evt bıraktım zaten bırakmadan öncede 2 günde 1-2 saat oynardım bağımlı deildim sizin gibi
bıraktım ve söylediklerim doğru dönün bi tarafınıza gülün siz şizofren herifler
W0IkaN yazdı:hala kafanız basmıyo![]()
evt bıraktım zaten bırakmadan öncede 2 günde 1-2 saat oynardım bağımlı deildim sizin gibi![]()
W0IkaN yazdı:hala kafanız basmıyo![]()
evt bıraktım zaten bırakmadan öncede 2 günde 1-2 saat oynardım bağımlı deildim sizin gibi![]()
Furkan gerekli açıklamayı resimli olarak anlatmış.Harunyus yazdı:W0IkaN yazdı:hala kafanız basmıyo![]()
Fuko, İso bu beni tanımıyor mu la bir sorun
Biz oyundan bıktık girmiyoruz diye eminönü sunucusunda ki veda konularını gösteriyoruz adam 1 hafta sonra girersiniz diyor cidden şaka ya.
AhUlanAh yazdı:W0IkaN yazdı:hala kafanız basmıyo![]()
Emekleri bırakmak eger bir oyun içinse çok kolay oluyor.Kendi adıma konuşayım rahat 2 haftadır girmiyorum ve girmeyecegimde artık.Hanginiz tamamen bırakabildiniz diyorsun örnek olarak kendimi göstereyim.Forumdan takip etme konusuna şöyle deginmek istiyorum.Forumu acaba hangi degerli dostum kuyudan çıktı onu ögrenmek için kullanıyorum zaten oda bir süreligine olacak bir olay.2 haftaya kadar forumda benim için bitecek bu deftere son noktayı atıp çöpe atacam.Denemenizi tavsiye ederim.pumpit yazdı:1 haftada rahat 10 kişi bırakıyorsa çok kişi başlıyor. Eskilerden beri bırakanları saysan şimdi biz İKV yi 50 kişi oynamamız lazımdı. Bıraktım diyenler birini soyuyor adını değiştiriyor. Bıraktım diyenler canı sıkılıyor foruma konu açıyor sonra 2 3 gün geçiyor bir bakıyım ne değişmiş diyor tak tekrar başla. Bir insanın tüm emeklerini arkada bırakması çok zor. Hanginiz tamamen bırakabildiniz ? Ya forumdan takip ediyorsunuz yada ara sıra oyuna giriyorsunuz.
pumpit yazdı:1 haftada rahat 10 kişi bırakıyorsa çok kişi başlıyor. Eskilerden beri bırakanları saysan şimdi biz İKV yi 50 kişi oynamamız lazımdı. Bıraktım diyenler birini soyuyor adını değiştiriyor. Bıraktım diyenler canı sıkılıyor foruma konu açıyor sonra 2 3 gün geçiyor bir bakıyım ne değişmiş diyor tak tekrar başla. Bir insanın tüm emeklerini arkada bırakması çok zor. Hanginiz tamamen bırakabildiniz ? Ya forumdan takip ediyorsunuz yada ara sıra oyuna giriyorsunuz.