arkadaşlar bende plus + bayram hediyesi olan %30 %10 ve kendim yüklediğim %60 %20 üçüsü olmasına rağmen sığınakta eksik bir yüzüğüm vardı 3 günde tam 30 sığınak attım nemi aldım toplam 90 madalya
ben artık şansa inanmıyorum
oyunun sistemi değişmesi lazım
hiç olmazsa her girilen gb lerden sonra o kişinin şans yüzdesi artmalı örneğin yüzde 1
onca aldığım şeyden sonra bir şey düşmeyecekse ne diye satılıyorki
yazık verdiğimiz paraya hiç olmasa plus ve şans arttırıcılardaki şans oranı artmalı
iyi kesersen düşer olayına da inanmıyorum rekor sürede kesmemize ve kusursuz bir kesim olmasına rağmen onlarca sığınakta boş çıktık
Konuyu KAPATMADAN Bİ BAKIN HAKSIZZSAK HAKSIZSINIZ DİYİN FOTO
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Konuyu KAPATMADAN Bİ BAKIN HAKSIZZSAK HAKSIZSINIZ DİYİN FOTO
Kuzenim gb ler geldi geleli zırh düşürememişti geçenlerde migrat artırıcı aldı 1 haftada yaklaşık 30 migrat attık.Önce şifacısına düşrmek istiyordu 15. kesim oldu daha düşüremedi 1 kere büyücüyle geldi alter zırh 
Daha sonra devam ettik kesmeye artırıcıyla attığı son migratta artırıcısı olmayan kardeşine 2 zırh birden düştü
Sonra bir kezde artırıcısz kselim dedik artırıcı bittikten hemen sonra girdik fundi zırh
Yani oyunun sistemini anlamak imkansız
:lol:
Daha sonra devam ettik kesmeye artırıcıyla attığı son migratta artırıcısı olmayan kardeşine 2 zırh birden düştü
Sonra bir kezde artırıcısz kselim dedik artırıcı bittikten hemen sonra girdik fundi zırh
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
RaduLaII
RaduLaIII
- Chuckyx
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: RebeLs
Çemberlitaşa Girip O Kadar Boss Kesip O Kadar Zaman Harcayıp Boş Bir Madalya Almak İnsana Koyuyor Be ! Ne Çemberlitaşa Nede Grup Bölgelerine Girmek İstemiyorum .
* Çıksa Bile İhtiyacımızı Karşılamıyor Bile Zırhımız ..
* Çıksa Bile İhtiyacımızı Karşılamıyor Bile Zırhımız ..
> BLoodyREVENGE
> PerfectATTACK
> xDeterjaN
Aynı durum bende de oldu.sığınak şans artırıcısı almıştım.1 hafta gece gündüz girdim 200 madalyada 1 alternatör kolye düştü..bugün 2 kere ard arda girdim artırıcı filan yoktu 2sinde de kıyamet alevi kolye düştü..KESİNLİKLE SIĞINAK ARTIRICI ALMAYIN:::
- HiTMaNiac34
- İri Fare Avcısı
susun lan plusum yok ılk gırdım yol savas kesdim boş 5 tane kudret ıksırıde gıttı ustelık

kenan76 29 Ağu 2011 16:27
Bu konu hakkında Desteğe attığım mesaj ve cevabı szinle yayınlamak istiyorum...
Selamın aleyküm 1 aydır motordan maraton ayak düşürmee çalışıyorum ama bir türlü düimüyor neden ?..son 4 gündür gğnde 6-7 kere motor kesiyorum millet her girişte alırken ben neden alamıyorum? yardımcı sans artıcılarınızdan aldım bedva dı deneme amaçlı ama gene yok..şu haksızlığa bi çara bulun oyundan soğudum resmen..........
Ve destekten aldığım Cevap
Talep Tarihi : 08.08.2011 01:34:48
Bildirim Tipi : Soru-Cevap
Sunucu : Sancak
Üyelik Tipi : Sobee
Karakter Adı : xlxKeNaNxlx
Yanıt :
Merhaba,
Öncelikle kısaca Plus Paket'in eşya düşürme üzerindeki işlevinden bahsedelim.
Plus Paket Grup Bölgeleri gelene kadar sadece düşen eşyaların efsunlu olma oranını artırmaktaydı. Yaratıklardan eşya düşüp düşmeme şansına etki etmemekteydi. Yani plus paket abonesi olan üye ile plus paket sahibi olan üyenin bir yaratıktan eşya düşürme ihtimali aynı iken, düşecek bu eşyanın efsunlu olup olmayacağı ihtimali Plus Paketli oyuncun Plus Paketsiz oyundan 3 kat daha fazlaydı.
Grup Bölgeleri ile beraber bu olasılıklara az önce Plus Paketli ve Plus Paketsiz oyuncunun eşit ihtimale sahip olduğu "yaratıktan eşya düşme şansı" %50 daha artırılmıştır. Yani artık ister efsunsuz olsun ister efsunlu olsun Plus Paket sahibi oyuncuya hem daha fazla eşya düşerken hem de bu avantajına ek olarak bu düşen eşyaların da efsunlu olma olasılığı 3 kat daha fazladır.
Bu sistem matematik formülü olup, kullanıcılara veya durumlara göre farklı davranamaz. Ya çalışır ya da çalışmaz. Bu formüle dışardan etki eden tek unsur Yağma artırıcılardır. Karakter cinsiyeti, eşya, karakterin saçı vs etki etmemektedir.
Hedeflediğiniz karakter yapılanmasına uygun en üst seviye efsunlara sahip olmak ise sadece Plus Paket ile elde edilebilecek bir güç değildir. Bunun için ayrıca iyi bir oyun deneyimi ve yaratık kesim sayısı gereklidir. Plus Paket ise bu deneyimlere ve çabalara ek olarak önemli bir güç sağlayan yardımcıdır. Şu an Plus Paket avantajları ile böyle bir sıkıntı içinde olduğunuzu belirttiğinizi hatırlarsak Plus Paketsiz bu kesim sayısı ile çok daha zorlanacağınızı hatırlatırız. Elbette efsunlu eşya olmanın az önce vurgusunu yaptığımız oyun deneyimin elde edilmesi sizin oyun dünyası içinde göstereceğiniz etkinliğe bağlıdır.
Sevgilerimizle,