İKV ölüyor.. En büyük kanıtları [FOTO]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gokhan307
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Re: İKV ölüyor.. En büyük kanıtları [FOTO]

Mesaj gönderen gokhan307 »

26 kişi bırakmış tüh tüh, İKV şimdi onlar olmadan napıcak.
Kullanıcı avatarı
CuRe
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: SosyalistDevrimciler

Mesaj gönderen CuRe »

Sevene can feda, sevmeyene elveda. :)

Önüm, arkam, sağım, solum, Sobee.! ;)
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Eminönü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

furkaneryilmaz81 yazdı:TOPU YALAN O 26 KİŞİNİN 23 Ü HALA BU OYUNDA OYUNUNA DEVAM EDİYOR.

İKV NİN BATTIĞI FELAN DA YOK. TAMAM OYUN BİRAZ PARA TARAFINA YONLENDİRİLMİS OLABİLİR AMA KULLANICILARIN OLAYI BU KADAR ABARTMASI SAÇMA MADEM OYUNUN PARAYA CEVRİLMESİNE KARŞI ÇIKIYOSUN AKÇEYE ONA BUNA ŞUNA KARŞI ÇIKIYOSUN ELİNDEKİ SİLAH NİYE YÜKSELMİŞ. İSMİN NİYE DEĞİŞMİŞ?? HEPSİ AKÇEYE BAKIYOR...

BU OYUN NASIL 5 SENEDİR AYAKTA DURDUYSA BUNDAN SONRA DA BÖYLE AYAKTA DURACAKTIR....

KUKLACI / GöLGexReiS
Kuklacı sunucusundaki bir kişi nasıl olurda eminönü için bu kadar rahat konuşabiliyor anlayamadım.
SkyBlue yazdı:Tanımadığım kişiler hakkında fazla konuşmak istemem ama veda edenlerin büyük bir kısmı reklam için veda ediyor. 1-2 hafta sonra geri dönüyor oyuna.
Eminönü sunucusunun vedaları Reklam degildir bunu herkes bilsin.Bırakanları tanıyorum ve gerçekten de bırakıyorlar.Oyunda karakterler aktif olabilir onun nedenide karakterlerini arkadaşına , kuzenine falan verenler oluyor.Yani vedada ismi geçen karakterler hala oyunda ise bilinki gerçek sahibi oynamıyor.Lütfen bilmediginiz sunucular hakkında bilip bilmeden yorum yapmayınız.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
SkyBlue yazdı:Tanımadığım kişiler hakkında fazla konuşmak istemem ama veda edenlerin büyük bir kısmı reklam için veda ediyor. 1-2 hafta sonra geri dönüyor oyuna.
Eminönü sunucusunun vedaları Reklam degildir bunu herkes bilsin.Bırakanları tanıyorum ve gerçekten de bırakıyorlar.Oyunda karakterler aktif olabilir onun nedenide karakterlerini arkadaşına , kuzenine falan verenler oluyor.Yani vedada ismi geçen karakterler hala oyunda ise bilinki gerçek sahibi oynamıyor.Lütfen bilmediginiz sunucular hakkında bilip bilmeden yorum yapmayınız.
Sunucu belirttiğimi sanmıyorum. Genel olarak konuşuyorum.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Ogol
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Ogol »

viewtopic.php?f=46&t=77220 'da dediğim gibi sobee buna müssahak ben sanırım yelaltı bölgesi geldiginde büyücüogoyla baslatım benim zamanımda plus paket vardı ve sacmalama evresine girmisti (plus paket ,dükkan,oyun adeledi bakımından diyorum oyunun bölgeleri iyi) 2011 yılına gelip dükkan cemperlitas paket gipi şeyler gelince sacmalamanın doruğuna geldi herseyi para yaptılar bu oyun ölmeye müssahak...
Kullanıcı avatarı
uluenis3
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen uluenis3 »

Ya dert etme biri bırakır ertesi gün öbürü devam eder :) Hepsi aynı anda oynamıyorlar :D
ResimResim
ResimResim
Şimdi Eminönü'nde...
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Yönetimin çok da bi tarafında.
Kullanıcı avatarı
BIcisimYAKLASIYO
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BIcisimYAKLASIYO »

CuRe yazdı:Sevene can feda, sevmeyene elveda. :)

Önüm, arkam, sağım, solum, Sobee.! ;)
:?
BİcisimYAKLAŞIYO[ (^) Ashab-ı Kehf]

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
xHacikox
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xHacikox »

Oyunu kimse bırakmaz ara veriri bu oyun kendinede bağlamaz aklı başında adamı oyuna ne maksatla giriyosun arkadaşlarına bir iki saat yada hafta sonları full takılmak için değilmi oyunda biraz paraya dönük oldu diyosunuz tabi olucak sen nerde gördün online bir oyunun beleş oldunu he yokmudur vardır ama çok berbattır ikv çok çok dehşet değil ama bence bir iki sene içinde oyunda yenilence ikv bi çok online oyunlar gibi herkez tarafından sevilcek para verip oyuna katkıda bulunuysunuz sonucta adamlarda bu alınan paraları elbet oyun gelişimi içinde kulanıcaklar yoksa dibe çökerler
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen CARIZMA »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:
furkaneryilmaz81 yazdı:TOPU YALAN O 26 KİŞİNİN 23 Ü HALA BU OYUNDA OYUNUNA DEVAM EDİYOR.

İKV NİN BATTIĞI FELAN DA YOK. TAMAM OYUN BİRAZ PARA TARAFINA YONLENDİRİLMİS OLABİLİR AMA KULLANICILARIN OLAYI BU KADAR ABARTMASI SAÇMA MADEM OYUNUN PARAYA CEVRİLMESİNE KARŞI ÇIKIYOSUN AKÇEYE ONA BUNA ŞUNA KARŞI ÇIKIYOSUN ELİNDEKİ SİLAH NİYE YÜKSELMİŞ. İSMİN NİYE DEĞİŞMİŞ?? HEPSİ AKÇEYE BAKIYOR...

BU OYUN NASIL 5 SENEDİR AYAKTA DURDUYSA BUNDAN SONRA DA BÖYLE AYAKTA DURACAKTIR....

KUKLACI / GöLGexReiS
Kuklacı sunucusundaki bir kişi nasıl olurda eminönü için bu kadar rahat konuşabiliyor anlayamadım.
Hayırdır eminönünün ayrıcaLıgı nedir KukLacı sunucusu bu oLaya 2 3 ay önce uyandı..Eminönü daha yeni gözLerini açmış.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön