Merhaba...

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
OTTTOMAN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Merhaba...

Mesaj gönderen OTTTOMAN »

streetart34 yazdı:
OTTTOMAN yazdı:Özetle Teşkilat..

Lodos Klan üyesi sayısı Arz Klan üyesi sayısının yaklaşık 2 katıdır...

Ölüm Oyunlar'ında da belli olduğu gibi en sağlam oyuncular Arz Klanı'ndadır..

Teşko ' da bir çok lonca vardır fakat hepsi saçma sebeplerden birbirine dargın :)

Piyasa diğer sunuculara göre 2-3 katıdır.

Eğer arz'san lodosları kesersen " AÇ " olursun .. Eğer lodos'lara ölürsen " EZİK " olursun :)

şimdilik bu kadar
Peki neden hala teşkilattasın ? :)
Bu arada hoşgeldin kardeşim. Ancak huzur istiyorsan yanlış sunucuya geldin :lol:
Aç olmayı seviyorum
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Lodos
Lonca: <Estergon Ailesi>

Mesaj gönderen EsTeRGoNxRss »

OTTTOMAN yazdı:
Teşko ' da bir çok lonca vardır fakat hepsi saçma sebeplerden birbirine dargın :)

Teşkilatta ARZ klanındaki Loncaları Sayarmısın Bana ? Ben Lonca olarak Paşax bide Phx Görüyorum Digerleri LONCA DEYİL GRUP.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Karekter Resimleri Detaylı.Göster
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

EsTeRGoNxRss yazdı:
OTTTOMAN yazdı:

Teşkilatta ARZ klanındaki Loncaları Sayarmısın Bana ? Ben Lonca olarak Paşax bide Phx Görüyorum Digerleri LONCA DEYİL GRUP.
neye göre lonca, neye göre grup olarak nitelendirdin cok merak ettim. gölge haramileri, ugly ve mka loncalarını harcadın iki dakkada :) bu loncalar kendini ispatlamıs ve oyundaki cogu kişi tarafından kabul görmüş LONCAlardır. grup degil yani, kavramları karıstırma :D
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
OTTTOMAN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen OTTTOMAN »

EsTeRGoNxRss yazdı:
OTTTOMAN yazdı:

Mka , UgLy , EGEMENx(liderleri çharları silsede oyuncuları lonca dağılmadı diyor) , Bedrin Aslanları, RoN , GH , RoA , lonca olmak için isim başında tag olması şart değil. grup dediğin arkadaş ortamı olur sadece yani birbirine bağlı kalmazsın. Bilmem Anlatabildim mi ?
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
merlinxx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen merlinxx »

Hoşgeldin kardeş.
İşte böyle bir sunucu burası hemen birbirimize girmek için laf atmak için tartışma çıkarmak için fırsat kollarız..:D
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

MKA Dogrudur gözümden kaçmış Sanırım.
GöLge HarAmilerinin Lonca Deyilde ARKADAŞ(Aynı mahalle) TAKIMI olduğunu Biliyorum.
UgLy lerinde Bazı Hareketlerinden dolayı Lonca olduklarını Tahmin Etmiyor ve BANA göre Lonca olmadıklarını düşünüyorum. ;) .
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

EsTeRGoNxRss yazdı:MKA Dogrudur gözümden kaçmış Sanırım.
GöLge HarAmilerinin Lonca Deyilde ARKADAŞ(Aynı mahalle) TAKIMI olduğunu Biliyorum.
UgLy lerinde Bazı Hareketlerinden dolayı Lonca olduklarını Tahmin Etmiyor ve BANA göre Lonca olmadıklarını düşünüyorum. ;) .
mesela ben aydın'ın didim ilçesinde oturuyorum fakat gölge haramileri loncasında yer almıstım. aynı mahallenin cocukları tezini çürütüyo :D bu foruma oyuna yeni başlayan kişilerde giriyor, onlarınad görebildigi bu sayfalarad milleti yanlıs bilgilendirmezsek yararlı olacagını düşünüyorum. UgLy ve Gölge Haramileri'de Loncadır :)
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
EsTeRGoNxRss
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

xMoRtaLx yazdı:
EsTeRGoNxRss yazdı:MKA Dogrudur gözümden kaçmış Sanırım.
mesela ben aydın'ın didim ilçesinde oturuyorum fakat gölge haramileri loncasında yer almıstım. aynı mahallenin cocukları tezini çürütüyo :D bu foruma oyuna yeni başlayan kişilerde giriyor, onlarınad görebildigi bu sayfalarad milleti yanlıs bilgilendirmezsek yararlı olacagını düşünüyorum. UgLy ve Gölge Haramileri'de Loncadır :)
Sen ÖyLe Diyosan Öyle olsun paşa'm :)
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
ZowieN
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Lonca: Teşkilat

Mesaj gönderen ZowieN »

Hoş geldin Cem Arslan Kardeşim...
İşte gördüğün gibi Teşkilat sunucusunun Hadiseleri.Yazılan bir cümleye bile kavga dersin sonrada Şakalaştıklarını anlarsın. :D
Yardım etmekten zevk duyarım.
OTTTOMAN yazdı:
streetart34 yazdı:
OTTTOMAN yazdı:Özetle Teşkilat..

Lodos Klan üyesi sayısı Arz Klan üyesi sayısının yaklaşık 2 katıdır...

Ölüm Oyunlar'ında da belli olduğu gibi en sağlam oyuncular Arz Klanı'ndadır..

Piyasa diğer sunuculara göre 2-3 katıdır.

Eğer arz'san lodosları kesersen " AÇ " olursun .. Eğer lodos'lara ölürsen " EZİK " olursun :)

şimdilik bu kadar
Peki neden hala teşkilattasın ? :)
Bu arada hoşgeldin kardeşim. Ancak huzur istiyorsan yanlış sunucuya geldin :lol:
Aç olmayı seviyorum
Kardeşim Arz ve Lodos klanları kapışması hakkında haklısın...
Eğer arz'san lodos kesersen AÇ olursun.. Lodos'lara ölürsen '' EZİK'' olursun.
Ama Ölüm Oyunun da pek sana katılmıyorum çünki Ölüm Oyunu biraz da şans meselesi.Arzlar'da da sağlam arkadaşlarımız var ''YALAN YOK'' !
Ama Lodosları da bu kadar küçük düşürmemek lazım bizde de sağlam arkadaşlarımız var.
Never beleive someone who tells who they are.
Kullanıcı avatarı
PROFx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen PROFx »

Bizden laf açılmışken söyleyeyim ben İstanbul Ümraniye'de oturuyorum. Balıkesirliyim. Aynı mahalle değil yani :) deathstolker her ne kadar artık oynamasa da İstanbul Fikirtepe'de oturuyordu en son :) Lonca diye bişey de şu anda oyunda yok :D efendi olun adam olun lan

Konuyu açan arkadaşa da büyük geçmiş olsun diyorum. İki karakter aktarmışsın, verdiğin paraya yazık. İnşallah değer de teşkilatta aradığını bulursun.
PROF PROFx PROFp Topsakallıdede
PROFı PROFi PROFö Profş PROFusta

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön