banlanan karakterler hakkında

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
sharking84
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

banlanan karakterler hakkında

Mesaj gönderen sharking84 »

selam arkadaşlar.bu aralar oyunda bloklanma durumları çok arttı.nedenini bile solemeden sadece meran sunucusunda yaklaşık olarak 30+ karakter bloklanmış durumda.bole giderse oyun oynayacak kimse kalmıyacak ki onlardan biri de benim. bu duruma artık dur denmesi lazım.yaklaşık olarak 4 yıldır biriktirdiğim emekler +ashab +ecel +ejder ve harcadığım okadar paralar bunlar içinde çemberli kutu da dahil boşa gitmiş durumda.bir çok madur arkadaş gibi bende bu blokların kaldırılmasını istiyorum ve oyun yeniden başlamak istiyorum.gece gunduz ramazan buyunca oyunda olan biri olarak bu talep ime cevap bekliyorum.

yoneticiler uyumayın bu bole devam ederse siz tek başınıza oynamaya başlıyacaksınız
Kullanıcı avatarı
HiTMaNiac34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Re: banlanan karakterler hakkında

Mesaj gönderen HiTMaNiac34 »

sharking84 yazdı:selam arkadaşlar.bu aralar oyunda bloklanma durumları çok arttı.nedenini bile solemeden sadece meran sunucusunda yaklaşık olarak 30+ karakter bloklanmış durumda.bole giderse oyun oynayacak kimse kalmıyacak ki onlardan biri de benim. bu duruma artık dur denmesi lazım.yaklaşık olarak 4 yıldır biriktirdiğim emekler +ashab +ecel +ejder ve harcadığım okadar paralar bunlar içinde çemberli kutu da dahil boşa gitmiş durumda.bir çok madur arkadaş gibi bende bu blokların kaldırılmasını istiyorum ve oyun yeniden başlamak istiyorum.gece gunduz ramazan buyunca oyunda olan biri olarak bu talep ime cevap bekliyorum.

yoneticiler uyumayın bu bole devam ederse siz tek başınıza oynamaya başlıyacaksınız
nıye banlandın ?
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
Melodrama
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Melodrama »

BLOK'ların çoğu akçe satışları yüzünden veriliyor , yani birinde şaheser var diye o BLOK yemiyecek mi :?
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]

Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]

Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
sharking84
İskele Babası
İskele Babası

telif hakkı ihlali deniyor.sadece bolgeye gırgırına yazdığım bir laf yuzunden.ne kadar anlatmak istesemde anlamıyorlar.ben o ilgelenne dediğim karakterlerle gece gunduz çemberli atıyorum.neden birine satmak isteyimki.akçe ile alakalı değil.en azından direk blokluıyacaklarına uyarı verselerdi bir anda 999 gun blok lamak yaptığım bir şakanın b.. çıkması demek.uyarı verselerdi zaten bir daha ole bir şey yazmazdım.bu kadar ciddi bir konuya biraz daha dikkatli birazdaha tolarans gostererek yaklaşmaları lazım.diğer arkadaşlarında ne şekjilde bloklandığını bilmiyorum
Kullanıcı avatarı
W0IkaN
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Babylon

Mesaj gönderen W0IkaN »

hatırlarmısınız bi aralar oyun kapanma eşiğine gelmişti oyuncuları bıkdırmak için chat paneline yöneticinin biri sürekli boşluk atıyodu :)

bu banlamalarda kapatma politikalarından biri heralde :)
sharking84
İskele Babası
İskele Babası

bır sunucuda uyarı bile vermeden bu kadar kişi bloklanıyorsa.vardır bunun altında bir bit yeniği
PitbuLL
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen PitbuLL »

Merhaba,

Kullanıcı Sözleşmesindeki hükümleri güzelce okumanızı tavsiye ederim.
Karakter satışı için hem forum hemde diğer platformlarda tüm İKV Destek ekibi Sürekli uyarıyoruz.
Karakter alım ve satışı İKV de Kesinlikle yasaktır. Cezaları ağır olacağınıda bir çok defa dile getirdik.
Almış olduğunuz ceza daha önce kabul ettiğiniz sözleşmenin gereğince size verilmiştir.
Eğer Haksız yere ceza aldığınızı düşüyor iseniz. Lütfen Destek / İletişim kanalını kullanınız...
Anlayışınız için teşekkürler...
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön