Bunlar da Yeni moda NEFRETlerMcK1907 yazdı:1-Klan savaşlarında zihin ve ya kutup rüzgarı attığım kişinin benden yaklaşık 15m daha ileri gitmesi.(Adama kutup açıyorum buzun içinde gidiyor mübarek)
2-Büyücü olmama rağmen bana bir fiske bile vuramadan kestiğim lodos savaşçılarının "Gel lan vs" şeklindeki konuşmaları.(Adam savaşçı karakteriyle benim büyücüme karşı teke tek vs atacak ne akıl ama?)
3-Komutanın yanındaki meteor tabelasından geçmeye çalışan aciz bir lodos büyücüsünü kestiğimizde bize ana avrat sövmesi ve o kesildiği halde bizi ezik ilan etmesi(Ayıp)
4-Bölgeden birlikte çalışan 10 yaşında çocukların bana hitafen ".... eziktir, ezosun olm, gel vs atak lan, ... ' la sığınak atmayın bilmiyor.(Halbuki girişe tesla açıp bütün yaratıkları üstümüze çekende kendisi) şeklinde konuşmaları.
5-Klan savaşında hiç tanımadığım bir adamı kestiğimde bana "Dün abi beni kenana götür diyodun ne zaman arz oldun?" demesi(Muhtemelen dün ben oyuna bile girmemişimdir.)
6-Sığınaklarda yaratıklardan birini ben kitledikten sonra başka birinin 2. yaratığı kitlemesi.
7-25 seviye bir adamı klana girmiş vaziyette ve lodoslara ilk vurma çabasında görmem
8-Lodosların hasekiyi kapatması
9-Tam yeraltına inecekken lodosların kaleyi basması
Aklıma gelenler bunlar.
Eğlence!!! [Oyunda nefret ettiklerimiz]
Re: Eğlence!!! [Oyunda nefret ettiklerimiz]

Şimdi Eminönü'nde...
hepiniz sobee yalakasısınız o an haklı olarak der insan sonra da susturma verirler belki yakında forum hesapımıda kapatırlar sobee ye ileri geri konusma sebepiyle :lol:SkyBlue yazdı:Sana özel ayrıcalık yapalım. Söv, say anayı, babayı, bacıyı karıştır biz sana menekşe verelim. Hey Allah'ım.Ogol yazdı:* ve küfür edince aradan kısa zaman gectikten sonra sustururmam
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Her zaman nefret etcek birşey bulunur.

Çok haklısın...lBlackDeathl yazdı:Her zaman nefret etcek birşey bulunur.![]()

Şimdi Eminönü'nde...
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Ogol yazdı:hepiniz sobee yalakasısınız o an haklı olarak der insan sonra da susturma verirler belki yakında forum hesapımıda kapatırlar sobee ye ileri geri konusma sebepiyle :lol:SkyBlue yazdı:Sana özel ayrıcalık yapalım. Söv, say anayı, babayı, bacıyı karıştır biz sana menekşe verelim. Hey Allah'ım.Ogol yazdı:* ve küfür edince aradan kısa zaman gectikten sonra sustururmam
Oho benden büyük sobee yalakası yok.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Ben yalakalık yapıyorum. Sanki bana birşey kaznadırcakta peh :roll:SkyBlue yazdı:Ogol yazdı:hepiniz sobee yalakasısınız o an haklı olarak der insan sonra da susturma verirler belki yakında forum hesapımıda kapatırlar sobee ye ileri geri konusma sebepiyle :lol:SkyBlue yazdı:Sana özel ayrıcalık yapalım. Söv, say anayı, babayı, bacıyı karıştır biz sana menekşe verelim. Hey Allah'ım.Ogol yazdı:* ve küfür edince aradan kısa zaman gectikten sonra sustururmam
Oho benden büyük sobee yalakası yok.
baskası seni maden ceker ken veya sen ona sardırmadığın hade seni keserken ne hissesiyorsun kardesim ? çok merak ediyorum ?lBlackDeathl yazdı:SkyBlue yazdı:Sana özel ayrıcalık yapalım. Söv, say anayı, babayı, bacıyı karıştır biz sana menekşe verelim. Hey Allah'ım.Ogol yazdı:* ve küfür edince aradan kısa zaman gectikten sonra sustururmamAdam küfür ettikten sonra susturulmamayı istiyor.
![]()
Başkaları ona sövünce ne tepki verecek?
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Genelde eğleniyorum.
Beni kesenle dalga geçerim genelde.
Bazen kanka bile oluruz. Bana dalmaz.
Bazen kanka bile oluruz. Bana dalmaz.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Senin madenin benim madenin diye bir şey yok. O maden sunucuda bulunan herkesin.
Madem kesilmek istemiyorsun çık klandan. Sövünce haklı mı oluyorsun. Seviyeni belli ediyorsun. Her neyse sen bize de söversin şimdi. Tamam haklısın.
Madem kesilmek istemiyorsun çık klandan. Sövünce haklı mı oluyorsun. Seviyeni belli ediyorsun. Her neyse sen bize de söversin şimdi. Tamam haklısın.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Çok sinirlendiysen küfüre başvurmadan ve yahut kısaltarak küfür etmeden (Bu normal küfür etmektende insanı düşürür.)
söyleyeceğini söyle. Bir süre sonra buna ihtiyacın kalmayacak.
söyleyeceğini söyle. Bir süre sonra buna ihtiyacın kalmayacak.