SENEYE AYRILIYORUZ

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Kayı Alpleri

SENEYE AYRILIYORUZ

Mesaj gönderen Strongxsifa »

arkadaşlar ben sbs den iyi puanlar aldım ve seneye büyük ihtimal (inşallah) polis kolejine gideceğim o nedenle orası yatılı olacak ve hafta sonları çok az belki hiç giremeyeceğim onun için şimdiden bu konuyu açtım ki daha çok kişi görsün sonra dönünce nerdeydin demeyin..
Kullanıcı avatarı
choosensxduygu
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Re: SENEYE AYRILIYORUZ

Mesaj gönderen choosensxduygu »

Strongxsifa yazdı:arkadaşlar ben sbs den iyi puanlar aldım ve seneye büyük ihtimal (inşallah) polis kolejine gideceğim o nedenle orası yatılı olacak ve hafta sonları çok az belki hiç giremeyeceğim onun için şimdiden bu konuyu açtım ki daha çok kişi görsün sonra dönünce nerdeydin demeyin..
Öncelıkle Nitelıklı Şartlarında Uyup Profılınde tamsa Puanında Tutuyor sanırım Çok guzel 1 Koleje Gıdeksın.Şehrıne en yakın yerde Fızık beden sınavlarına tabi tutulup daha sonrada ankaraya gönderıleceksın oradanda başarılı 1 sekılde çıkıp polis olacaksın inşallah hadi hayırlısı :D
LODOS
RÜTBE
Resim
MeraN
Resim
Kullanıcı avatarı
MeGaStaR
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen MeGaStaR »

Tebrikler , yaLnız sunu belirtmek isterim ki puanından dolayı hemen heyecana kapıLma. Bunun daha bedeni yeterLiLik testi var . . . Bu yüzden Kendini hazırlamaya bak.Bende zamanında Askeri Lise Sınavı ( ALS ) na girdiğimde Hava,Deniz,Kara,Bando AST. Hepsi Tutmuştu . Hemen hayaller şekillenmeye başlamıştı kafamda . . =) 3 gün süren 2. Seçme aşamaları için İstanbul'a gittim ve buradaki tüm testleri başarıyLa geçtim artık resmen Işıklar Hava Lisesi ( Bursa ) ' ne girip Hava Subayı oLma yoLunda ilk adımı atacağım derken en son gün gelen we şu ana kadar hiç haberimin bile olmadığı sağlık problemim yüzünden hayallerime weda etmek zorunda kaldım . . =/ Bu yüzden kendini ikinci seçme aşamalarına çok iyi yetiştir. Diksiyonun kuvvetli olsun ve hiçbir zaman umudunu yitirme . . !

Gireceğin imtihanlarda şimdiden başarılar. . .
|| * Megaşifa ~ QuaRanTin€ * ||

Since 2008...
...::: MeGaXTeaM :::...
Kullanıcı avatarı
SampLeSs
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen SampLeSs »

Sbsden konuştuğuna göre küçüksün bu konuları arkadaşlarınla değilde ailenle görüş, tartış ve karara erdir..
Uygunsuz imza içeriği silindi.Tekrarı halinde yaptırıma tabi tutulacaksınız.
Bilginize.
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

ee bizene bundan ilgilendirenelre söyle ve liseye başlamak için daha önünde 7-8 var dikkat çekmek için konu açma
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

7-8 yok ben 8deyim zaten funda abla :D
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

MeGaStaR yazdı: Tebrikler , yaLnız sunu belirtmek isterim ki puanından dolayı hemen heyecana kapıLma. Bunun daha bedeni yeterLiLik testi var . . . Bu yüzden Kendini hazırlamaya bak.Bende zamanında Askeri Lise Sınavı ( ALS ) na girdiğimde Hava,Deniz,Kara,Bando AST. Hepsi Tutmuştu . Hemen hayaller şekillenmeye başlamıştı kafamda . . =) 3 gün süren 2. Seçme aşamaları için İstanbul'a gittim ve buradaki tüm testleri başarıyLa geçtim artık resmen Işıklar Hava Lisesi ( Bursa ) ' ne girip Hava Subayı oLma yoLunda ilk adımı atacağım derken en son gün gelen we şu ana kadar hiç haberimin bile olmadığı sağlık problemim yüzünden hayallerime weda etmek zorunda kaldım . . =/ Bu yüzden kendini ikinci seçme aşamalarına çok iyi yetiştir. Diksiyonun kuvvetli olsun ve hiçbir zaman umudunu yitirme . . !

Gireceğin imtihanlarda şimdiden başarılar. . .
geçmiş olsun star bu arada saol koştururlarsa filan okulun en hızlısıyım da diksiyonu geliştirmeye çalışacağım :D

tazı gibi koşarım :D
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

Strongxsifa yazdı:7-8 yok ben 8deyim zaten funda abla :D
farkıdnaysna bende 8im abla demene gerek yok:) 7-8 ay derken sınavı gireceksin sonuçlar açıklanıocak yerleştirmeler yapılacak okullar tekrar açılacak o manada 7-8 ay
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kullanıcı avatarı
Strongxsifa
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

fundafuni yazdı:ee bizene bundan ilgilendirenelre söyle ve liseye başlamak için daha önünde 7-8 var dikkat çekmek için konu açma
ben 7-8 dediin için söyledim 7-8 ay desen sıunıf olarak anlamazdım :D
pumpit
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen pumpit »

:D :) ;) :( :o :shock: :oops: :P :x :lol: 8-) :? :cry: :evil: :twisted: :roll: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön