Ben Meran'da iken sesiniz çıkmıyordu hayırdır ? Ortalık size mi kaldıHuReyRR yazdı: Meranın Tek KraLı Benim hacı İtirazı oLan vaRSa buyursun. . .
.....::::=>>Gunes <<=::::....
ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Re: ATARA ATAR, GİDERE GİDER YOZGAT ÇOCUĞUYUZ ŞEKLİMİZ YETER !
Emin'cim umarım sapa sağlam gider ve aynı şekilde geri dönersin kardeşim. Ayrıca tebrik ediyorum.
Fakat, her zaman herkese çekinmeden söylemişimdir yine söylüyorum.
Murat'ımın üstüne büyücü tanımam.
Murat'ımın üstüne büyücü tanımam.
Hayır sıkma demiyorum, hobi olarak yine sık...
SeRRuh yazdı:Ben Meran'da iken sesiniz çıkmıyordu hayırdır ? Ortalık size mi kaldıHuReyRR yazdı: Meranın Tek KraLı Benim hacı İtirazı oLan vaRSa buyursun. . .
gülüm beni tanıyormusun_? ben halil hatırlarsın attıqımız junonlardan . . bu çar son zamanlarda çıktı sen o zaman merandan çoktan gitmiştin
- ottomanxwarrior
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
herşey bir yanada madenci 31 de niye onu merak ediyorumkoLopere yazdı:
Teröriste insan hakkı , trübüncüye kaldır jopları..
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
Anti Beşiktaş
Anti PAOK
http://www.facebook.com/video/video.php?v=145151992198780
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Teşekkür ederim Ünal kardeşim fakat artık yaşlı kurt misali takılıyorum :geek:CuRe yazdı:Emin'cim umarım sapa sağlam gider ve aynı şekilde geri dönersin kardeşim. Ayrıca tebrik ediyorum.
Murat'ımın üstüne büyücü tanımam.![]()
Evet evet hatırladım..HuReyRR yazdı:SeRRuh yazdı:Ben Meran'da iken sesiniz çıkmıyordu hayırdır ? Ortalık size mi kaldıHuReyRR yazdı: Meranın Tek KraLı Benim hacı İtirazı oLan vaRSa buyursun. . .
gülüm beni tanıyormusun_? ben halil hatırlarsın attıqımız junonlardan . . bu çar son zamanlarda çıktı sen o zaman merandan çoktan gitmiştinhem GUNES diyorum şaheserı sadece alternatör kolyedır onuda kasaya koymuşm ve kullanmıyorum ejderım yok. . bu halımle millete avans werıyorum İDDALI olarak
herkesı yenıyorum demıyorum ama yinede saglam oldugumu iddia ediyorum bi ara senlede ws atmak isterim murocum
![]()
Junonlardan..
Seninle en son attıgımız Vs'de bir ceket almıştım senden nasıl aldıgımı benden daha iyi bilirsin.Seninle o yanlışı bir defa yaptım 2. Olacagını sanmıyorum.
(Bkz.viewtopic.php?f=28&t=46639&hilit=Fevzi+ ... t&start=10)
SeRRuh yazdı:Teşekkür ederim Ünal kardeşim fakat artık yaşlı kurt misali takılıyorum :geek:CuRe yazdı:Emin'cim umarım sapa sağlam gider ve aynı şekilde geri dönersin kardeşim. Ayrıca tebrik ediyorum.
Murat'ımın üstüne büyücü tanımam.![]()
Evet evet hatırladım..HuReyRR yazdı:SeRRuh yazdı:Ben Meran'da iken sesiniz çıkmıyordu hayırdır ? Ortalık size mi kaldıHuReyRR yazdı: Meranın Tek KraLı Benim hacı İtirazı oLan vaRSa buyursun. . .
gülüm beni tanıyormusun_? ben halil hatırlarsın attıqımız junonlardan . . bu çar son zamanlarda çıktı sen o zaman merandan çoktan gitmiştinhem GUNES diyorum şaheserı sadece alternatör kolyedır onuda kasaya koymuşm ve kullanmıyorum ejderım yok. . bu halımle millete avans werıyorum İDDALI olarak
herkesı yenıyorum demıyorum ama yinede saglam oldugumu iddia ediyorum bi ara senlede ws atmak isterim murocum
![]()
Junonlardan..
Seninle en son attıgımız Vs'de bir ceket almıştım senden nasıl aldıgımı benden daha iyi bilirsin.Seninle o yanlışı bir defa yaptım 2. Olacagını sanmıyorum.
(Bkz.viewtopic.php?f=28&t=46639&hilit=Fevzi+ ... t&start=10)
senı ben senle ne ara ws attım benım adım HALİL senle ws atan FADLULLAH yane kısaca fado bunuda sen biliyosun ben son zamanlarda ws atmaya başladım senin aklını başına getırırdım ama malesef oyunu bıraktım . . .. göbekadım = tüleyman
Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
En son SirOnur tarafından 01 Eyl 2011 17:30 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Küfürlü içerik
Sebep: Küfürlü içerik
Merana aktar çarını 200m koyuyorum
ZamanxD
ZamanxD
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
Bana mı dedin ?Feradis yazdı:Merana aktar çarını 200m koyuyorum
ZamanxD
İçerik düzenlendi. Forum hesabınız 14 gün uzaklaştırıldı.
Sosyolog
Sosyolog

Dikkat Et Canım Fazla Atar Canını Yakar ... :twisted: :lol:
...KLasiC... ...ΧxxAßiDiNxxΧ... ...ṂὋƝЄὛ... ...xMƠƝЄƳx...
İkv Başlangıç: 2008
İkv Bitiş: 2013