Benden ikv ye son nokta
Re: Benden ikv ye son nokta
Güzel sunucu eskı hırsızların bırınden kurtuldu gule gule
ops:
GİT BİDAHADA GELME :twisted: :twisted:
Menekşe elması 100m'Den alacak kadar aşağılık bir hırsızdın...
Seni gibi hibinoları da bilirm ayrıca nabız yoklamak içn böyle konular açarsınız ezikler
Seni gibi hibinoları da bilirm ayrıca nabız yoklamak içn böyle konular açarsınız ezikler
BıRak qüRkan HeRkes Sewecek Diye Bişi yokki Zaten Dostta QLuR Düşmanda QLuR Sonucda Bu Qynun KuRaLı Bu .
XşifaXX
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
AnLat Haydi HeRkese oLanLaRı,
KimLeR Şahit ? Kaç Kişi kaLdı ?
ben kimligimi Acikladim diger konumda boyle boyle kendilerinE kalmiş artik
RoWxAmaSia{ecel+latif]
amasiaa yazdı:ben kimligimi Acikladim diger konumda boyle boyle kendilerinE kalmiş artik
Haklısın gürkan doğru Yeniçerxamasia adlı karekterle ecel satlık yazıp 7 menekse calıdıgnı unuttun demı + 140m para kaldırdıgını unuttun demı Xbypençe ıle Xsmyrax ı caldıgını unuttun demı daha nece hırsızlıklar yaptıgını unuttun demı ; yazıklar olsun sana yıgıdı oldur hakkını ınkar etme bende etmıorum hakkını ınkar saglam olman bıseyı degıstırmez sen 1 defa leke almıssın paşam gerısı bos fazla konusmama gerek yok eskıler tanır yenıler ıse ornek alır :!: bu kadar :geek:
-
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Adamın damarına fena basmış amasia madem bırakıon itiraf et kardeşAFxRALtuN yazdı:Haklısın gürkan doğru Yeniçerxamasia adlı karekterle ecel satlık yazıp 7 menekse calıdıgnı unuttun demı + 140m para kaldırdıgını unuttun demı Xbypençe ıle Xsmyrax ı caldıgını unuttun demı daha nece hırsızlıklar yaptıgını unuttun demı ; yazıklar olsun sana yıgıdı oldur hakkını ınkar etme bende etmıorum hakkını ınkar saglam olman bıseyı degıstırmez sen 1 defa leke almıssın paşam gerısı bos fazla konusmama gerek yok eskıler tanır yenıler ıse ornek alır bu kadar
-------------------------------------------------------------
xsmyrax çalınmadı onu nerden cıkardınız şimdi ben o charı sattım mecxdeniz e o da bir başkasına sattı sonrasını bilmiyorum
- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
bende senın qq lanbbsnake yazdı:Senin qqXxTayfunxX yazdı:bi biz buLamadık gittiSedt0762 yazdı:Ses 1, 2, 3, DoqRu yoLu BuLdun HeLaL QLsun qüLe qüLe![]()
![]()
![]()
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM..