Kadim Dedikleri.......

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mfkaya58
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Kadim Dedikleri.......

Mesaj gönderen mfkaya58 »

Öncelikle Oyun İçin Çalışmalar Güzel Görünsede Bir Yandan da Bizleri Karşı Karşıya Getirmekten Başka Bi Şey Olmadığını Görüyorum Konuyu Açmak Gerekirse;

Madem Kadim Hidra Geldi Bari 2 Tane Olsun Bakıyorsunuz Sadece Lodos Ve Arz Kavgası Değil Bu Klanlar Artık Kendi Aralarında da Kavga Etmeye Başladı Hani Birlik Ve Beraberlik İçinde Kesilecekti.

Oyunda Lonca Sistemi Olmasa da Artık Sunucularda Belirli Bazı Teamlar Çıktı.Peki Başka Bir Loncaya Dahil Olmayan Tabiri Caizse Tek Tabanca Takılan Ark.lar Peki Bu Ark.lar Nasıl Yapacak Görevleri Anca Teamda Olan Ark.larından Tanıdıkları Varsa O Şekilde Yapacaklar Yoksa Kalacak Bırakın Teamsız Olanları Teamı Olan Ark.lar Bile Yapamıyor ya :D

Daha Bunun Gibi Sayılamayacak Kadar Neden ve Sonuç Var Kadimden Memnun Kaldınız mı Diye Bir Anket Yapalım Benim Kendi Görüşüm Kalmadım :) Benim Görüşüme Katılacak Birçok Arkadaş Olacağından da Eminim

Neyse Fazla Uzatmaya Gerek Yok Zaten Konu Silinecektir Boşuna Vakit Harcamayalım İnş. Kadim Yumurtlarda ( Dinazorgillerden Ya Hani ) Milletde Rahatlar :D

NOT:Sayın Forum Yöneticileri Konuyu Silmezseniz Memnun Kalırım.Çünkü Eleştirinin İyisi Kötüsü Yoktur

Saygılar TEŞKİLAT'tan :)
Paşaxfascia-Paşaxtabip
~~İstanbul'u Dinliyorum Gözlerim Kapalı~~
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Kadim Dedikleri.......

Mesaj gönderen vivaelche »

Tabi birçok yazdığında haklısın.Oyun geliştikçe oyuncular birbirine düşüyor.Neden ? Çünki kazanma hırsı :) İlk benim olsun,ilk ben keseyim. Bunda yönetimin suçu yok . Tamamen insan doğası :) İnsanın içinde bir köşelerinde her zaman hırs olur. Bunu değiştiremeyeceğimiz için bunları yönetime boşuna yazıyoruz.Ama gene de haklısın demekten kendimi alamıyorum...
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

“Genel Etkileşim” sayfasına dön