ÇAlınan ÇArlara ARtık Bir Son

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
ahmetakif
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

ÇAlınan ÇArlara ARtık Bir Son

Mesaj gönderen ahmetakif »

Arkadaslar Bu Oyundaki Sistemi Pek Beğenmedim Bundan 2 ay önce Kuzenimin Şimdide Benm ÇArım Çalındı Banlamış GÖüküyor Ama Çarımın içinde birileri Var Banlanmışsa içindekio birileri nasıl olurda İtem dağıtır hala kafa karıştırıcı bi an evvel Çalınan Çarlara bi Yöntem Banlanan çarlara Bi An Evvel Azad etmelerini istiyorum tskler
Kullanıcı avatarı
savascixhalil
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: ÇAlınan ÇArlara ARtık Bir Son

Mesaj gönderen savascixhalil »

kardes charlarınla ilgili sorunların varsa mynet müsheri h. ara onlar yardım eder veya ikv@bilgi adresine ulas bura yazıyorsun ne sana yarar nede baska kimseye tek zarar konuyu kirletmek .
Resim

FENERBAHÇEM

I'love you RealMadrid

GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
Kullanıcı avatarı
vivaelche
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen vivaelche »

savascixhalil yazdı:kardes charlarınla ilgili sorunların varsa mynet müsheri h. ara onlar yardım eder veya ikv@bilgi adresine ulas bura yazıyorsun ne sana yarar nede baska kimseye tek zarar konuyu kirletmek .
Hiçbir şekilde katılmıyorum sana. Mynet müşteri hizmetleri asla yardım etmiyor.Aradığında senle ilgilenmiyorlar.Adam gibi konuşmuyorlar.Sadece faks çekin diyorlar çektiğinde ise tekrar bir faks aşamasından geçiyorsunuz.Aylarca mynet'ten plus almış olmama rağmen şifresini unuttuğum çarımın şifresini alamadım.Kesinlikle çarınızı mynet'te tutmayın. Sobee ve TTNET hesabı açıp onlara aktarın çarlarınızı. Bir tavsiye böyle daha az çalınmalar olur ...
YeNiLMeZzZ
ResimSonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Kullanıcı avatarı
Extremexcrazy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Extremexcrazy »

vivaelche yazdı:
savascixhalil yazdı:kardes charlarınla ilgili sorunların varsa mynet müsheri h. ara onlar yardım eder veya ikv@bilgi adresine ulas bura yazıyorsun ne sana yarar nede baska kimseye tek zarar konuyu kirletmek .
Hiçbir şekilde katılmıyorum sana. Mynet müşteri hizmetleri asla yardım etmiyor.Aradığında senle ilgilenmiyorlar.Adam gibi konuşmuyorlar.Sadece faks çekin diyorlar çektiğinde ise tekrar bir faks aşamasından geçiyorsunuz.Aylarca mynet'ten plus almış olmama rağmen şifresini unuttuğum çarımın şifresini alamadım.Kesinlikle çarınızı mynet'te tutmayın. Sobee ve TTNET hesabı açıp onlara aktarın çarlarınızı. Bir tavsiye böyle daha az çalınmalar olur ...

Evet doğru düzgün ilgilenmiyorlar katılıyorum tamı tamına 19 dk bekledim plus hesabıma geldmedi diye açtılar sonuda telefonumu ama açtıkalrı gibi kapattılar.Kınıyorum müşteri hizmetlerini,plusta gelemdi hesaba sornaki ay aldığım geldi sadece..
Resim

Extremexcrazy - GÖKO - Extremexbüyücü - Extremexarduous - Extremexkaos

İKV Bir Yaşam Tarzıdır.
Resim

Milletine sövmektir, ama başkasına sövdürmemektir, Türk olmak.
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Bu tarz sorunlara forum üzerinden çözüm getirlmediğini defalarca yazdık .

Geçmiş olsun

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön