Oyuna yine girilmiyor :S
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Re: Oyuna yine girilmiyor :S
Adamına göre ghosen az 2 dakka kendine çeki düzen ver bi havalardasın hayırlısı
:D
- Ghostdeather
- İskele Babası
- Sunucu: Tılsım
daha demin başka bi konuya baktım yine sn yine birilerine dalaşıyon üstelik sn tanırım ve o yazdıklarını okuyunca dediğim tek şey bunun bi yeri kalkmış demek olduGHOSEN yazdı:Yalansa Yalan De Nerull Dün Akşam Konu Açtım Yardım İstedim Silmekten Başka Birşey Yapılmıyor.Nerull yazdı:Konunun ne etkinlikler ne de Teşkilimpiyatlarla ilgisi yoktur.GHOSEN yazdı:Teşkilimpiyat Saçmalıkları Yüzündenmiş :|
Ayrıca forum içerisinde açtığın konulara ve gönderdiğin mesajlara dikkat ediyorum GHOSEN.
Üslubuna ve tavırlarına dikkat etmeni rica ediyorum.
Saygılarımla
NE ZAMAN KONU AÇIP SORU SORSAM KONU KAPANIYOR !!!
Ben Yönetime Soru Soramayacaksam Arkadaşlarımla Paylaşamayacaksam Ne Anlamı Kaldı Forumun :?:
neyse sana tavsiyem eski dost olarak biraz insan gibi davran derim
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Kazanmak İçin Yaşa, Ölene Kadar. Gözlerindeki Işık Kaybolana Kadar. Kazanmak İçin Yaşa, Hepsini Al, Sadece Düşene Kadar Savaşmaya Devam Et. Günden Güne, Her Şekilde, Ben Yıkılmam...
-
- İri Fare Avcısı
- Ghostdeather
- İskele Babası
ayrıca neden millet giremiyorum derken ben yeraltınını ilk gününde bile oyuna giriyordum çok merak ediyorum
yha benm internet ve pc fazla iyi yha da sizin internet veya pc vasat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
yha benm internet ve pc fazla iyi yha da sizin internet veya pc vasat :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Benm Nerem Kalkmış STR Cellat Alemdar Paşa :mrgreen:Ghostdeather yazdı:ayrıca neden millet giremiyorum derken ben yeraltınını ilk gününde bile oyuna giriyordum çok merak ediyorum![]()
![]()
![]()
Birbirinizle tartışmak için bahane arıyorsunuz resmen ya konuyu saptırmayın tartışmanız için açılmadı bu konu.
Seni diğerlerinden farksız yapmaya bütün gücüyle gece gündüz çalışan bir dünyada, kendin olarak kalabilmek, dünyanın en zor savaşını vermek demektir. bu savaş bir başladı mı, artık hiç bitmez!...
Götüm Kalktıysa Bana Neden Çar Adınla Şifreni Veriyosun Yazık DEĞİL Mİ :| :| :|Ghostdeather yazdı:daha demin başka bi konuya baktım yine sn yine birilerine dalaşıyon üstelik sn tanırım ve o yazdıklarını okuyunca dediğim tek şey bunun bi yeri kalkmış demek olduGHOSEN yazdı:Yalansa Yalan De Nerull Dün Akşam Konu Açtım Yardım İstedim Silmekten Başka Birşey Yapılmıyor.Nerull yazdı:Konunun ne etkinlikler ne de Teşkilimpiyatlarla ilgisi yoktur.GHOSEN yazdı:Teşkilimpiyat Saçmalıkları Yüzündenmiş :|
Ayrıca forum içerisinde açtığın konulara ve gönderdiğin mesajlara dikkat ediyorum GHOSEN.
Üslubuna ve tavırlarına dikkat etmeni rica ediyorum.
Saygılarımla
NE ZAMAN KONU AÇIP SORU SORSAM KONU KAPANIYOR !!!
Ben Yönetime Soru Soramayacaksam Arkadaşlarımla Paylaşamayacaksam Ne Anlamı Kaldı Forumun :?:![]()
![]()
:twisted: :twisted:
neyse sana tavsiyem eski dost olarak biraz insan gibi davran derim![]()
ops:
-
- İri Fare Avcısı
Kendisi kaşındı kardeş kusura bakma saygızılıgımdan dolayı ama böyle veletler uğrasıoruz bölge bebeleriyle
-
- İri Fare Avcısı
Gördüğün gibi bebe gibi küfür edior forumlarda ne beklionuz bu ghosen bebesinden ? 
- Ghostdeather
- İskele Babası
dene bakem benim şifrem id mi dene bakem girebiliyon mu oyuna xD gir çarlarımı sil sonra konuş neyse yol al sabah sabah snle uğraşack vakit görmüyorum ve sana tavsiye fazla kudurma yernde daha zararlı çıkarsın :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Ghostdeather
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr
Ghostdeatherr
Ghostdeatherrr