Yeterli mi sizce ?

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Yeterli mi sizce ?

Mesaj gönderen YesilbuyuxOwner »

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Yakınlarda charımda biraz değişiklerler yaptım.Fakat şimdi bi konuda karar vermedim.Sığınağa mı girsem yoksa kp mi kassam diye düşünüyorum.

İtemlerim:Bilge Ceket
Bilge asa
bilge cevo takı set
bilge cevo ayakkabı*
nitrojen eldiven
nitrojen pantolon
Büyü Buz:641
Lvl:49
Bu itemlerle sığınağa girebilirmiyim yoksa kp mi kasmalıyım.Bu arada para durmum pek iyi değil.
Akıl yaşta değil baştadır lakin aklı başa getiren yaştır

̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

Vururum tek atışta!Olmadı iki atış.Bilemedin üç...
Kullanıcı avatarı
RoinLess
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Klan: Lodos

Re: Yeterli mi sizce ?

Mesaj gönderen RoinLess »

YesilbuyuxOwner yazdı:Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Yakınlarda charımda biraz değişiklerler yaptım.Fakat şimdi bi konuda karar vermedim.Sığınağa mı girsem yoksa kp mi kassam diye düşünüyorum.

Bilge asa
bilge cevo takı set
bilge cevo ayakkabı*
nitrojen eldiven
nitrojen pantolon
Bu itemlerle sığınağa girebilirmiyim yoksa kp mi kasmalıyım.Bu arada para durmum pek iyi değil.
İlk önce o nitrojen eşyalardan kurtulman şart Sığınağa mı girsem yoksa Kp mi kassam diye düşünmeden önce üstünü önce bir güzel diz yalnız aklında bulunsun Grup bölgelerinde genel olarak Elektrik tercih ediyorlar buz değil ve çevren yoksa Ejder Asa'ya sahip olmadan Grup bölgelerine girme ihtimalin HİÇ YOK.

Birde kp kasmak için buz dizmek bence pek akıl karı değil buzun menzili kısa bi kere vurman için yaklaşman şart düşmana yaklaşmakta büyücü için işe yaramıyor bildiğin gibi = )

Kp kasıcaksan Meteorit ve Buz Oku yeteneklerini kullanman şart itemlere gelince elinden geldiğince ortaya karışık bir şeyler yap =)
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

RoinLess yazdı:
YesilbuyuxOwner yazdı:Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum.Yakınlarda charımda biraz değişiklerler yaptım.Fakat şimdi bi konuda karar vermedim.Sığınağa mı girsem yoksa kp mi kassam diye düşünüyorum.

Bilge asa
bilge cevo takı set
bilge cevo ayakkabı*
nitrojen eldiven
nitrojen pantolon
İlk önce o nitrojen eşyalardan kurtulman şart Sığınağa mı girsem yoksa Kp mi kassam diye düşünmeden önce üstünü önce bir güzel diz yalnız aklında bulunsun Grup bölgelerinde genel olarak Elektrik tercih ediyorlar buz değil ve çevren yoksa Ejder Asa'ya sahip olmadan Grup bölgelerine girme ihtimalin HİÇ YOK.

Birde kp kasmak için buz dizmek bence pek akıl karı değil buzun menzili kısa bi kere vurman için yaklaşman şart düşmana yaklaşmakta büyücü için işe yaramıyor bildiğin gibi = )

Kp kasıcaksan Meteorit ve Buz Oku yeteneklerini kullanman şart itemlere gelince elinden geldiğince ortaya karışık bir şeyler yap =)

Aslında ilk başta elektirk dizmiştim.Fakat elektrikten buz kadar yksek vuruşlar alamadığım için buza döndüm.Normalde ben sığınağa girmek için çabalarım,ama bugün bi grup kendisi aldı.Tesadefü bak oyunu kaparken:Dbenim şuan ki fikrim biraz kp kasıp gözlük almaktı.ama önerilerinizi göz önünde bulundurarak bir sonuca varacağım.Yorum için teşekkürler.

Kullanıcı avatarı
RoinLess
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen RoinLess »

YesilbuyuxOwner yazdı:
RoinLess yazdı:

Bilge asa
bilge cevo takı set
bilge cevo ayakkabı*
nitrojen eldiven
nitrojen pantolon

Aslında ilk başta elektirk dizmiştim.Fakat elektrikten buz kadar yksek vuruşlar alamadığım için buza döndüm.Normalde ben sığınağa girmek için çabalarım,ama bugün bi grup kendisi aldı.Tesadefü bak oyunu kaparken:Dbenim şuan ki fikrim biraz kp kasıp gözlük almaktı.ama önerilerinizi göz önünde bulundurarak bir sonuca varacağım.Yorum için teşekkürler.
Önemli değil her zaman elimden geldiğince her türlü yardım ederim o girdiğin grupta pek fazla ileri gidememiştir zaten amacın sağlam olmaksa dediklerimi yaparak başlayabilirsin buz oku konusunda evet haklısın buz daha çok hasar verir ama büyücüyü düşmana yakınlaştırıyor o yüzden ben grup bölgelerine girmek için elimden geldiğince itemlerimi Azat cevo dizip ejderimi üretip öyle girmiştim sonrada fiziksele döndüm azat cevo eşyalarımıda Fevzi cevoya döndürdüm şimdi gayet iyiyim ;) ;)

Aklında bulunsun diye söylüyorum ejder asa için çok çabalaman gerekecek ama emin ol sonra sana kp,eşya,güç olarak fazlasıyla geri dönüyor :) ;) :)
Kullanıcı avatarı
CONTROL
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen CONTROL »

Meranda Buz Seti Ucuzmu bilmem Ama Meranda en Yuksek paralı Maden hangisi İse o Madeni çek Buz Set diz :)
Eminöü

Control
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bende uzun zamandır oynamıodum ondan birz kçırdım ama bana göre pahalı olduğu kesin :D

Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

Beni anlattı :S
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
Kullanıcı avatarı
YesilbuyuxOwner
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

TOLGARDA yazdı:Beni anlattı :S

Fakirlikte yanlız olmadığıma sevindim :D

“Büyücü” sayfasına dön