Fulya Abla'yı küçük düşürecek o kadar fotoğraf var ki.. İnanın yüklemeye eriniyorum. Zaten konu uzar gider. Uzun lafın kısası; bu olay boyunca gerek forumda, gerekse oyunda sizlere verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Destek veren herkese kalpten bir teşekkür gönderiyorum. Sağ olun.
Son Sözüm..
- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Son Sözüm..
Öncelikle Nocomment'e teşekkür ederim. Doğru olan kararı ilan ettiği için. Bu benim son mesajım. Bu konu altında gerekmediği sürece cevap yazmayacağım. Ben artık 2 Yonca 1 Şelit'i unuttum. Vermeyecek. Ne de olsa itemlerini çalmışım. Hala Facebook'tan bana hakaretler ediyor. Kendisi bana laf edince gülüp geçtiğimi söyledim. "Sen gülmeye devam et" diyerek çıktı. Kendisine karşılık vermediğim için çocuk olduğumu, salak olduğumu düşünüyor. Varsın öyle düşünsün, saygımdan susarım. Benden büyük. Her zaman "abla" dedim. 15 Yaşındayım. Abim-Ablam kimseye saygısızlığım yoktur bu oyunda. Sadece Yasin'e (Ysnözk) "Abi" demem çünkü aramızda olan bişey kendisi zaten yakın arkadaşımdır.
Fulya Abla'yı küçük düşürecek o kadar fotoğraf var ki.. İnanın yüklemeye eriniyorum. Zaten konu uzar gider. Uzun lafın kısası; bu olay boyunca gerek forumda, gerekse oyunda sizlere verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorum. Destek veren herkese kalpten bir teşekkür gönderiyorum. Sağ olun.
PIRASASAPI
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Son Sözüm..
Ozan ben bu konu hakkında her zaman destekcindim ve bakıyorum adalet yerini bulmuş keşke görevinden alınmakla kalmayıp hesabını süresiz banlasalardı :idea:
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
Re: Son Sözüm..
Ozeorden misin kimsin nihat abi seni nie taksın boş boş konu açma bi işine git yeter :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: