Zamanın varsa lütfen oku...
Zamanın varsa lütfen oku...
Meraba size deginmek istedigim konu şu ben Satkomandosu bana bu çharı Okan wermişti okanı kardeşim gibi severim üniversite nedenlerinden dolayı oyuna ara wermiştim.KArdeşim bu zaman zarfı içinde charı Ali isimli arkadaşa vermiş kardeşimle birlikte oyuna girdigimizde charda bir cok itemin eksik oldugunu gördüm. KArdeşim ali ile yüz yüze konusup itemleri istemiş oda tamam weririm char kasmak için aktardık demiş taki 2 gün öncesine kadar charıma girdim onun kullandıgı çhara ali yazdım oda efendim dedi bn itemleri wer dedigimde su anda ben ali degilim charı soyuyorum dedi.herneyse bu olayı kapatalım deginmek istedigim konuşu Satkomandosu isimli karakterin kullanıcısının ismi Akın ve Alkan dır oyuna girdigimde ali vs. başka isimler duymak istemiyorum.Okuduysanınız zamanınızı aldıgım için özür dilerim Saygılar: Satkomandosu.
Re: Zamanın varsa lütfen oku...
Böyle konularla forumu meşgul etmekten ne anlıyosunuz ÖZEL MESAJ olarak yollayabilirsin...
Sen buna boş konu diyorsun sanki diğerlerinin açtıkları çok dolu 
satko10 yazdı:Sen buna boş konu diyorsun sanki diğerlerinin açtıkları çok dolu
Tmm kardeşim allaha emanet ol
okuduysan genede teşekkürler
ama oyuna giremiyorum napabilirdim buradan bi şekilde derdimizi anlatmaya çalıştık..
İNŞALLAH yararlı olursatko10 yazdı:Tmm kardeşim allaha emanet olokuduysan genede teşekkürler
ama oyuna giremiyorum napabilirdim buradan bi şekilde derdimizi anlatmaya çalıştık..
Satkomandosu forumu en temiz ve düzgün bir şekilde kullanan arkadaşımız TOLGARDA lütfen kızdırmayalım.TOLGARDA yazdı:Böyle konularla forumu meşgul etmekten ne anlıyosunuz ÖZEL MESAJ olarak yollayabilirsin...
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
sen bi kaybol,adam ciddi bişi söylüyo.senın gıbı cıvık birisi karışmasınTOLGARDA yazdı:Böyle konularla forumu meşgul etmekten ne anlıyosunuz ÖZEL MESAJ olarak yollayabilirsin...
- IIxpHiLoTHeoSxII
- İskele Babası
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Üzüldum kardeşim. İnşallah hırsıza gereken ceza verilir..

İyi oyunlar. İyi forumlar.
IIxpHiLoTHeoSxII=Savascı[erkek]
Qüicq=Şifacı [erkek]
Blackxleon=Büyücü [erkek]
KUKLACI
IIxpHiLoTHeoSxII=Savascı[erkek]
Qüicq=Şifacı [erkek]
Blackxleon=Büyücü [erkek]
KUKLACI