Adamı kesince ve bunu foruma koyunca ne oldu?
Kişisel fantezilerini mi doyurdun.
Eğer çok istiyorsan gel beni de kes. Maksat çocuklar mutlu olsun.
Nötr ws Chestirlip
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
- aLaYiNaATES
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Re: Nötr ws Chestirlip
Helal olsun kardeşim eline sağlık gerçi bu erkan iti kesilince küfür ediyor yavrucak benim 12 yaşımda oğlum kesmişti bunu yine karşılığı küfür oldu bunla muhattap bile olmaya deymez
Bir ZaMaNLaR YoKSuLLuKTaN BıRaKTıGıMıZ SaKKaLLaR ŞiMDi ZeNGiN ZüBBeLeRiNe MoDa oLMuŞ...
ZaNNeTMeYiN Ki GuCuMuZ BiTTi YoRGuNuZ, ZaNNeTMeYiN Ki sEsİmİz ÇıKmAz SuSKuNuZ, ZaMaN BeKLiYoRuZ FiRTiNaLaR KoPaCaK FiRTiNaLaR oNCeSi HeP BoYLe DuRGuNuZ
ZaNNeTMeYiN Ki GuCuMuZ BiTTi YoRGuNuZ, ZaNNeTMeYiN Ki sEsİmİz ÇıKmAz SuSKuNuZ, ZaMaN BeKLiYoRuZ FiRTiNaLaR KoPaCaK FiRTiNaLaR oNCeSi HeP BoYLe DuRGuNuZ
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Çobanoğlu ?aLaYiNaATES yazdı:Helal olsun kardeşim eline sağlık gerçi bu erkan iti kesilince küfür ediyor yavrucak benim 12 yaşımda oğlum kesmişti bunu yine karşılığı küfür oldu bunla muhattap bile olmaya deymez
- aLaYiNaATES
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
alayınaisyan sismolog isyanınateşilBlackDeathl yazdı:Çobanoğlu ?aLaYiNaATES yazdı:Helal olsun kardeşim eline sağlık gerçi bu erkan iti kesilince küfür ediyor yavrucak benim 12 yaşımda oğlum kesmişti bunu yine karşılığı küfür oldu bunla muhattap bile olmaya deymez
Bir ZaMaNLaR YoKSuLLuKTaN BıRaKTıGıMıZ SaKKaLLaR ŞiMDi ZeNGiN ZüBBeLeRiNe MoDa oLMuŞ...
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
Nötr iyi ws attığı için almış ve de kafa daha iyi olduğu için kazanmasına katkı sağlamış 
-------------------------------------------------------------
gördüğüm kadarıyla 3 vuruşta ölüyo ben bi taktiksel ws göremedim sadece kesilen arkadaşın üzeri iyi değil gibi geldi bana birde öldüren kişinin ne kadar canı kaldığını gösterseydi