Urfa merkez toplansın herkez
nedir olum rize meranın %30 urfalı toplansanlar anlatmaya gerek yoq siz 10 katlar 5 boler 3 çarpar sizi adam olun terbiyesizler adam olun rize nedir olum :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ./nah öptüm bb gömdüm say muck sie go sie bb
Oyundakı 'RİZE'li ustunlugu!!!
- Bluefragon
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Oyundakı 'RİZE'li ustunlugu!!!
Doğuda Dogmak Suç Olsaydı En Büyük Suç GÜNEŞ'in Olurdu...
- CLoSeR
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: SaDaKaT
Lan urfanın yarısı olsa ne yazar bnm burda yazdıklarım meranda en saglam 3 loncasının baskanları ve yardımcıları artı ıtem bakımından merann en saglamları arasına gırebılcek kısıler...!!!Bluefragon yazdı:Urfa merkez toplansın herkez
nedir olum rize meranın %30 urfalı toplansanlar anlatmaya gerek yoq siz 10 katlar 5 boler 3 çarpar sizi adam olun terbiyesizler adam olun rize nedir olum :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ./nah öptüm bb gömdüm say muck sie go sie bb
Güzel bir maceraydı...
Başlangıc: Yorgunxgeceler->SoNxNeFeR<-->Bitiş: xCLoseR->YouNeveRKnow
Nusret YEŞİLBAŞ
THE END
CLoSeR yazdı:Lan urfanın yarısı olsa ne yazar bnm burda yazdıklarım meranda en saglam 3 loncasının baskanları ve yardımcıları artı ıtem bakımından merann en saglamları arasına gırebılcek kısıler...!!!Bluefragon yazdı:Urfa merkez toplansın herkez
LONCAYA GİRMİŞ VE OKADAR SEVİNMİŞ
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
İyi o zaman herkes bir konu açsın ve oyunda ki memleket üstünlügünü tartışsın ? Sonra memleketler arası Vs'ler atılsın. Rize, Urfa'yı yendi gibisinden ? Pehh ben saçmaladım ama sen benden daha fazla saçmalamıssın Konu Kilit lütfen.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Donquixote Family
+1SeRRuh yazdı:İyi o zaman herkes bir konu açsın ve oyunda ki memleket üstünlügünü tartışsın ? Sonra memleketler arası Vs'ler atılsın. Rize, Urfa'yı yendi gibisinden ? Pehh ben saçmaladım ama sen benden daha fazla saçmalamıssın Konu Kilit lütfen.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Lan urfanın yarısı olsa ne yazar bnm burda yazdıklarım meranda en saglam 3 loncasının baskanları ve yardımcıları artı ıtem bakımından merann en saglamları arasına gırebılcek kısıler...
meranın hangi yönden en saglam kişilerı para_mı? ws mı _? bu oyunda sadece bu ikisi konuşulur. . .
para yönünden diyorsan oyunda bi çok kişi war bu saydıklarını 2 ye katlıyacak . . .
ws mı diyorsun savaşçısına savaşçım büyücüsüne şaheser ejdersız büyücüm buyursun. . .
ha cvp yazmamın amacıda bende urfalıyım bi kaç adamı yucelterek urfalı yada diger memleketlerı küçük düşürmeye çalışmana kızmamdır. . .
meranın hangi yönden en saglam kişilerı para_mı? ws mı _? bu oyunda sadece bu ikisi konuşulur. . .
para yönünden diyorsan oyunda bi çok kişi war bu saydıklarını 2 ye katlıyacak . . .
ws mı diyorsun savaşçısına savaşçım büyücüsüne şaheser ejdersız büyücüm buyursun. . .
ha cvp yazmamın amacıda bende urfalıyım bi kaç adamı yucelterek urfalı yada diger memleketlerı küçük düşürmeye çalışmana kızmamdır. . .
- xHayaLiMDiNx
- İri Fare Avcısı
CLoSeR yazdı:Bu konuyu acma sebebım bazı kendını bılmez akılsızların oyundakı RİZE' lilerden ezık dıye bahsetmesıdır bole bı sey olmadıgını oyundan soyledıgım gıbı burdan da solemek ıstıyorum oyundakı RİZEliler:
SoNxLaZ:(SoNx lonca baskanı ve merann saygı deger abısı )
DeaTHxSeDoOo:(Deathx lonca baskanı)
Hukumdarxrassa:(hukumdarxlonca baskanı)
BeoWulfxlegolas:(BeoWulfxlonca baskanı)
SoNxNeeFeR : (SoNx lonca baskan temsılcısı)
SoNxFıSıLTı:(SoNx lonca baskan temsılcısı )
SoNxSıMaL : (SoNx lonca baskan temsılcısı )
Kholpahalixezra
Kehanetxbuyu
bunlar o kendını bılmezlerı susturmak ıcın yeterlıdır herhalde oyunda barız bir RİZE li ustunlugu vardır....!!!!
xMeSKeNx
" ~ ♥ ~ "
- HaYat mı ? ¿ ?
UfaCık ßiR c0cuquN saLınCaqa ßiNeRkeN SöYLediqi söz qißidiR...
" ♥ | saLLa | ♥ "!
# ((¯`»¦«´¯)) [Angelsaviorx]((¯`»¦«´¯))
- HaYat mı ? ¿ ?
" ♥ | saLLa | ♥ "!
- xHayaLiMDiNx
- İri Fare Avcısı
Bence önemli olan lnca başkanları olmaları değilde insanlıktır..CLoSeR yazdı:Lan urfanın yarısı olsa ne yazar bnm burda yazdıklarım meranda en saglam 3 loncasının baskanları ve yardımcıları artı ıtem bakımından merann en saglamları arasına gırebılcek kısıler...!!!Bluefragon yazdı:Urfa merkez toplansın herkez
İnsanlıktan mahrum kaldıktan sonra item para gb'ler ne işe yarar ki insan gibi yaşayıp oyunu oynamadıktan sonra ......
xMeSKeNx
" ~ ♥ ~ "
- HaYat mı ? ¿ ?
" ♥ | saLLa | ♥ "!
- HaYat mı ? ¿ ?
" ♥ | saLLa | ♥ "!
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Subayın dediği gibi anteplileri de unutmamak lazımhaydegidelummmm yazdı:kafanız mı güsel !
Böyle Konular Açıyorsunuz ben oyundaki Gazi Antepli ve Şanlı Urfalı Kardeşlerimi Sayarsam Aklınız durur be..
Hem Neden Böyle IRkçı Milliyetçi Politikalı bir konu açıyorsun Tamamen Tartışmaya açıktır !
Ve moderatöre Bildirildi !

- sirjudgester
- Çınaraltı Müdavimi
- Lonca: Lotus