Börteçinex Loncasına Katılma İsteği...
- BuyuxAlp
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Börteçinex Loncasına Katılma İsteği...
Börteçinex Loncasına Katılmak istiyorum Büyüyüm savaşlardan iyi anlarım OkO taktiklerini özel bölüm patronu zayıflıklarını iyi bilirim her 3 karakterdede ustayım oyunu betadan beri oynuyorum son zamanda gözüme çarptı iyi bir lonca olduğunu düşünüyorum her şekilde loncadan arkadaşlara elimdeen geldiğince yardımcı olurum 
NUSH İLE USLANMAYANIN HAKKI TEKDİR,TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR...
- BuyuxAlp
- Salgın Koruyucusu
Re: Börteçinex Loncasına Katılma İsteği...
derken?ziwro yazdı:ok.
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Betadan beri oynuyormuş beyler bayanlar Açılın...BuyuxAlp yazdı:Börteçinex Loncasına Katılmak istiyorum Büyüyüm savaşlardan iyi anlarım OkO taktiklerini özel bölüm patronu zayıflıklarını iyi bilirim her 3 karakterdede ustayım oyunu betadan beri oynuyorum son zamanda gözüme çarptı iyi bir lonca olduğunu düşünüyorum her şekilde loncadan arkadaşlara elimdeen geldiğince yardımcı olurum

Tılsım sunucusu ne zaman Beta oldu :? :roll:
- XxXxGaZixXxX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Lonca: ŞaN-I HükümdaR
Adam beta döneminde tılsımdamı oynuyorum demiş betadan beri oynuyorum demiş eö oynuyordur tılsım acılında tılsıma geçmiştir. Şu yorumları yaparken daha dikkatli olun dalga gececem diye kendinizi rezil etmeyin.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Betadan beri oynuyormuş beyler bayanlar Açılın...BuyuxAlp yazdı:Börteçinex Loncasına Katılmak istiyorum Büyüyüm savaşlardan iyi anlarım OkO taktiklerini özel bölüm patronu zayıflıklarını iyi bilirim her 3 karakterdede ustayım oyunu betadan beri oynuyorum son zamanda gözüme çarptı iyi bir lonca olduğunu düşünüyorum her şekilde loncadan arkadaşlara elimdeen geldiğince yardımcı olurum
Tılsım sunucusu ne zaman Beta oldu :? :roll:ops:
![]()
:mrgreen:

- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Eminönünde oynuyorum karakterleri göstersin ozamanXxXxGaZixXxX yazdı:Adam beta döneminde tılsımdamı oynuyorum demiş betadan beri oynuyorum demiş eö oynuyordur tılsım acılında tılsıma geçmiştir. Şu yorumları yaparken daha dikkatli olun dalga gececem diye kendinizi rezil etmeyin.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Betadan beri oynuyormuş beyler bayanlar Açılın...BuyuxAlp yazdı:Börteçinex Loncasına Katılmak istiyorum Büyüyüm savaşlardan iyi anlarım OkO taktiklerini özel bölüm patronu zayıflıklarını iyi bilirim her 3 karakterdede ustayım oyunu betadan beri oynuyorum son zamanda gözüme çarptı iyi bir lonca olduğunu düşünüyorum her şekilde loncadan arkadaşlara elimdeen geldiğince yardımcı olurum
![]()
- BuyuxAlp
- Salgın Koruyucusu
kardeşim boş yorum atma 1. betadan kastım isimsiz ikv yani bir ek paketi yok
2.çarları her türlü gösteririm 3. sü komiklik yaparken komik olma Saygılar hayırlı forumlar
2.çarları her türlü gösteririm 3. sü komiklik yaparken komik olma Saygılar hayırlı forumlar
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
:mrgreen: :mrgreen:BuyuxAlp yazdı:kardeşim boş yorum atma 1. betadan kastım isimsiz ikv yani bir ek paketi yok
Bence kendisi rezil oluyor.XxXxGaZixXxX yazdı:Adam beta döneminde tılsımdamı oynuyorum demiş betadan beri oynuyorum demiş eö oynuyordur tılsım acılında tılsıma geçmiştir. Şu yorumları yaparken daha dikkatli olun dalga gececem diye kendinizi rezil etmeyin.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Betadan beri oynuyormuş beyler bayanlar Açılın...BuyuxAlp yazdı:Börteçinex Loncasına Katılmak istiyorum Büyüyüm savaşlardan iyi anlarım OkO taktiklerini özel bölüm patronu zayıflıklarını iyi bilirim her 3 karakterdede ustayım oyunu betadan beri oynuyorum son zamanda gözüme çarptı iyi bir lonca olduğunu düşünüyorum her şekilde loncadan arkadaşlara elimdeen geldiğince yardımcı olurum
![]()
Ray malifalitiko
Bunun yeri burası değil Lonca Forum konusuna veya oyundan loncada ki yetkili kişilere ulaşamalısın ... İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz [(^) Ejder Asa]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]
Ottomanxeren [(^) Ecel Getiren]
Ottomanxpesimist [(^) Ashab-ı Kehf]