Arkadaş hepimizin bildiği gibi Elmas madeninden Menekşe Elmas Çok zor çıkıyor. Sarraf Arttırıcı bile alsak bile zor çekiliyor. Bundan şikayetci olan birsürü oyuncu var. Ya Madenlerin çıkma süresi azalacak ya da Saf çıkma ihtimali arttırılacak bunu bildirmeliyiz. Bu sorunun çözülmesi için Dediklerimi yaparsanız amacımıza ulaşabiliriz.
İlk önce istanbuloyun.com 'a girelim ordan destek seçeneğini tıklayalım ve [Aradığını burada bulamadıysan destek ekibine ulaşmak için tıkla] yazıyor ona tıklıyoruz , ve daha sonra bildirim tipi Öneri yi seçiyoruz geri kalanlarını siz de doldurursunuz . Açıklama bölümüne '' Madenlerden herkes şikayetçi ya çıkma süresi azalmalı ya da saf çıkma ihtimalı artmalı konuyla ilgilenirseniz sevinirim'' gibi şeyler yazarsanız etkili olabilecegini düşünüyorum bu yazıyı okuyup emek sarfeden herkese teşekkür ediyorum.Kesinlikle İşe yarayacaktır...!!! Tüm arkadaşlarınıza söylemenizi rica ederim. TEŞKİLAT SeveR C* TR
[ÖNERİ] Menekşe Çekemiyorum Diyorsan İçeri..!!
[ÖNERİ] Menekşe Çekemiyorum Diyorsan İçeri..!!
TEŞKİLAT SeveR C* TR By Wolfram
- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
Re: [ÖNERİ] Menekşe Çekemiyorum Diyorsan İçeri..!!
Kardeşim Menekşe Oyuncuların Gözünde Çok Pahalandı..Yani bu duruma getiren yönetim değil
Oyuncular..Menekşeyi 8m den satarlar ve 8m den alırlarsa 8m olarak kalır AMa Şu an full
30m-35m Arası satılıor Ve ALıcıları var Hatta Bunun İçin AÇık arttırma Bile yapıolar...
Oyuncular..Menekşeyi 8m den satarlar ve 8m den alırlarsa 8m olarak kalır AMa Şu an full
30m-35m Arası satılıor Ve ALıcıları var Hatta Bunun İçin AÇık arttırma Bile yapıolar...
- KIYAMETALEVI
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Dün tek çekişte maden şans arttırıcısız menekşe çektim ama şoktayım nasıl oldu bu diye . :roll:
Geçen gün 1 aylık sarraf arttırıcı aldım . İlk gun sadece akık ve krıp dusurebıldım. ertesı gunler 5 MENEKSE 3 sıbır 3 akık 19 yesıl elmas dusurdum . Ben gayet memnunum arttırıcıdan ve suan bugun ıse 2 menekse daha dusurdum ..
Şer-i şerifin bekası ilimledir. Ve ilimin bekası ulema iledir.
Ahmet TOPCU
Ahmet TOPCU
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Her zaman savunurum. Bu maden çekme işi Karakterlere gör değişiyor. Bazılarına çok bazıları az çıkar.Kalipto yazdı:Geçen gün 1 aylık sarraf arttırıcı aldım . İlk gun sadece akık ve krıp dusurebıldım. ertesı gunler 5 MENEKSE 3 sıbır 3 akık 19 yesıl elmas dusurdum . Ben gayet memnunum arttırıcıdan ve suan bugun ıse 2 menekse daha dusurdum ..
Sığınak gibidir bu bazılar 1 haftada bazıları 1yılda. Tartışmaya açık bir konu.
Bu arada hayırlı olsun madenlerin.
Bence menekşe çekemiyosan bu oyunun yada yönetimin hatası değil ben istedim zaman cekiyorum sende bir günün 2 saatini madene ayır cekersin menekse sabır isteyen bir iş çekersin çekersin cıkmaz gidersin adam gelir ceker meneske bu benım basıma geldı oyunda sevdım bı kardesım var eli benden hızlı
elması cekıyodu hep dedim cekme elmas seni sevmiyo vermez menekse baya cektı cıkmadı hep elmas bırak ben cekım dedım cektım menekse
hem sasırdı hem kızdı
yani ben menekse konusunda sanslıyım 2 saheser yaptım ıkısın toplamı 300m gecmedi nerdeyse asabla ejder asam var menekseyı sabreden adam alır her daim
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ben 1 yılda 3 karakterimin üstünü fulleyemedım.lBlackDeathl yazdı:Her zaman savunurum. Bu maden çekme işi Karakterlere gör değişiyor. Bazılarına çok bazıları az çıkar.Kalipto yazdı:Geçen gün 1 aylık sarraf arttırıcı aldım . İlk gun sadece akık ve krıp dusurebıldım. ertesı gunler 5 MENEKSE 3 sıbır 3 akık 19 yesıl elmas dusurdum . Ben gayet memnunum arttırıcıdan ve suan bugun ıse 2 menekse daha dusurdum ..
Bu arada hayırlı olsun madenlerin.![]()
ramazanda 6 tane şaheser eşya düştü . çok değişken bişey. şuan 10 tane fılan şaheser eşyam var.ama yınede full deıl ustlerı :=)
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Sancak
Bana da öyle oldu çoğu eşyayı bir günde tamamladım.ibrahimking yazdı:ben 1 yılda 3 karakterimin üstünü fulleyemedım.lBlackDeathl yazdı:Her zaman savunurum. Bu maden çekme işi Karakterlere gör değişiyor. Bazılarına çok bazıları az çıkar.Kalipto yazdı:Geçen gün 1 aylık sarraf arttırıcı aldım . İlk gun sadece akık ve krıp dusurebıldım. ertesı gunler 5 MENEKSE 3 sıbır 3 akık 19 yesıl elmas dusurdum . Ben gayet memnunum arttırıcıdan ve suan bugun ıse 2 menekse daha dusurdum ..
Bu arada hayırlı olsun madenlerin.![]()
ramazanda 6 tane şaheser eşya düştü . çok değişken bişey. şuan 10 tane fılan şaheser eşyam var.ama yınede full deıl ustlerı :=)