TEŞKİLATTİMaNgEL
TEŞKİLATTİMaNgEL
Selamun Aleykum arkdasLar.. uzan Zamandır Yoktum Yakın Zamadana Tekrar Teşkilattayım (TEŞKİLATTİMaNGEL:.)
- xTANIMSIZx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Re: TEŞKİLATTİMaNgEL
Aleykum Selam Hoş geldin.lancer yazdı:Selamun Aleykum arkdasLar.. uzan Zamandır Yoktum Yakın Zamadana Tekrar Teşkilattayım (TEŞKİLATTİMaNGEL:.)
TANIMSIZ - UNJUST

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...

Ne ben Sezarım, Ne de sen Brütüssün... Ne ben sana kızarım, Ne de zatın zahmet edip bana küssün... Artık seninle biz, Düşman bile değiliz...
- streetart34
- Sahaf Yardımcısı
Aleyküm selam hoşgeldin. Ama teşkilattimden kimse kalmadı haberin olsun diğer eski loncalar gibi tarihe karıştı ..lancer yazdı:Selamun Aleykum arkdasLar.. uzan Zamandır Yoktum Yakın Zamadana Tekrar Teşkilattayım (TEŞKİLATTİMaNGEL:.)
Hoşbulduk Arkdaşlar.
WeAleykhüm SheLam
KeKeMM''^^
UgLyMeeDLy - UgLyRoTiNDa
Hergün Yeni Bir Apaçi Doğuyor. {Mc Doğa(Yaralı Şişman)}

- xKaBuSx
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Delta Force
Selam alıp verirken bari düzgün yapın sunu katmayın böyle abuk sabuk emoca şeyleri shelam nedir ?Tövbe yarabbi...!susveizle yazdı:WeAleykhüm SheLamKeKeMM''^^
IıIxDuMaNxIıI
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
Türkiyemxeczane
DeLTaFoRCeMARAZ
- UgLyMeeDLy
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
susveizle yazdı:WeAleykhüm SheLamKeKeMM''^^
İnsan Dışı Yaratık. Kekenede Başlayacam Sanada. Bu Dingilin Yazdıklarina İtimat Etmeyin.
İyi Forumlar..
UgLyMeeDLy
??? Amhacın Nhe Arkhadaşım ? İthimat diyoreee bidee yaw Khimsin Shen ? Yalhancı Heshap Açmışş Bihr Yethkili Yhokmu Ya :S XdéééUgLyMeeDLy yazdı:susveizle yazdı:WeAleykhüm SheLamKeKeMM''^^
İnsan Dışı Yaratık. Kekenede Başlayacam Sanada. Bu Dingilin Yazdıklarina İtimat Etmeyin.
İyi Forumlar..
UgLyMeeDLy
UgLyMeeDLy - UgLyRoTiNDa

Bizim BetlisTe öyhLe Diyorhlarr Keke ? Eğer Öyle Diyorsan Söylee ? Dhemem Bir Dhaa _?_xKaBuSx yazdı:Selam alıp verirken bari düzgün yapın sunu katmayın böyle abuk sabuk emoca şeyleri shelam nedir ?Tövbe yarabbi...!susveizle yazdı:WeAleykhüm SheLamKeKeMM''^^
Emholuk Khötü BhirŞey DeğiL ?
Sürhekli "H" Kullanmamda İngilizceme Katkı Arkhadaşım
UgLyMeeDLy - UgLyRoTiNDa