Kara metal'in Ölüm Makinesi
Re: Kara metal'in Ölüm Makinesi
Marduk 300.000 Dinleyici ANCA Metallica 20 Milyon Dinleyicisi Var İkiside Farklı Müzikler Yapıyor Daha geçen Rap Paylasmadınmı forumda sımdı blackcimi kesildin basımıza
İ stanbul konserıne gıttım o kadar sacma bir Sahne Performansı olamaz zaten sahne kücücük yerde fukaralar Slipknot dedıgın coluk cocuk grubu Marduktan eski ne Gruplar var Hepsi fasa fiso Black Metal dinleyicisi cok az Ki Senın Gıbı Bebelerde Metal Müzigi ilk tanıdıkları gün Satanist Ayaklarına Yatıp Black Metal Dinledigini sanıyor "Yutubtan gördüm cok Lanetli müzikler karanlık müzikler insanlar benden korksun :twisted:
" Yaşın daha küçük Her Ergende olur böyle takıntılar sorun yapma Gerçi 12 yaş tam ergenmı bilmiyorumda :mrgreen: :mrgreen:
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
bak dostum ben bırak rapı arabesk rap omrunde dinlemedim dinlememde. Buraya paylastigim raplarin amaci ali ile kestigin lodoslari video haline getirirken kullandigim diss sarkilardir. Tabi metalde diss diye bise olmadigi icin bende gangsta rap paylasmak durumunda kaldim. Bu arada youtube'de izleyici kitlesine bakip yorum yazman cok sacma cunku justin bieberi 600 milyon kisi izledi en iyisi jb mi diyecez simdi ? Ben gitar caliyorum gitarimin markasi Ibanez Jumpstar ve Anthrax , Megadeth , Smashing Pumpkings , Jethro Tull , Deathklok ve benzeri gruplarin her sarkisini bilirim ve yarisini calarim. Bana burda Metallica ve Slipknot guzel gruplar deme. Hicbirisinin gitar , bateri ve solo ile uzaktan alakasi yok. Sadece 6 ve 3 numarali tellere vurup duruyolar dikkatini cekersen. Burdan senin nasil bir mal oldugunu anladim , youtube'deki izleyici kitlesine bakiyorsun. :mrgreen: :mrgreen:
dougie
Lan senin yaşın kadar ben metalle ugrasmısım 12 Yaşında veletsin banamı öğretiyon. Mardugun calamadıgım hiç bir Şarkısı yok Ama senın gibi reklam yapıyormuyuz Abilerinden öğrenmişsin heralde Daha ne dediklerini Bilmiyorsun Bi arada en iyi büyücü sanıyordun
Marduk u Metalin kralı sanan birine ne diyeyim daha yeni öğreniyorsun heralde ya da tanımadıgın görmedigin cok grup var
Hayattaki tek pişmanlığım yersiz yere iyi olduğum anlardır..
Euronymous
Behexen
Watain
Euronymous
Behexen
Watain
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Megadeth ten hangisini çalıyorsun baboş 
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Juzky aptali bana söyle bakiyim mardukun kac tane albumu ve sarkisi var ? Internetten bakanin annesi olsun tamammi. Soyle bende br daha bu foruma girmeyecem. Bu arada ben marduk dinlemiyirum aptal. Sadece renk katayim diye foruma koydum. Ama emin marduk her ne kadar digerlerinden gosterissiz olsada hepsinden iyidir. Gerizekali ben universite okuyorum. Cukurova universitesi cevre muhendisi ufuk babcan istersen bakabilirsin. Bu arafa thrash megadehin sololarini calamiyorum gitarim uymuyor cunku. Holy wars ve this day we fight , sweating bullet falan calarim.
dougie
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Adam profesyonel #@!? baksana mardukun calamadigi sarkisi yokmus soyle bakim gitarinin adini yoksa abinin 2. el aldigi fakir gitari olan taylor maple classiclemi caliyosun :mrgreen:
dougie
bbsnake yazdı:Marduk 300.000 Dinleyici ANCA Metallica 20 Milyon Dinleyicisi Var İkiside Farklı Müzikler Yapıyor Daha geçen Rap Paylasmadınmı forumda sımdı blackcimi kesildin basımızaİ stanbul konserıne gıttım o kadar sacma bir Sahne Performansı olamaz zaten sahne kücücük yerde fukaralar Slipknot dedıgın coluk cocuk grubu Marduktan eski ne Gruplar var Hepsi fasa fiso Black Metal dinleyicisi cok az Ki Senın Gıbı Bebelerde Metal Müzigi ilk tanıdıkları gün Satanist Ayaklarına Yatıp Black Metal Dinledigini sanıyor "Yutubtan gördüm cok Lanetli müzikler karanlık müzikler insanlar benden korksun :twisted:
" Yaşın daha küçük Her Ergende olur böyle takıntılar sorun yapma Gerçi 12 yaş tam ergenmı bilmiyorumda :mrgreen: :mrgreen:
Nasıl Bir Salaksın Bi Kere Şu Yorumun Ele Veriyor !
Marduk 300.000 Dinleyici ANCA Metallica 20 Milyon Dinleyicisi Var İkiside Farklı Müzikler Yapıyor
Ona Bakarsan
Michael Jackson'ın En Çok Dinlenen Şarkısı Thriller 94 Milyon Kez Tıklanırken
Justin Bieber Adlı Amelenin Baby Şarkısı 650 Milyon Civarı Tıklanıyor.
Sebebi Senin Gibi Sivilceli Azmış Ergen Kızlar :roll:
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Baska bise soylemeye gerek yok juzky aptalina :mrgreen: :mrgreen:
dougie
Ya hu neyin tartışmasını yapıyorsunuz ki siz ? Millet metal dinlemeyi metallica dan öğrendi bu bir gerçek .... arada istisnalar çıkıyor.. Zamanında bizde çok dinliyorduk ama şimdilerde kafa dinleyen biri olduğum için metallica nın klasikleri yetiyor.. Kopmak mı istiyorsunuz böyle amacı olmayan bir şey için kopcağınıza dersinize çalışın, veya gidin nerden geldik, ne oluyoz? diyin bir hele..Eğlenilir de öyle akılsız akılsız bir müzik için kendini paralamaya hiç gerek bence
Şimdiden Hayırlı bayramlar..
Şimdiden Hayırlı bayramlar..
Sancak-AkaDeMisYeN
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
Anka-KoPCazZ
İlim ilim bilmektir, İlim kendin bilmektir.
Ya sen kendini bilmezsen bu nasıl okumaktır.
Hak yolunda ölmekse kaderim, kaderimin ellerinden öperim.
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
merhaba bidaha metal konusunda ileri geri konusan olursa ilk kendimi sonra onu vururum yaralı_06 styla
dougie