ÇAlınan ÇArlara ARtık Bir Son
ÇAlınan ÇArlara ARtık Bir Son
Arkadaslar Bu Oyundaki Sistemi Pek Beğenmedim Bundan 2 ay önce Kuzenimin Şimdide Benm ÇArım Çalındı Banlamış GÖüküyor Ama Çarımın içinde birileri Var Banlanmışsa içindekio birileri nasıl olurda İtem dağıtır hala kafa karıştırıcı bi an evvel Çalınan Çarlara bi Yöntem Banlanan çarlara Bi An Evvel Azad etmelerini istiyorum tskler
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Re: ÇAlınan ÇArlara ARtık Bir Son
kardes charlarınla ilgili sorunların varsa mynet müsheri h. ara onlar yardım eder veya ikv@bilgi adresine ulas bura yazıyorsun ne sana yarar nede baska kimseye tek zarar konuyu kirletmek .

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Hiçbir şekilde katılmıyorum sana. Mynet müşteri hizmetleri asla yardım etmiyor.Aradığında senle ilgilenmiyorlar.Adam gibi konuşmuyorlar.Sadece faks çekin diyorlar çektiğinde ise tekrar bir faks aşamasından geçiyorsunuz.Aylarca mynet'ten plus almış olmama rağmen şifresini unuttuğum çarımın şifresini alamadım.Kesinlikle çarınızı mynet'te tutmayın. Sobee ve TTNET hesabı açıp onlara aktarın çarlarınızı. Bir tavsiye böyle daha az çalınmalar olur ...savascixhalil yazdı:kardes charlarınla ilgili sorunların varsa mynet müsheri h. ara onlar yardım eder veya ikv@bilgi adresine ulas bura yazıyorsun ne sana yarar nede baska kimseye tek zarar konuyu kirletmek .
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
- Extremexcrazy
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
vivaelche yazdı:Hiçbir şekilde katılmıyorum sana. Mynet müşteri hizmetleri asla yardım etmiyor.Aradığında senle ilgilenmiyorlar.Adam gibi konuşmuyorlar.Sadece faks çekin diyorlar çektiğinde ise tekrar bir faks aşamasından geçiyorsunuz.Aylarca mynet'ten plus almış olmama rağmen şifresini unuttuğum çarımın şifresini alamadım.Kesinlikle çarınızı mynet'te tutmayın. Sobee ve TTNET hesabı açıp onlara aktarın çarlarınızı. Bir tavsiye böyle daha az çalınmalar olur ...savascixhalil yazdı:kardes charlarınla ilgili sorunların varsa mynet müsheri h. ara onlar yardım eder veya ikv@bilgi adresine ulas bura yazıyorsun ne sana yarar nede baska kimseye tek zarar konuyu kirletmek .
Evet doğru düzgün ilgilenmiyorlar katılıyorum tamı tamına 19 dk bekledim plus hesabıma geldmedi diye açtılar sonuda telefonumu ama açtıkalrı gibi kapattılar.Kınıyorum müşteri hizmetlerini,plusta gelemdi hesaba sornaki ay aldığım geldi sadece..

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos
İKV Bir Yaşam Tarzıdır.

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Bu tarz sorunlara forum üzerinden çözüm getirlmediğini defalarca yazdık .savascixhalil yazdı:kardes charlarınla ilgili sorunların varsa mynet müsheri h. ara onlar yardım eder veya ikv@bilgi adresine ulas bura yazıyorsun ne sana yarar nede baska kimseye tek zarar konuyu kirletmek .
Geçmiş olsun