Benim burda sizi karalamak gibi bi niyetim yok tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim.Fakat patella yani cüneyt abimiz RoN Loncasındadır sizin loncaya aldığınız patella farklı olabilir diye söledim.TANERAYTAC yazdı:HERKEZ COK TESEKURLER. KRONIK35 SENDE BIR HESMERIMIZ OLARAK TEBRIK ETMENI BEKLERDIM. AMA GENEDE SAGOL
IZMIR CETESI GRUR TABLOSU
- Kronik35
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Re: IZMIR CETESI GRUR TABLOSU
Revenge of Nobility
KRoNıcK
''Öyle kolay bir sınavdayız ki,kitap açıp bakmak bile serbest''

PROF yazdı:İstanbul'da İzmir iyi olmuş da "İZMİRADaNa İ" bi garibime gitti otobüs hattı gibi
hahaha
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
AztecaS || (^)Ecel Getiren
AztecaSx || (^)Ejder Asa
AztecaSs || Ashab-Keyf
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Hayırlı olsun Taner abi 
-
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Türk Birliği
Loncaniz hayırlı uğurlu olsun, içinizde tanıdığım arkadaslarım vardır muhakkak; ancak bir kaç hafta oyuna ara vermiş olmamdan ötürü su an bilemiyorum isimler de değişmiş. Neyse, sonuc olarak aranizdaki arkadaşlık ve loncanizin baki kalması dileklerimle, başarılı dönemler geçiriniz.
Keyifli formlar... MkaBaSKaN
Keyifli formlar... MkaBaSKaN
Göster
Mkametebey ~ Mkamete ~ Mkakomutan
hihihihihihi Hafiz Seni Çok Seviyim Xdéé Çhok Hoşuma Giriyor Lafların :lol:PROF yazdı:İstanbul'da İzmir iyi olmuş da "İZMİRADaNa İ" bi garibime gitti otobüs hattı gibi
UgLyMeeDLy - UgLyRoTiNDa
Hergün Yeni Bir Apaçi Doğuyor. {Mc Doğa(Yaralı Şişman)}

Hergün Yeni Bir Apaçi Doğuyor. {Mc Doğa(Yaralı Şişman)}

- UgLyMeeDLy
- İskele Babası
susveizle yazdı:hihihihihihi Hafiz Seni Çok Seviyim Xdéé Çhok Hoşuma Giriyor Lafların :lol:PROF yazdı:İstanbul'da İzmir iyi olmuş da "İZMİRADaNa İ" bi garibime gitti otobüs hattı gibiadamimsin kekhem .d .d .d
O Adamda Sen Adam Olamamamışsın Kimsin Sen Benım İsimimi Kullanarak Foruma Yazı Yazıyorsun. Kişiliksiz !
Ama Çocuk kendine Dikkat Et Kim Olduğunu Öğrenmeyeyim.
UgLyMeeDLy
Ben söyliyim ULEMA.Eşşeğim kayboldu diyip duruyordu size söylüyordu.Oyuna girecek yüzü kalmayınca böyle bir yol seçmiş zavallı mahluk lan söveyim diyorum ama şöyle bakıyorum yaptıkların gözümün önüne geliyor seni insan yerine koyup laf söylemek ağrıma gidiyor sivas köpeğiUgLyMeeDLy yazdı:susveizle yazdı:hihihihihihi Hafiz Seni Çok Seviyim Xdéé Çhok Hoşuma Giriyor Lafların :lol:PROF yazdı:İstanbul'da İzmir iyi olmuş da "İZMİRADaNa İ" bi garibime gitti otobüs hattı gibiadamimsin kekhem .d .d .d
O Adamda Sen Adam Olamamamışsın Kimsin Sen Benım İsimimi Kullanarak Foruma Yazı Yazıyorsun. Kişiliksiz !
UgLyMeeDLy
- UgLyMeeDLy
- İskele Babası
ADAMOLUN yazdı:Ben söyliyim ULEMA.Eşşeğim kayboldu diyip duruyordu size söylüyordu.Oyuna girecek yüzü kalmayınca böyle bir yol seçmiş zavallı mahluk lan söveyim diyorum ama şöyle bakıyorum yaptıkların gözümün önüne geliyor seni insan yerine koyup laf söylemek ağrıma gidiyor sivas köpeğiUgLyMeeDLy yazdı:susveizle yazdı:hihihihihihi Hafiz Seni Çok Seviyim Xdéé Çhok Hoşuma Giriyor Lafların :lol:PROF yazdı:İstanbul'da İzmir iyi olmuş da "İZMİRADaNa İ" bi garibime gitti otobüs hattı gibiadamimsin kekhem .d .d .d
UgLyMeeDLy
Aciz İnsanlar Ancak Böyle Bir Yola Başvurur. Diyecek bir şey bulamıyorum.
foruma girmiyordum ama bu dengesiz yüzünden foruma girer oldum
İzmir Grubunada Ayriyeten Hayırlı Olsun . Kusura Bakmayın Ayriyeten , Yazışma Alanınızı Kirlettik.
İyi Forumlar..
'UgLyMeeDLy - RoTiNDa - AZAD
- Buqrahan
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Merchant King
Tekrardan hayırlı olsun loncanız... Büyük adımlarla durmadan ileri
...
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
𝔾𝔸𝕃𝔸𝕋𝔸𝕊𝔸ℝ𝔸𝕐
La hırsız sakın bu adamlarıda loncanıza almayınBuqrahan yazdı:Tekrardan hayırlı olsun loncanız... Büyük adımlarla durmadan ileri...

"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Eprexx