GM Nacomment bakarmısın..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
AaRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

GM Nacomment bakarmısın..

Mesaj gönderen AaRe »

merhabalar,,

karakterlerim silinmiş ve 1 lvl olarak açılmış ve bırakılmış durumda.silindiğinde plus paket olmadığından ikv anasayfada karakter kurtarma talebinde bulunamıyorum.
fakat üyeliğime daha önce ikv özel sürüm kutu yükledim karakterlerimi geri almam mümkünmüdür.
Kayıplarda,
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: GM Nacomment bakarmısın..

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

viewtopic.php?f=19&t=39554

Karakter kurtarma nedir?

Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.
Eğer karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü ise bu karakterin kurtarılmasını bizden talep edebilirsiniz. Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.
Bu koşulların var olma nedeni ise; bu zorlu işlemlerin kötüye kullanılmasını engellemek ve gerçekten oyunu her anlamda destekleyen oyuncularımıza teşekkür ederek onlara bir ayrıcalık sunmak istememizdir.

Altını çizdğim alanda da yazdığı gibi Karkterinizin kurtarılabilmesi için; Silindği anda Plus yüklü olması gerekmektedir. Aksi takdirde sistem direk olarak silmektedir.
Geçmiş olsun . İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AaRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AaRe »

Sizin açtığınız konu derki ?
''Silinmiş karakterin kurtarılıp tekrar üyeliğinize iade edilmesi talebinde bulunabilmek için ise, o üyelikte herhangi bir zamanda yüklenmiş en az bir İKV Özel Sürüm Kutu olmalıdır.''

Ozaman ikv özel sürüm kutu herhangi bir işe yaramıyor.
Mantığı yok gereksiz bir yanlış anlatım.
plus paket varsa karakterim kurtarılıyor yoksa yok bence çok saçma ikv özel sürüm kutunun herhangi bir iyliği veya oyuncuya geri dönüşü bulunmuyor toplama ve üretim sıfırlamaktan başka ((
Kayıplarda,
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Konu linki verirmisiniz , orada '' plus '' cümlesi gözden kaçmış olmalı . Kusura bakmayın lütfen , bazen yoğunluktan kısa bir cümle gözden kaçıyor

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AaRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AaRe »

sizin üste verdiğiniz linkte karakter kurtarma nedir başlığı altında benim açıklamam vardır

En son AaRe tarafından 29 Ağu 2011 01:23 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kayıplarda,
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

link bozuk . siz o konuya gidin lütfen ben sizi bulurum

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AaRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AaRe »

Formu göndermek istediğimde hesabımda İKV Kutu Özel Sürüm olması gerektiğini söylüyor?

Evet. Bu destekten faydalanabilmek için kurtarılacak karakterin bulunduğu üyeliğe herhangi bir zaman diliminde en az bir adet İKV Özel Sürüm Kutu yüklenmiş olmalıdır.

Peki bu açıklama nedir... burada istenilen İkv özel sürüm kutu benim üyeliğimde bulunuyor.

ama yinede karakterimi kurtaramıyorum. :(
Kayıplarda,
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Merhabalar

Aynı şeyden bahs etmişim , size verdiğim cevaptada bu mevcut. Karakter silindiğinde Özel kutu ( Yani Plus ) aktif olmalı. Plus bitmiş ise direk çöpe gidiyor malesef

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Merhabalar

Karakter kurtarma nedir?

Herhangi bir nedenle hesaptan silinen karakterlerin, tamamen silinmeyip arka planda saklanması diyebiliriz. Karakterin saklanması için, karakter silindiğinde üyeliğiniz Plus Paket aboneliğine sahip olmalıdır. Her hangi bir Plus Paket aboneliği yeterlidir (1 aylık 3 aylık ). Aksi takdirde, karakteriniz silindiğinde üyeliğinizde Plus Paket yüklü değilse karakteriniz eskiden olduğu gibi direk olarak silinecektir.

Cevap sizin için yeterli değilse ; Lütfen Buraya http://www.istanbuloyun.com/support.aspx başvurnuz.

İyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
AaRe
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen AaRe »

Sayın GM Nocomment ,

Destek takımındaki arkadaşlar sizin kadar bilgili olduğunu düşünmüyorum. Bana hep aynı hikayeyi anlatıyorlar ve ben bu hikayeden tatmin olmuyorum..

DEV Nerull konuyla ilgilenmiyor oysaki destek takımına mail attığımızda DEV Lathander'in dikkatine diye yazdığımızda direk ilgileniyordur aynı durum Nerull için geçerli değil sanırım.

Benim karakterimin oyun hatasından dolayı kaybolan saçını bile Lathander ekledi şimdi olsa idi karakterlerimide geri alabileceğime inanıyorum.

Sizi asla suçlamıyorum ama yazılımcı arkadaşlar bu konuda biraz hassasiyet göstermelidir.
Kayıplarda,
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön