bu oyunu oynadıgım sürece hep plus aldım nedenmi çünkü türkiyede oyun sektörünün gelişebilmesi için bizlerinde destegine ihtiyacı vardı veya bana göre öyle olması gerektigini düşünüyodum ne yazıkki ikv de bu olay tam tersine gitmeye başladı akçe sistemi geldi özel kutular çıktı vs.vs.vs. peki karşımıydım akçeye hayır illaki para kazanmaya ihtiyaçları vardı oyunun iyileşmesi için ama akçenin ve çemberli kutunun yanlış şekilde kullanılması yurt dışında yaşayan kullanıcıların ne akçe nede plus alabilmesinin zorlaştırılması bi oyuncuyu gerçekten soğutur oyundan istedigin şeylere ulaşamıyosan bi anlamı yoktur benim için bu oyunun dünyanın bir ucundaki oyunu oynadıgında plus veya premium hesap alabilirken ikv nin kısıtlı imkanlarını giderek imkansıza dogru götürmeleri iyi bişey yaparmış gibi görünmeye çalışmaları sadece kendilerini avutuyor oyuncular neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor forumdaki konulardanda gayet net bişekilde bellide oluyor zaten. kutu al yaratıkların canı düssün olayıda gerçekten çok komik hangi online oyunda böyle bişey gördüler gerçekten merak ediyorum neyse çok uzattık bu konuyu...........
başlıkta dediğim gibi bu bir veda olmasada tam olarak oyuna ara veriyorum gerçekten çok sıkıldım oyunun oyunluktan tamamen çıktıgı tamamen ticaret amaçlı bir objeye dönüşmesi canımı sıkan unsurlardan tabiki ikv ye ara vermemde oyunculuguma ara vermem demek degil yeni bir online oyuna başladım oyun premium abonelikle oynanabiliyor ama hiç olmazsa OYUN ve hakkını veriyor
evet laf çok uzadı artık her zaman forumu takip ediyorum ama ikv ye pek girmicem arada bir gelirsem oda dostlarımız için bi ziyaret amaçlı. herkez kendine iyi baksın oyun hayatım devam ediyor ama ikv ile degil..........................
hayırlı bayramlar hepinize grşrz dostlar aeo