baytarozkan yazdı:Kamil Abi sana gönderdiğim bilgiler ulaştımı eline? özelm mesaj olarak göndermiştim.
Aldım Özkanım.. Sen merak etme Alem ile ayar çekiyoruz. Çok yakında ayarlar tamm olunca toplanacaz em için
eywallah abi ben giremiyorum abi oyuna pc yok benım makınede ekran kartı olmadıgı ıcın acamıorum oyunu. ayın 5 inde inş geliyorum... kendine iyi bak abi yazarım burdan size uzak kalmayız oyuna
Uçurumun kénarındayım hızır,
Bir gamzélik rüzgar yétécék
Ha itti béni ha itécék
Uçurumun kénarındayım hızır,
Vazgéçilméz bélaya nazır,
Divan hazır, Férman hazır, Kurban hazır. . .
Özel mesajınızı aldım.Ama nolur kusuruma bakmayın,
ben artık ANKA dışında hiç bir sunucuda oynamama kararı aldım.
Daha önceden söylediğim gibi ;hesaplarım ve çarlarım sizlerindir.
Güle güle kullanın.AEO KIB sağlıcakla ve hoşçakalın.
Arada biir eserse belki sizlerle esenleşmeye gelirim.
Alpaslanx yazdı:Değerli BARBAR loncası ve sevgili kardeşlerim;
Özel mesajınızı aldım.Ama nolur kusuruma bakmayın,
ben artık ANKA dışında hiç bir sunucuda oynamama kararı aldım.
Daha önceden söylediğim gibi ;hesaplarım ve çarlarım sizlerindir.
Güle güle kullanın.AEO KIB sağlıcakla ve hoşçakalın.
Arada biir eserse belki sizlerle esenleşmeye gelirim.
Alpaslan
Alp Ben de Ankayı Bırakmıyorum Ama Tılsım mıda Bırakmıyorum.Memleket Anka Mekan Tılsım Gidip Geliyoruz
Arkadaşlar bizim genel koordinatörümüz Alem (Tetik) özele mesaj yollamış ancak yanlış anlaşılma olmasın kimseyi zorlamıyoruz. Sizler kafanızı yormayın müsait oldugunuz zamanlarda girersiniz oyuna. Alem ile ben genel olarak oyundayız. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Geç olacak güç olacak ama güzel olacak. Önemli olan muhabet ve arkadaşlık. Şurda muhabbet olmasa oyunun tadımı kalır. Biz alemle hüsamla gökhanla hemen her gün ceple görüşüyor tartışıyoruz neler yapabiliriz diye. Sadece zamanı geldiğinde sizlere ulaşacağız. Bzlere 1 gününüzü ayırmanız yeterli olacak. Kendinize iyi bakın görüşmek üzere...