Arz Kale Gece Operasyonu..

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
GHOSEN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: Arz Kale Gece Operasyonu..

Mesaj gönderen GHOSEN »

sn ne saçmalıyorsun lan !!! ben bu oyunda kimseye abi demedim demdm bunu alem biliyor koçum şimdi bana artistlik taslama da anlamdğm ben sana ne zamn abi demişim merak ediom valla xD neyse kanıt varsa koy yoksa iftira atmayı kes koçum :lol: :lol: :lol: :lol:[/quote]

Eğer Sen Demediysen Kusura Bakma Çarına Osman Diye Biri Giriyor :mrgreen: [/quote]

Bak koçum osman benm çarı kullandı ama artık oda kullanıyo kimse bilmiyo adam yerine koyup şifre id vereceklerim sayılı ayrıca bein hatırla 39lw döneminde bu çarları kullanıyordum yine ve asıl sahibiyim umarım kafa basıyordur şimdi :evil: :evil: :evil:[/quote][/quote]

Keşke Osman Olsaydı Çarın Sahibi Herkes Çok Seviyordu Onu Saygılı ve Düzgün Bir İnsandı.Şimdi Çarın Başında Bir Arpası Fazla Gelmiş Öküzün Oturuyor Olması Beni Çok Üzdü :| Mütevazılık Kaybolunca Böyle İnsanlıkta Kayboluyor, Senin Gibi Bir Hayvan Çıkıyor Ortaya Üslup Edep Adap Bilmeyen İşte Kusura Bakma Çarın Sahibi İnsan Olan OSMAN Sandık Hayvan çıktı Kusura Bakma Zamanında ADAm Yerine Koyduğumuz için ;)

Beyaz Bayrak Çektiğimi de Sanma O Beyaz Bayrağı Montofon Sülalene Hediye Etmek İsterdim Ama Kalsın ;)
Kullanıcı avatarı
Ghostdeather
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Ghostdeather »

GHOSEN yazdı:sn ne saçmalıyorsun lan !!! ben bu oyunda kimseye abi demedim demdm bunu alem biliyor koçum şimdi bana artistlik taslama da anlamdğm ben sana ne zamn abi demişim merak ediom valla xD neyse kanıt varsa koy yoksa iftira atmayı kes koçum :lol: :lol: :lol: :lol:

Eğer Sen Demediysen Kusura Bakma Çarına Osman Diye Biri Giriyor :mrgreen: [/quote]

Bak koçum osman benm çarı kullandı ama artık oda kullanıyo kimse bilmiyo adam yerine koyup şifre id vereceklerim sayılı ayrıca bein hatırla 39lw döneminde bu çarları kullanıyordum yine ve asıl sahibiyim umarım kafa basıyordur şimdi :evil: :evil: :evil:[/quote][/quote]

Keşke Osman Olsaydı Çarın Sahibi Herkes Çok Seviyordu Onu Saygılı ve Düzgün Bir İnsandı.Şimdi Çarın Başında Bir Arpası Fazla Gelmiş Öküzün Oturuyor Olması Beni Çok Üzdü :| Mütevazılık Kaybolunca Böyle İnsanlıkta Kayboluyor, Senin Gibi Bir Hayvan Çıkıyor Ortaya Üslup Edep Adap Bilmeyen İşte Kusura Bakma Çarın Sahibi İnsan Olan OSMAN Sandık Hayvan çıktı Kusura Bakma Zamanında ADAm Yerine Koyduğumuz için ;)

Beyaz Bayrak Çektiğimi de Sanma O Beyaz Bayrağı Montofon Sülalene Hediye Etmek İsterdim Ama Kalsın ;)[/quote]

bak koçum benle düzgün konuş ve emin ol oyunda ve forumda bi velet olarak algılanan sensin ben değil !!1
ayrıca gizli kapaklı kügrünü nerull'un görmesi dileği ile konuyu uzatma ve sana sölym osman en fazla 1 ay girmştr benm carıma ki zatn sn 1 aydır oyundasn belli beni unutmşsn ama sana tavsiyem daha fazla pişman olmadn 39 dönemini hatırla bakem en çok kime yalakalık yapıyordun ;) ;) ;)
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr

Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
Kullanıcı avatarı
SanCakTR17
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen SanCakTR17 »

Ben dün akşam dedim klan kanalından ''meteora destek'' diye cevap veren olmadı.Alın işte adamlar kapı eşiğinden içeri girmiş. :D :D

~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
Kullanıcı avatarı
xllhayaletllx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xllhayaletllx »

holey fotoda bende çıkmışım meşhur oldum :)) xllhayaletllx :D :D :D :D
HaYaLeT BaTaN GünEş..
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

SanCakTR17 yazdı:Ben dün akşam dedim klan kanalından ''meteora destek'' diye cevap veren olmadı.Alın işte adamlar kapı eşiğinden içeri girmiş. :D :D
:D :D
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim
Kullanıcı avatarı
bygloyn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bygloyn »

yavas yavas dur haftayada 2 basamak daha cıkarlar :D bide kesemeyenlerin hep dediği şey kenardan cektiler bırakın bunları geç arz a sen de cek ozman diyenlere falım
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Kullanıcı avatarı
Pengshui
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Pengshui »

FERRO yazdı:
SanCakTR17 yazdı:Ben dün akşam dedim klan kanalından ''meteora destek'' diye cevap veren olmadı.Alın işte adamlar kapı eşiğinden içeri girmiş. :D :D
--- Pengshui ---
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Ela, sen bakma konuyu çirkeflikleri ile karalamaya çalışan üç beş velete, dün kendilerini
yırttılar handan' a ulaşamamız için...

İsmet Bey' i duvardan çekmek, ve hatta kaleden içeri girip kesmek handan' ı kesmeyi bırakın, yanına yaklaşmaktan çok daha kolay. Konuya çirkin yorumlar yazıp sıfatınızı belli edeceğinize çarlarınızdan birer tanesini lodos yapın ( Ki çoğunuzun var ) Handan' ı kesmeyi deneyin bakalım tüccar a kadar gidebilecekmisiniz.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
Darklord
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Darklord »

bu konuyu burda degilde lodos başıgında konu açsaydın
haYaT bosH eĞLeN Çoşs :D :)
Kullanıcı avatarı
FERRO
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen FERRO »

ula deli.. :D
biliyordum zaten titxtuana charında senin olduğunu.
handana ulaşamamız için ellerinden geleni yaptılar diyosun.
ben o gece aksine handana ulaşabilmek için lodos charıma geçmiştim :D
sen havla dur..
ROWxKRALİÇE-Rowxferro-RowxMaHFeR-ROWxKRAL
Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön