Arkadaşlar hemen hemen her oyunun dükkanlarını gezdim çoğu dükkanlarında %50 / %30 / % 40 lık indirim yapmış. Benim İKV Dükkan da gördüğüm tek indirim %30 PLUS PAKET. Lütfen """İKV ' NİN GÖZÜNÜ PARA HIRSI BÜRÜMÜŞ""" diye yorum yapmayın.
İyi forumlar.
Bizde neden yok ? Ayrıca yönetimde yorum yapsın.
- PROFx
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bizde neden yok ? Ayrıca yönetimde yorum yapsın.
Sorun nedir şimdi anlayamadım?
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Re: Bizde neden yok ? Ayrıca yönetimde yorum yapsın.
Merhaba,
Evet İKV Dükkanda Sadece Plus Paket de indirim var. Diğer Dükkanlar gini indirim yok onun yerine ÜCRETSİZ hediyeler var.
Hem Ramazan boyunca hemde Bayram boyunca ÜCRETSİZ olarak verilen hediyelerinizi görmek için; viewtopic.php?f=46&t=76602 Bu konuyu Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Her şey para demek değildir. Sözünü en iyi yerine getiren Dükkan daki hediyelerinizi de almayı unutmayınız...
Evet İKV Dükkanda Sadece Plus Paket de indirim var. Diğer Dükkanlar gini indirim yok onun yerine ÜCRETSİZ hediyeler var.
Hem Ramazan boyunca hemde Bayram boyunca ÜCRETSİZ olarak verilen hediyelerinizi görmek için; viewtopic.php?f=46&t=76602 Bu konuyu Ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
Her şey para demek değildir. Sözünü en iyi yerine getiren Dükkan daki hediyelerinizi de almayı unutmayınız...