Güzel Düşünceler Nefeslere Dolarsa Güzel Dualar Olur, Dua ise Yüce ALLAH'a Gider Nur Olur, Gökyüzünde Buluşan Dualarımızın NurLanması ümidiyle...
Bizi yaratan ALLAH a şükürler Olsun,Bütün müslüman'lara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mübarek Olsun.
TÜM İSLAM ALEMİ ve İKV AiLesinin RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM...
(¯`•¸·´¯) ( ĤÁŶıŔĹı ŔÁМÁŹÁŃĹÁŔ ) (¯`·¸•´¯)
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
(¯`•¸·´¯) ( ĤÁŶıŔĹı ŔÁМÁŹÁŃĹÁŔ ) (¯`·¸•´¯)
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- MaNiaCjndII
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: (¯`•¸·´¯) ( ĤÁŶıŔĹı ŔÁМÁŹÁŃĹÁŔ ) (¯`·¸•´¯)
Eywallah Kardeşim ALLAH'ın Rahmeti,Bereketi ve Merhameti Tüm Müslüman Kardeşlerimin üzerine olsun... Hayırlı bayramlar...
MaNiaCjnd,MaNiaCjndII,DyBMaNiaC.
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
GöLGe HaRaMiLeRi

S te elém álltál,s aztmondtad van valaki.Nem hittem el hogy vége,nem hittem el hogy elmész
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
BIR RAMAZAN BAYRAMI DAHA GELDI. BU BAYRAMIN ONCELIKLE MILLETIMIZE, ISLAM ALEMINE VE DE INSANLIGA HAYIRLAR GETIRMESINI YUCE ALLAH'TAN DILIYORUZ. KARDESLIGIN DOGDUGU, SEVGILERIN BIRLESTIGI, BELKI DURGUN, BELKI YORGUN, YINE DE MUTLU, YINE DE UMUTLU, YINE DE SEVGI DOLU NICE BAYRAMLARA..
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gölge Haramileri
MaNiaCjndII yazdı:Eywallah Kardeşim ALLAH'ın Rahmeti,Bereketi ve Merhameti Tüm Müslüman Kardeşlerimin üzerine olsun... Hayırlı bayramlar...
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
xTANIMSIZx yazdı:MaNiaCjndII yazdı:Eywallah Kardeşim ALLAH'ın Rahmeti,Bereketi ve Merhameti Tüm Müslüman Kardeşlerimin üzerine olsun... Hayırlı bayramlar...