!..SOMALİ İÇİN İÇERİYE BAKMAN YETERLİDİR..!
Re: !..SOMALİ İÇİN İÇERİYE BAKMAN YETERLİDİR..!
theanswere katılıyorum gidin akdenize egeye plajlarda gezen 80 yasında teyzem incir zeytin satıyor başbaakan somaliye bkaakacagına kendi ulkesine baksın somalidekiler yan gelip yatıyor o kadar toprak war işlemiyrolar hep yardım bekliyorlar o kadar emek verip sürünen türk insanına biraz bakın lütfen !!!
Bir Yerde Küçük İnsanların Büyük Gölgeleri Oluyorsa Orada Güneş Batıyor Demektir **__
ya yapmayın bu kadar acımasız olmayın Allah aşkına bizim ülkemizde açlıktan ölen kimse yok ölen olursa da bu devletin suçudur zaten...siz şimdi asgari ücret alan bir fakir ile açlıktan ölen bir insanı bir mi tutuyorsunuz? Adamlar toprağı işlemediği için böyle olmadı yada sadece kuraklık yüzünden böyle olmadı onlar sömürge devleti..midesi doymayanlar değil gözü doymayanlar yüzünden onlar bu halde...Orada ölen bi çocuk için ahirette hepimiz hesaba tutulucaz..devlet büyükleri bu konunun üzerinde bu kadar durmasaydi bu kadar yardımda olmazdı..yardım etmiyorsaniz kokuşmuş düşüncelerinizle de kirletmeyin bu konuyu..ülke sadece bi konu üzerinde yoğunlaşacak diye düz bi mantık da olamaz...
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
- TheAnswerr3
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
barum yazdı:theanswere katılıyorum gidin akdenize egeye plajlarda gezen 80 yasında teyzem incir zeytin satıyor başbaakan somaliye bkaakacagına kendi ulkesine baksın somalidekiler yan gelip yatıyor o kadar toprak war işlemiyrolar hep yardım bekliyorlar o kadar emek verip sürünen türk insanına biraz bakın lütfen !!!
eyvallah karşim.
DARAĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE
FENERBAHÇE
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Haklısın ülkemizde açlıktan ölen yok ama gece yatağına aç giren bir sürü insan var ! Önce kendi ülkendeki gece yatağına aç giren insanları doyur sonra Somali'ye de yardım edersin bir başka ülkeye de .disiceza yazdı:ya yapmayın bu kadar acımasız olmayın Allah aşkına bizim ülkemizde açlıktan ölen kimse yok ölen olursa da bu devletin suçudur zaten...siz şimdi asgari ücret alan bir fakir ile açlıktan ölen bir insanı bir mi tutuyorsunuz? Adamlar toprağı işlemediği için böyle olmadı yada sadece kuraklık yüzünden böyle olmadı onlar sömürge devleti..midesi doymayanlar değil gözü doymayanlar yüzünden onlar bu halde...Orada ölen bi çocuk için ahirette hepimiz hesaba tutulucaz..devlet büyükleri bu konunun üzerinde bu kadar durmasaydi bu kadar yardımda olmazdı..yardım etmiyorsaniz kokuşmuş düşüncelerinizle de kirletmeyin bu konuyu..ülke sadece bi konu üzerinde yoğunlaşacak diye düz bi mantık da olamaz...
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
açlıktan ölmenin doğusu batısı orası burası olmaz biz osmanlı torunuyuz zorda olana daima yardım ederiz..kim yatağa Aç giriyor Allah aşkına çevrende öyle biri varsa git devlete başvur vakıflara başvur onlara da yardım ederler..bizim sokakta evi olan bile devletten gıda ve kömür yardımı alıyor..o Aç yatanlar varsa eğer bunun sorumlusu da bizim ülkemizdeki gözü Açlar..nasıl bi zihniyet ki bana dokunmayan açlık bin yaşasin der gibi konuşuyorsun..ama haklısın çocuklarin ölmesine değil asıl Insanlıgin ölmesine daha çok üzülmeliyiz..SkyBlue yazdı:Haklısın ülkemizde açlıktan ölen yok ama gece yatağına aç giren bir sürü insan var ! Önce kendi ülkendeki gece yatağına aç giren insanları doyur sonra Somali'ye de yardım edersin bir başka ülkeye de .disiceza yazdı:ya yapmayın bu kadar acımasız olmayın Allah aşkına bizim ülkemizde açlıktan ölen kimse yok ölen olursa da bu devletin suçudur zaten...siz şimdi asgari ücret alan bir fakir ile açlıktan ölen bir insanı bir mi tutuyorsunuz? Adamlar toprağı işlemediği için böyle olmadı yada sadece kuraklık yüzünden böyle olmadı onlar sömürge devleti..midesi doymayanlar değil gözü doymayanlar yüzünden onlar bu halde...Orada ölen bi çocuk için ahirette hepimiz hesaba tutulucaz..devlet büyükleri bu konunun üzerinde bu kadar durmasaydi bu kadar yardımda olmazdı..yardım etmiyorsaniz kokuşmuş düşüncelerinizle de kirletmeyin bu konuyu..ülke sadece bi konu üzerinde yoğunlaşacak diye düz bi mantık da olamaz...
BAKIYORUMDA 'SADAKAT' KASAPLARIN KAPI ÖNÜNE ATTIĞI 'SAKATAT' KADAR DEĞERSİZ..ÇÜNKÜ 'ET'İN DERDİNE DÜŞMÜŞSÜNÜZ HEPİNİZ..
Bu konuda tartışmak aşırı derecede saçmalık her cevaba bir örnekle karşılık verilebilir yapdığınız sadece demagoji sürdürmenin alemi yok.
Yardım konusuna gelince de etmek isteyen, içinden gelen, insaniyet duygusu besleyen kişiler edebildiği kadar yardım edebilir kimsenin buna itirazı yok arkadaşların sitemi sadece yardımı reklama çevirenlere haksız da sayılmazlar
Yardım konusuna gelince de etmek isteyen, içinden gelen, insaniyet duygusu besleyen kişiler edebildiği kadar yardım edebilir kimsenin buna itirazı yok arkadaşların sitemi sadece yardımı reklama çevirenlere haksız da sayılmazlar

haklılar bu konuda herkes kendi reklamını yapıyor gerek tayyip olsun gerek kemal..ama bence bunlar somali için işe yarıyor..afrikaya yardım yapmayın ülkede bir sürü Aç var diyenler acaba kendileri yapılmasıni istedikleri yerlere yardım yapıyorlar mi? Somaliye Yardım yapmıyorsaniz yapmayın size zorla yardım edin demiyorlar benim kızdığım konu bazı insanların sinek gibi vızıldayıp kafa şişirmesi..
Anlatamamışım sana kendimi fatmadisiceza yazdı:haklılar bu konuda herkes kendi reklamını yapıyor gerek tayyip olsun gerek kemal..ama bence bunlar somali için işe yarıyor..afrikaya yardım yapmayın ülkede bir sürü Aç var diyenler acaba kendileri yapılmasıni istedikleri yerlere yardım yapıyorlar mi? Somaliye Yardım yapmıyorsaniz yapmayın size zorla yardım edin demiyorlar benim kızdığım konu bazı insanların sinek gibi vızıldayıp kafa şişirmesi..

- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Önce CAN sonra CANAN !disiceza yazdı:haklılar bu konuda herkes kendi reklamını yapıyor gerek tayyip olsun gerek kemal..ama bence bunlar somali için işe yarıyor..afrikaya yardım yapmayın ülkede bir sürü Aç var diyenler acaba kendileri yapılmasıni istedikleri yerlere yardım yapıyorlar mi? Somaliye Yardım yapmıyorsaniz yapmayın size zorla yardım edin demiyorlar benim kızdığım konu bazı insanların sinek gibi vızıldayıp kafa şişirmesi..
hem can hem canan..ikiside mümkün yeterki bazı kalpler vermeyi bazı kalpler de doymayı bilsin..SeRRuh yazdı:Önce CAN sonra CANAN !disiceza yazdı:haklılar bu konuda herkes kendi reklamını yapıyor gerek tayyip olsun gerek kemal..ama bence bunlar somali için işe yarıyor..afrikaya yardım yapmayın ülkede bir sürü Aç var diyenler acaba kendileri yapılmasıni istedikleri yerlere yardım yapıyorlar mi? Somaliye Yardım yapmıyorsaniz yapmayın size zorla yardım edin demiyorlar benim kızdığım konu bazı insanların sinek gibi vızıldayıp kafa şişirmesi..