2 tane lodos kovaladım la ben arzken mallarda kudret kalmadı ismet sayesindeXxTayfunxX yazdı:Buna katıLıyorum arz goren Lodos dalıyo bişey olmuyo ama arzlar kesınce aç oluyo ne iş anLmadımaken yazdı:arzlar komutanda cok kesiyorlar demek
sen bıde arz ol bankaya gıt bakalım
Sığınak görevleri
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Sığınak görevleri
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
dün sendede örs parası bırakmadık.xllSmALoWllx yazdı:2 tane lodos kovaladım la ben arzken mallarda kudret kalmadı ismet sayesindeXxTayfunxX yazdı:Buna katıLıyorum arz goren Lodos dalıyo bişey olmuyo ama arzlar kesınce aç oluyo ne iş anLmadımaken yazdı:arzlar komutanda cok kesiyorlar demek
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
bende para çok merak etme bütün sancağın örsünü yaptırcak kadarbilinmez yazdı:dün sendede örs parası bırakmadık.xllSmALoWllx yazdı:2 tane lodos kovaladım la ben arzken mallarda kudret kalmadı ismet sayesindeXxTayfunxX yazdı:Buna katıLıyorum arz goren Lodos dalıyo bişey olmuyo ama arzlar kesınce aç oluyo ne iş anLmadımaken yazdı:arzlar komutanda cok kesiyorlar demek
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı
- berkancetin
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kıyametin Karabasanları
xllSmALoWllx yazdı:bende para çok merak etme bütün sancağın örsünü yaptırcak kadarbilinmez yazdı:dün sendede örs parası bırakmadık.xllSmALoWllx yazdı:2 tane lodos kovaladım la ben arzken mallarda kudret kalmadı ismet sayesindeXxTayfunxX yazdı:Buna katıLıyorum arz goren Lodos dalıyo bişey olmuyo ama arzlar kesınce aç oluyo ne iş anLmadımaken yazdı:arzlar komutanda cok kesiyorlar demek
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Mübarek arefe gününde çarpılacaksın be,ne hırsızı lan ? Bu oyunu oynadığımdan beri bi adamın bi kalsedonunu çaldıysam adam değilim,laflarına dikkat etxllSmALoWllx yazdı:berkançetin hırsızı gel ws ?
- Gucumugorecek
- Acemi Savaşçı
İKV forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar nedeniyle forum hesabınız kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
lafı dinlerim lafmı diye sonrada söyleyene bakarım ADAMMI die !!!

Hayat Bohs eyLen Çoşs

Hayat Bohs eyLen Çoşs
- berkancetin
- Demirci Çırağı
Adam gibi konuşacak o zaman,neye dayanarak bana hırsız diyo !
- xllSmALoWllx
- Sahaf Yardımcısı
sen adam mısın ?berkancetin yazdı:Adam gibi konuşacak o zaman,neye dayanarak bana hırsız diyo !
PreNsxSmAloW
PreNsxŞiFaCı
PreNsxŞiFaCı