Eminönü-Genel Sohbet Durum Vahim ;)
Re: Eminönü-Genel Sohbet Durum Vahim ;)
Arkadaşlar herşeyin bir sonu var, bu oyununda olucak. Siz böyle düşünmeye devam ederseniz 1 ay bırakıp 2 ay oynarım mantalitesiyle bir yere varamassınız. Evet 12 Ağustostan beri oyuna 10 dk girmiyorum, kabullenin.
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs

- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Len harun çok çakal adamlarsınız ama ha
İkvyi mi batıracaksınız lan
1 ay önce oyunu bırakmışların konularını güncelleye güncelleye sayfayı doldurmuşsunuz ne adamsınız varya :mrgreen:
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
AhUlanAh yazdı:pumpit yazdı:1 haftada rahat 10 kişi bırakıyorsa çok kişi başlıyor. Eskilerden beri bırakanları saysan şimdi biz İKV yi 50 kişi oynamamız lazımdı. Bıraktım diyenler birini soyuyor adını değiştiriyor. Bıraktım diyenler canı sıkılıyor foruma konu açıyor sonra 2 3 gün geçiyor bir bakıyım ne değişmiş diyor tak tekrar başla. Bir insanın tüm emeklerini arkada bırakması çok zor. Hanginiz tamamen bırakabildiniz ? Ya forumdan takip ediyorsunuz yada ara sıra oyuna giriyorsunuz.
kimin liseli olduğu yazdıklarınızdan anlaşılıyo
qwertoy yazdı:
Sinan çoğu yeni vedalar, artık değişsin bişeyler kardeşim yoluyorlar biziAfrodisyak yazdı:Len harun çok çakal adamlarsınız ama haİkvyi mi batıracaksınız lan
1 ay önce oyunu bırakmışların konularını güncelleye güncelleye sayfayı doldurmuşsunuz ne adamsınız varya :mrgreen:
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs

