Menekşe Çekemiyorum Diyorsan İçeri.!

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Wolfram26
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat

Menekşe Çekemiyorum Diyorsan İçeri.!

Mesaj gönderen Wolfram26 »

Arkadaş hepimizin bildiği gibi Elmas madeninden Menekşe Elmas Çok zor çıkıyor. Sarraf Arttırıcı bile alsak bile zor çekiliyor. Bundan şikayetci olan birsürü oyuncu var. Ya Madenlerin çıkma süresi azalacak ya da Saf çıkma ihtimali arttırılacak bunu bildirmeliyiz. Bu sorunun çözülmesi için Dediklerimi yaparsanız amacımıza ulaşabiliriz.
İlk önce istanbuloyun.com 'a girelim ordan destek seçeneğini tıklayalım ve [Aradığını burada bulamadıysan destek ekibine ulaşmak için tıkla] yazıyor ona tıklıyoruz , ve daha sonra bildirim tipi Öneri yi seçiyoruz geri kalanlarını siz de doldurursunuz . Açıklama bölümüne '' Madenlerden herkes şikayetçi ya çıkma süresi azalmalı ya da saf çıkma ihtimalı artmalı konuyla ilgilenirseniz sevinirim'' gibi şeyler yazarsanız etkili olabilecegini düşünüyorum bu yazıyı okuyup emek sarfeden herkese teşekkür ediyorum.Kesinlikle İşe yarayacaktır...!!! Tüm arkadaşlarınıza söylemenizi rica ederim. TEŞKİLAT SeveR C* TR
TEŞKİLAT SeveR C* TR By Wolfram
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: Teşkilat

Re: Menekşe Çekemiyorum Diyorsan İçeri.!

Mesaj gönderen ZowieN »

Sarraf artırıcısıyla maximum 2 saat'e bir menekşe çekebilirsin.Bunu ben denediğim için diyorum , sarraf artırıcı alınca hemen çıkacağınımı sanıyorsun ?
Maden çekme işi SABIR ister.Sarraf artırıcısı olduğunda bir günde 2 sibiryalı 1 menekşe çekiyordum...

BU işler o kadar kolay değil.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Wolfram ilk aldıgın gün 2 tane menekse cekmiştin buda 1 + bu yönünden düşün madenler öyle bir düzenle kurulmuş ki 1 gün boyunca cekersin düşmez yolun üstüne cıkan madeni cekersin düşer ama kesinlikle düşer düşmüyo diye bir şey yok arkadaş dogru demiş az sabır ister maden cekerken müzik dinle sıkıntını giderir ;)
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
Anatoliangirl
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Anatoliangirl »

Ben bi gece sabahlamıştım sarraf arttırıcı olan çarımda elmas madeninden 2 menekşe çektim . kalsedondan akik çekemedim . lokman arttırıcı olan çarımda 3 mantardan 1 gano çektim fakat ne elmastan menekşe ne de kalsedondan akik çektim . anlıyacağın bu sadece şans işi . menekşenin birini 2:40 küsürlerde çektim . ikincisini 5:54 müydü neydi çektim . Anlıyacağın herşey şansa bağlı
susveizle
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen susveizle »

xKaBuSx yazdı:Wolfram ilk aldıgın gün 2 tane menekse cekmiştin buda 1 + bu yönünden düşün madenler öyle bir düzenle kurulmuş ki 1 gün boyunca cekersin düşmez yolun üstüne cıkan madeni cekersin düşer ama kesinlikle düşer düşmüyo diye bir şey yok arkadaş dogru demiş az sabır ister maden cekerken müzik dinle sıkıntını giderir ;)
Khardeş Müzhik Müzhik Nereye Kadhar ben 1 haftha oturdum Sarraf ArtırııcyLa ? Yine Aynı Kebap Aynı Tas 1560 Elmas 579 Kalsedon - 10 krhip - 21 yeşil elhmas
UgLyMeeDLy - UgLyRoTiNDa
Hergün Yeni Bir Apaçi Doğuyor. {Mc Doğa(Yaralı Şişman)}
Resim
Kullanıcı avatarı
Martini
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Divanı I Türk

Mesaj gönderen Martini »

210 tane elmas cektım %60 sarraf şans artıcm var + plus + bayram ozel ama hala 1 menekse cekemedım . Arttırıcıyı alalı 15 gun oldu 1 menekse dahi cekemedım . Nasıl arttırıcı bu ? Gelde sövme ...
AHMET ŞİMŞEK
-
Martini (Ejder Asa^)
-
Mistral (İbn-i Sina Cevriye Asa)
Bysimsekxx (Çalındı)
-
Bysimsekx (Çalındı)
-
XAhmetŞimşekX (Çalındı)

Kullanıcı avatarı
xKaBuSx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Delta Force

Mesaj gönderen xKaBuSx »

Martini yazdı:210 tane elmas cektım %60 sarraf şans artıcm var + plus + bayram ozel ama hala 1 menekse cekemedım . Arttırıcıyı alalı 15 gun oldu 1 menekse dahi cekemedım . Nasıl arttırıcı bu ? Gelde sövme ...
Senin ailen büyük beddua almıs galiba
IıIxDuMaNxIıI

Türkiyemxeczane

DeLTaFoRCeMARAZ
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

xKaBuSx yazdı:
Martini yazdı:210 tane elmas cektım %60 sarraf şans artıcm var + plus + bayram ozel ama hala 1 menekse cekemedım . Arttırıcıyı alalı 15 gun oldu 1 menekse dahi cekemedım . Nasıl arttırıcı bu ? Gelde sövme ...
Senin ailen büyük beddua almıs galiba
Filmin koptugu Nokta :mrgreen:
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
Anatoliangirl
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Anatoliangirl »

bayram arttırıcısız , paralı sarraf arttırıcı ile 2. gün ejderi tık diye bastım . kaldı 4 gün :D 4 günde 1 ibni ibni ceket 1 ecel 1 ashab basarım heralde :D
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen exxon »

Anatoliangirl yazdı:
bayram arttırıcısız , paralı sarraf arttırıcı ile 2. gün ejderi tık diye bastım . kaldı 4 gün :D 4 günde 1 ibni ibni ceket 1 ecel 1 ashab basarım heralde :D

hahahahah ortak olalım mı ? :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön