Harunyus yazdı:Siteniz çok güzel olmuş, başarılarınızın devamını dilerim
Lonca BETA "Yeni" Web Sitesi Açıldı | İyi Bayramlar
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Re: Lonca BETA "Yeni" Web Sitesi Açıldı | İyi Bayramlar
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Tebrik ederim Umut güzel iş 
Çok etkileyici..Tebrikler
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri değil miyiz
Kesinlikle emek kokan bir site olmuş.Tebrikler,İKV için gerçekten çok iyi bir site olmuş.Oyuncuları loncaya çekecek güzellikte.
Merhaba,
Büyük emekler verildi Lonca BETA'ya,bu aile altına giren çoğu kişi gerçekten katkı sağladı en ufak yardım bile olsa.Kimi zaman fikirler ve kararlar ayrı düştü,kimi zaman anlaşamadık kimi zaman ise farklı sebepler ortaya çıktı.Büyük yol ayrımları yaşadık üyelerimizle,yönetimle..Kayıplar yaşadık,iftiralara uğradık ve istenmeyen olaylar oldu..Ama BETA benim tabirimle dostluğun yaşadığı zaman 'Hep Dimdik Ayakta Durmayı Başardı' asla boyun eğmedi zorluklara ve bu aile olduğu sürece BETA daim olucaktır...
Az bir zaman önce http://www.loncabeta.org olan adresimizi http://www.loncabeta.com olarak değiştirdik.Tabi bu değişim yeni bir tasarım gerektirdi.Eski sitemizde olduğu gibi bu sitemizdede tasarıma önem verdik.Loncamıza yakışıcak en güzel tasarımları yapmaya çalıştık elimizden geldiğince.Ve şimdi bakıyorumda gerçekten emeğimize değmiş.Sitemize eklemek istediğimiz daha güzel fikirler,planlarımız var bunlarıda zamanla hayata geçirmek istiyoruz ki hoşunuza gidicek fikirler,tasarımlar olduğundanda eminim gerek lonca üyeleri gerekse İKV oyuncuları tarafından.Bu iş için gerçekten büyük bir zamanını ayırmış bir kişi var ona (Umut,BaTTaLGaZi,Blues Graphics) teşekkür etmek istiyorum.Başladığı işin hakkını gerçekten veren biri.Ayrıca sitede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum hepinizin eline,emeğine sağlık...
Saygılarımla Lonca BETA Kurucusu; ogezen
Büyük emekler verildi Lonca BETA'ya,bu aile altına giren çoğu kişi gerçekten katkı sağladı en ufak yardım bile olsa.Kimi zaman fikirler ve kararlar ayrı düştü,kimi zaman anlaşamadık kimi zaman ise farklı sebepler ortaya çıktı.Büyük yol ayrımları yaşadık üyelerimizle,yönetimle..Kayıplar yaşadık,iftiralara uğradık ve istenmeyen olaylar oldu..Ama BETA benim tabirimle dostluğun yaşadığı zaman 'Hep Dimdik Ayakta Durmayı Başardı' asla boyun eğmedi zorluklara ve bu aile olduğu sürece BETA daim olucaktır...
Az bir zaman önce http://www.loncabeta.org olan adresimizi http://www.loncabeta.com olarak değiştirdik.Tabi bu değişim yeni bir tasarım gerektirdi.Eski sitemizde olduğu gibi bu sitemizdede tasarıma önem verdik.Loncamıza yakışıcak en güzel tasarımları yapmaya çalıştık elimizden geldiğince.Ve şimdi bakıyorumda gerçekten emeğimize değmiş.Sitemize eklemek istediğimiz daha güzel fikirler,planlarımız var bunlarıda zamanla hayata geçirmek istiyoruz ki hoşunuza gidicek fikirler,tasarımlar olduğundanda eminim gerek lonca üyeleri gerekse İKV oyuncuları tarafından.Bu iş için gerçekten büyük bir zamanını ayırmış bir kişi var ona (Umut,BaTTaLGaZi,Blues Graphics) teşekkür etmek istiyorum.Başladığı işin hakkını gerçekten veren biri.Ayrıca sitede emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum hepinizin eline,emeğine sağlık...
Saygılarımla Lonca BETA Kurucusu; ogezen

www.loncabeta.com
Farkı Farket! Ve Hazmet Sana Zahmet!..
Sizede iyi bayramlar , hayırlı olsun siteniz tebrikler
- Dangerousss
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Hayat Bana Güzel
:arrow: Tek Kelime İle Mükemmel. :idea:

-Arz !

-Keseriz anam

- izdirapgrafik
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Organize İşler
Yorumlarınız için teşekkürler.Kurucumuz,başkanımız ogezen de harika konuşmuş.Başvurularınızı ilgili bölümden yapabilirsiniz.Dangerousss yazdı: :arrow: Tek Kelime İle Mükemmel. :idea:
2006-2013
TAKVA yazdı:Sizede iyi bayramlar , hayırlı olsun siteniz tebrikler
-Geri Dönüş

La Vıttorıa Sara Nostra 
Çok başarılı buldum, sizleri tebrik etmekten başka bir şey yapılamayacağı aşikar. Umarım her şey gönlünüzce olur. Başarılar.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...