harunyusS
harunyusSs

- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Çoğu gerçekten bırakıyor mu :?TURKIYEIMPARATOR yazdı:1 haftada rahat 10 kişi (en az) bırakıyor. Bırakmak isteyen varsa geç kalmamasını öneririm.Eminönü şu an kalabalık günlerinden birini yaşıyor.Ama bu 1 yıl sonra aynı şekilde olur mu kesin bir göz ile bakmak mümkün degil.Bırakanlar kararlarını dogru veriyorlar..
Durumu yakından incelemek isteyen arkadaşları bekleriz: viewforum.php?f=4
W0IkaN yazdı:AhUlanAh yazdı:pumpit yazdı:1 haftada rahat 10 kişi bırakıyorsa çok kişi başlıyor. Eskilerden beri bırakanları saysan şimdi biz İKV yi 50 kişi oynamamız lazımdı. Bıraktım diyenler birini soyuyor adını değiştiriyor. Bıraktım diyenler canı sıkılıyor foruma konu açıyor sonra 2 3 gün geçiyor bir bakıyım ne değişmiş diyor tak tekrar başla. Bir insanın tüm emeklerini arkada bırakması çok zor. Hanginiz tamamen bırakabildiniz ? Ya forumdan takip ediyorsunuz yada ara sıra oyuna giriyorsunuz.
kimin liseli olduğu yazdıklarınızdan anlaşılıyo
Olayı nasıl liseliye bağlıyorsun. Herkes tutturmuş liseli. Liseli Detected yazanlarında çoğu liseli buna ne cevap verceksiniz ?
Bu tip oyun bırakmalar yeni oyuncuların önünü açar.Bu bir devir meselesidir çünkü.Bir oyunu oynarsınız,en üst noktaya gelirsiniz ve bırakırsınız/eleğini asar sonra yeni bir oyuncu gelir o da gelebileceği en üst kademeye gelir ve bırakır.Kısırdöngü içinde hareket eder bu tip MMORPG oyunları.
Bu devir kendini tamamlamazsa oyunda göreceğiniz 10 15 karakteri geçmez.Yani oyun ölür.İstanbul kıyamet vakti de aynı yolda ilerliyor.10 Kişi bırakıyor veya eleğini asıyor, onun yerini doldurabilecek 1 ya da 2 kişi gelmeye başlıyor.Kendini İstanbul kıyamet vaktine adamış bir çaylak bile bunları görüp oyundan soğuyor.Yeni oyuncular için tanıtımlar şart.Oynadığım oyunların başında gelen World of Warcraft ın TV reklamları bile yayınlandığını gördüğüm oldu.Sobee firması ICF ve Süpercan'dan gelir bekliyor anlaşılan.Çünkü İstanbul kıyamet vaktine getirilen yeni sürümler eskisini aratıyor.Eski oyunculardan aşina olduğumuz sözler '' 29/39 seviye zamanlarını özledim'' gibidir.Bu sürümlerin nasıl etki ettiğinin bir göstergesi aslında.İstanbul kıyamet vaktini oynayan oyuncu sayısı 700 bin değil 20 bindir en fazla 30 bindir.Bu ise oyunun ne kadar reklama ihtiyaç olduğunun göstergesidir.Bir animasyon filmi bile olsa reklamı gören oyuncular '' Vay bee bizimkilerde böyle bir oyun çıkarmış'' dedirtebilir ama maalesef böyle bir reklam filmine teezül etmiyorlar.
İstanbul kıyamet vakti GameMaster,DEV ve diğerlerinin oyuncuları biraz dinlemesi gerektiğini düşünüyorum artık.Ama bir yandan '' Oyuncular akçeyi istedik akçeyi getirdik,İsim e-pinlerini akçe ile satılsın dedik yaptık. (VS. VS. VS.).Buna rağmen beğenmiyorsa oynamasın'' demelerinden korkuyorum
.
Bu devir kendini tamamlamazsa oyunda göreceğiniz 10 15 karakteri geçmez.Yani oyun ölür.İstanbul kıyamet vakti de aynı yolda ilerliyor.10 Kişi bırakıyor veya eleğini asıyor, onun yerini doldurabilecek 1 ya da 2 kişi gelmeye başlıyor.Kendini İstanbul kıyamet vaktine adamış bir çaylak bile bunları görüp oyundan soğuyor.Yeni oyuncular için tanıtımlar şart.Oynadığım oyunların başında gelen World of Warcraft ın TV reklamları bile yayınlandığını gördüğüm oldu.Sobee firması ICF ve Süpercan'dan gelir bekliyor anlaşılan.Çünkü İstanbul kıyamet vaktine getirilen yeni sürümler eskisini aratıyor.Eski oyunculardan aşina olduğumuz sözler '' 29/39 seviye zamanlarını özledim'' gibidir.Bu sürümlerin nasıl etki ettiğinin bir göstergesi aslında.İstanbul kıyamet vaktini oynayan oyuncu sayısı 700 bin değil 20 bindir en fazla 30 bindir.Bu ise oyunun ne kadar reklama ihtiyaç olduğunun göstergesidir.Bir animasyon filmi bile olsa reklamı gören oyuncular '' Vay bee bizimkilerde böyle bir oyun çıkarmış'' dedirtebilir ama maalesef böyle bir reklam filmine teezül etmiyorlar.
İstanbul kıyamet vakti GameMaster,DEV ve diğerlerinin oyuncuları biraz dinlemesi gerektiğini düşünüyorum artık.Ama bir yandan '' Oyuncular akçeyi istedik akçeyi getirdik,İsim e-pinlerini akçe ile satılsın dedik yaptık. (VS. VS. VS.).Buna rağmen beğenmiyorsa oynamasın'' demelerinden korkuyorum
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Evet.Bırakanların çogu ile aramızdaki baglar kopmadı yani msn , skype falan konuşuruz artık oyunun adını duymak , oyun hk konuşmuyoruz ve konuşmayıda istemiyoruz.Bazı arkadaşlar diyormuş 2 hafta sonra dönerler diye dönecek tiplerden olsaydık şu an oyunda olurduk.Yani evet çogu bırakanlar gerçekten bırakıyor.lBlackDeathl yazdı:Çoğu gerçekten bırakıyor mu :?TURKIYEIMPARATOR yazdı:1 haftada rahat 10 kişi (en az) bırakıyor. Bırakmak isteyen varsa geç kalmamasını öneririm.Eminönü şu an kalabalık günlerinden birini yaşıyor.Ama bu 1 yıl sonra aynı şekilde olur mu kesin bir göz ile bakmak mümkün degil.Bırakanlar kararlarını dogru veriyorlar..
Durumu yakından incelemek isteyen arkadaşları bekleriz: viewforum.php?f=4
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- harunyusS
- İskele Babası
- Klan: Lodos
- Lonca: HARUNYUS
öhöhohouhuoa
HARUNYUSharunyusSharunyusSs
http://www.facebook.com/harunyus
http://www.twitter.com/HarunDursunn
OYUNU BIRAKTIM