Arkadaşlar GM-DEV'ler Şans Faktörü Diyor Ama.Migrat Ve Sığınakta İtemler Hep Şifacılar Ve Tank'a Düşüyor Diyorsunuz.Çünkü Belli Bir Orantıyla En Az Ölen Kişiye Veriyor.Tüm Grup Kenan'a Gelene Kadar 10 Kere Öldü Diyelim.Büyücüler 2-3 Kere Tank İse Hiç Ölmedi Diyelim.İtemin Zırh Vb. Olması İhtimali ŞANS Faktörüne Dayanıyor.Ama İtemin Kime Düşeceği Bu ORANTI'ya Göre Belirleniyor.İsterseniz Deneyebilirsiniz.ÇemDERTlitaş'ta Denemedim Bu Olayı Ama Büyük İhtimalle Orada da Aynıdır.Ölüm Sayılarını Hesaplayın.En Az Ölen Kişi Kimse Ona Düşecektir.
NOT:DENENMİŞTİR!. :ugeek:

Şans Değil ORANTI Faktörü
Şans Değil ORANTI Faktörü
Adalet:Türkiye'de Sadece Saray İsmi !!

- 1aldandim1234
 - Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Teşkilat
 - Klan: Lodos

Re: Şans Değil ORANTI Faktörü
uzaktan yakından alaksı bıle yoktur sıfacılar kenana tek gırer tanklarda mıgrat ve sıgınaga ya tek gırerler ya hıç o yuzden sıfacıya ve savscıya ıtem varsa %100 onlardadır ama buyucuye atarsa 5 buyu gırdıgınız ıcın oran 100 de 20 e gırer mesela  sen kenandan nucleus kolye ıstıyorsun dıyelım
1. olasılık once şaheser atıcak
2. Şaheser buyucu şaheserı olucak
3. olasılık şaheserın adı nucleus kolye olucak
4. olasılık o kolye 5 buyu ıcınde sana dusucek
Yanı sen 5 buyu 1 sıfa gırersen nucleus kolyeyı alma şansın neredeyse 200 de 1 yanı kısacası olme eşşegım olme

1. olasılık once şaheser atıcak
2. Şaheser buyucu şaheserı olucak
3. olasılık şaheserın adı nucleus kolye olucak
4. olasılık o kolye 5 buyu ıcınde sana dusucek
Yanı sen 5 buyu 1 sıfa gırersen nucleus kolyeyı alma şansın neredeyse 200 de 1 yanı kısacası olme eşşegım olme
- SkyBlue
 - Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Eminönü
 - Klan: Arzın Çocukları
 - Lonca: Donquixote Family

Öyle bir şey olsaydı şuan büyücülerin çoğunda olan zırhlar ve takılar olmaması gerekirdi.

~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Bence alakası yok.
Şifacımla hiç ölmememe rağmen değil fundi zırh herhangi bir zırh bile düşüremedim. 1 değil 2 değil yani bu orantıya göre olsaydı bana kesinlikle düşerdi

Ama sonra büyücüye yüklendim tabi
 Şifada haala zırh yok..

Şifacımla hiç ölmememe rağmen değil fundi zırh herhangi bir zırh bile düşüremedim. 1 değil 2 değil yani bu orantıya göre olsaydı bana kesinlikle düşerdi
Ama sonra büyücüye yüklendim tabi

Şimdi Eminönü'nde...