İKV ölüyor.. En büyük kanıtları [FOTO]
Re: İKV ölüyor.. En büyük kanıtları [FOTO]
26 kişi bırakmış tüh tüh, İKV şimdi onlar olmadan napıcak.
Sevene can feda, sevmeyene elveda.
Önüm, arkam, sağım, solum, Sobee.!
Önüm, arkam, sağım, solum, Sobee.!
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Kuklacı sunucusundaki bir kişi nasıl olurda eminönü için bu kadar rahat konuşabiliyor anlayamadım.furkaneryilmaz81 yazdı:TOPU YALAN O 26 KİŞİNİN 23 Ü HALA BU OYUNDA OYUNUNA DEVAM EDİYOR.
İKV NİN BATTIĞI FELAN DA YOK. TAMAM OYUN BİRAZ PARA TARAFINA YONLENDİRİLMİS OLABİLİR AMA KULLANICILARIN OLAYI BU KADAR ABARTMASI SAÇMA MADEM OYUNUN PARAYA CEVRİLMESİNE KARŞI ÇIKIYOSUN AKÇEYE ONA BUNA ŞUNA KARŞI ÇIKIYOSUN ELİNDEKİ SİLAH NİYE YÜKSELMİŞ. İSMİN NİYE DEĞİŞMİŞ?? HEPSİ AKÇEYE BAKIYOR...
BU OYUN NASIL 5 SENEDİR AYAKTA DURDUYSA BUNDAN SONRA DA BÖYLE AYAKTA DURACAKTIR....
KUKLACI / GöLGexReiS
Eminönü sunucusunun vedaları Reklam degildir bunu herkes bilsin.Bırakanları tanıyorum ve gerçekten de bırakıyorlar.Oyunda karakterler aktif olabilir onun nedenide karakterlerini arkadaşına , kuzenine falan verenler oluyor.Yani vedada ismi geçen karakterler hala oyunda ise bilinki gerçek sahibi oynamıyor.Lütfen bilmediginiz sunucular hakkında bilip bilmeden yorum yapmayınız.SkyBlue yazdı:Tanımadığım kişiler hakkında fazla konuşmak istemem ama veda edenlerin büyük bir kısmı reklam için veda ediyor. 1-2 hafta sonra geri dönüyor oyuna.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Sunucu belirttiğimi sanmıyorum. Genel olarak konuşuyorum.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Eminönü sunucusunun vedaları Reklam degildir bunu herkes bilsin.Bırakanları tanıyorum ve gerçekten de bırakıyorlar.Oyunda karakterler aktif olabilir onun nedenide karakterlerini arkadaşına , kuzenine falan verenler oluyor.Yani vedada ismi geçen karakterler hala oyunda ise bilinki gerçek sahibi oynamıyor.Lütfen bilmediginiz sunucular hakkında bilip bilmeden yorum yapmayınız.SkyBlue yazdı:Tanımadığım kişiler hakkında fazla konuşmak istemem ama veda edenlerin büyük bir kısmı reklam için veda ediyor. 1-2 hafta sonra geri dönüyor oyuna.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
viewtopic.php?f=46&t=77220 'da dediğim gibi sobee buna müssahak ben sanırım yelaltı bölgesi geldiginde büyücüogoyla baslatım benim zamanımda plus paket vardı ve sacmalama evresine girmisti (plus paket ,dükkan,oyun adeledi bakımından diyorum oyunun bölgeleri iyi) 2011 yılına gelip dükkan cemperlitas paket gipi şeyler gelince sacmalamanın doruğuna geldi herseyi para yaptılar bu oyun ölmeye müssahak...
Ya dert etme biri bırakır ertesi gün öbürü devam eder
Hepsi aynı anda oynamıyorlar 

Şimdi Eminönü'nde...
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Yönetimin çok da bi tarafında.
- BIcisimYAKLASIYO
- İskele Babası
- Klan: Lodos
:?CuRe yazdı:Sevene can feda, sevmeyene elveda.![]()
Önüm, arkam, sağım, solum, Sobee.!![]()
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

Oyunu kimse bırakmaz ara veriri bu oyun kendinede bağlamaz aklı başında adamı oyuna ne maksatla giriyosun arkadaşlarına bir iki saat yada hafta sonları full takılmak için değilmi oyunda biraz paraya dönük oldu diyosunuz tabi olucak sen nerde gördün online bir oyunun beleş oldunu he yokmudur vardır ama çok berbattır ikv çok çok dehşet değil ama bence bir iki sene içinde oyunda yenilence ikv bi çok online oyunlar gibi herkez tarafından sevilcek para verip oyuna katkıda bulunuysunuz sonucta adamlarda bu alınan paraları elbet oyun gelişimi içinde kulanıcaklar yoksa dibe çökerler
Hayırdır eminönünün ayrıcaLıgı nedir KukLacı sunucusu bu oLaya 2 3 ay önce uyandı..Eminönü daha yeni gözLerini açmış.TURKIYEIMPARATOR yazdı:Kuklacı sunucusundaki bir kişi nasıl olurda eminönü için bu kadar rahat konuşabiliyor anlayamadım.furkaneryilmaz81 yazdı:TOPU YALAN O 26 KİŞİNİN 23 Ü HALA BU OYUNDA OYUNUNA DEVAM EDİYOR.
İKV NİN BATTIĞI FELAN DA YOK. TAMAM OYUN BİRAZ PARA TARAFINA YONLENDİRİLMİS OLABİLİR AMA KULLANICILARIN OLAYI BU KADAR ABARTMASI SAÇMA MADEM OYUNUN PARAYA CEVRİLMESİNE KARŞI ÇIKIYOSUN AKÇEYE ONA BUNA ŞUNA KARŞI ÇIKIYOSUN ELİNDEKİ SİLAH NİYE YÜKSELMİŞ. İSMİN NİYE DEĞİŞMİŞ?? HEPSİ AKÇEYE BAKIYOR...
BU OYUN NASIL 5 SENEDİR AYAKTA DURDUYSA BUNDAN SONRA DA BÖYLE AYAKTA DURACAKTIR....
KUKLACI / GöLGexReiS
Eminönü sunucusunun vedaları Reklam degildir bunu herkes bilsin.Bırakanları tanıyorum ve gerçekten de bırakıyorlar.Oyunda karakterler aktif olabilir onun nedenide karakterlerini arkadaşına , kuzenine falan verenler oluyor.Yani vedada ismi geçen karakterler hala oyunda ise bilinki gerçek sahibi oynamıyor.Lütfen bilmediginiz sunucular hakkında bilip bilmeden yorum yapmayınız.SkyBlue yazdı:Tanımadığım kişiler hakkında fazla konuşmak istemem ama veda edenlerin büyük bir kısmı reklam için veda ediyor. 1-2 hafta sonra geri dönüyor oyuna.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]
Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.
[Raiders Of AnatoLia]