Zwartan'ın Dometes Bahçesi ''WooOooW ''
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Zwartan'ın Dometes Bahçesi ''WooOooW ''
Fotografı göremedim arkadaş ne koydu merakte etmiyorum teşekkürler Tatlısu
KIYAMETALEVI yazdı:Fotografı göremedim arkadaş ne koydu merakte etmiyorum teşekkürler Tatlısu
beyni patlamış bi adamdı.
Görürsen selam ver
( Eminönü )
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
-> Ölmekistermisin
-> Öpmekistermisin
Neyse görmesen daha iyiKIYAMETALEVI yazdı:Fotografı göremedim arkadaş ne koydu merakte etmiyorum teşekkürler Tatlısu

Şimdi Eminönü'nde...
Erdi55 yazdı:Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et
Çok hoş klan paranı saklamışsın ama 2 haneli olduğu belli oluyor en fazla 99 olabilir yani boşuna saklamışsın.
İnsan yetenklerini ismini çantasını v.s. Saklar da sen niye karizmanı saklıyorsun

Şimdi Eminönü'nde...
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Böyle insanlara evet deyip geçmek gerekir evet arkadaşım o benim beynim :roll:
KIYAMETALEVI yazdı:Böyle insanlara evet deyip geçmek gerekir evet arkadaşım o benim beynim :roll:
Evet evet !

Şimdi Eminönü'nde...
76 kp iyce abaktımuluenis3 yazdı:Erdi55 yazdı:Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et
Çok hoş klan paranı saklamışsın ama 2 haneli olduğu belli oluyor en fazla 99 olabilir yani boşuna saklamışsın.
İnsan yetenklerini ismini çantasını v.s. Saklar da sen niye karizmanı saklıyorsun
aferin, mutlu oldun mu anlayınca?TOLGARDA yazdı:76 kp iyce abaktımuluenis3 yazdı:Erdi55 yazdı:Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Milleti tersleyip durmayın be adam kötü bir şey demediziwro yazdı:aferin, mutlu oldun mu anlayınca?TOLGARDA yazdı:76 kp iyce abaktımuluenis3 yazdı:Erdi55 yazdı:Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et
Yoksa tanımıyor musun onu :?KaraXHayalet yazdı:Milleti tersleyip durmayın be adam kötü bir şey demediziwro yazdı:aferin, mutlu oldun mu anlayınca?TOLGARDA yazdı:76 kp iyce abaktımuluenis3 yazdı:Erdi55 yazdı:Alın size Zwartan'ın Domates Bahçesi.. Ben bi kaç tane cebe doldurdumZwartan abi hakkını helal et