lBlackDeathl ne yazık ki o anda ne dalga gecmek geliyor aklıma ne de dalga gecinde söyleyeceğim laf.SkyBlue yazdı:Senin madenin benim madenin diye bir şey yok. O maden sunucuda bulunan herkesin.
Dalga geçecek laf gelmiyor ama küfür geliyor öyle mi ? Her neyse seninle daha konuşulmaz. Bakarsın aklına laf gelmez küfür gelir.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
40 Lv(max 2700) ezik bir savaşçımda klan parası kasarken adamın ''Gel lan vs?'' demesidir.
Sonrada kestiğimde gururuna yediremeyip Örs yoktu lag girdi gibi bahaneler uydurmasıdır.
Bunlar gerçek.
Sonrada kestiğimde gururuna yediremeyip Örs yoktu lag girdi gibi bahaneler uydurmasıdır.
Bunlar gerçek.
Evt ya. Sürekli kendilerini bir şey sananlar varlBlackDeathl yazdı:40 Lv(max 2700) ezik bir savaşçımda klan parası kasarken adamın ''Gel lan vs?'' demesidir.
Bunlar gerçek.![]()

Şimdi Eminönü'nde...
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
40 Lv ya ondan gözü yedi.uluenis3 yazdı:Evt ya. Sürekli kendilerini bir şey sananlar varlBlackDeathl yazdı:40 Lv(max 2700) ezik bir savaşçımda klan parası kasarken adamın ''Gel lan vs?'' demesidir.
Bunlar gerçek.![]()
Halbuki bir şey değiller
Herneyse aklıma bir tane daha geldi:
Arkdaşımın adına konucağım:
Kenan can 3 ken Serhatın charıma girip beni oyundan atması (Serhat=Ben)
Bunu yaptım fena kızdı bana biraz saydırdı. (Anladığınız saydırma değil
Akşama büyücüsünün eksik alternator yüzüğünü nucleus kolye ve maraton ayağını düşürünce minnet duydu.
Alternator kolyesini de ben düşürmüştüm
doğru söylüyor sunuz bundan sonra birşey dememeye calısasam adamın aclık doğasında var küfür etsem de adam aclık tan vacgecmiyecek bende ban yiyecem deniyim bir bakalım ne olcakuluenis3 yazdı:Bir de sağlığın için çok uzun süre bu oyunu oynama. İnsanın oyunu oynama süresi uzadıkça sinirleri de geriliyor.lBlackDeathl yazdı:Çok sinirlendiysen küfüre başvurmadan ve yahut kısaltarak küfür etmeden (Bu normal küfür etmektende insanı düşürür.)
Mesela ben oyuna ilk girdiğimde beni kestiklerinde kılımı bile kıpırdatmıyorum ama oyuna girdikten 2-3 saat sonra biri beni kestiğinde sinirleniyorumOlay bundan ibaret. Oyuna Biraz mola veriniz...
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Bide tek taraflı olma. İnsan karşı klandaki adamın halini anca o klana geçince anlıyor.Ogol yazdı:doğru söylüyor sunuz bundan sonra birşey dememeye calısasam adamın aclık doğasında var küfür etsem de adam aclık tan vacgecmiyecek bende ban yiyecem deniyim bir bakalım ne olcakuluenis3 yazdı:Bir de sağlığın için çok uzun süre bu oyunu oynama. İnsanın oyunu oynama süresi uzadıkça sinirleri de geriliyor.lBlackDeathl yazdı:Çok sinirlendiysen küfüre başvurmadan ve yahut kısaltarak küfür etmeden (Bu normal küfür etmektende insanı düşürür.)
Mesela ben oyuna ilk girdiğimde beni kestiklerinde kılımı bile kıpırdatmıyorum ama oyuna girdikten 2-3 saat sonra biri beni kestiğinde sinirleniyorumOlay bundan ibaret. Oyuna Biraz mola veriniz...
oda doğrulBlackDeathl yazdı:Bide tek taraflı olma. İnsan karşı klandaki adamın halini anca o klana geçince anlıyor.Ogol yazdı:doğru söylüyor sunuz bundan sonra birşey dememeye calısasam adamın aclık doğasında var küfür etsem de adam aclık tan vacgecmiyecek bende ban yiyecem deniyim bir bakalım ne olcakuluenis3 yazdı:Bir de sağlığın için çok uzun süre bu oyunu oynama. İnsanın oyunu oynama süresi uzadıkça sinirleri de geriliyor.lBlackDeathl yazdı:Çok sinirlendiysen küfüre başvurmadan ve yahut kısaltarak küfür etmeden (Bu normal küfür etmektende insanı düşürür.)