Benim yaptığım salaklıklar daha fazla , 78.000 Akçe!Harunyus yazdı:Akçe sistemi geldiğinden beri yaptığımız salaklıkları yazıyoruz, 22 bin akçe ! :evil:
Sağ baştan say :)
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Re: Sağ baştan say :)
İkv sen olmasan batar.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Benim yaptığım salaklıklar daha fazla , 78.000 Akçe!Harunyus yazdı:Akçe sistemi geldiğinden beri yaptığımız salaklıkları yazıyoruz, 22 bin akçe ! :evil:
Sabırlı insanın öfkesinden kork
Bacon
Bacon
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
:lol:Forumkral yazdı:İkv sen olmasan batar.oOllxJeWeLSxllOo yazdı:Benim yaptığım salaklıklar daha fazla , 78.000 Akçe!Harunyus yazdı:Akçe sistemi geldiğinden beri yaptığımız salaklıkları yazıyoruz, 22 bin akçe ! :evil:![]()
o kadar akçe alıyoruz ama bir zırh düşmedi Çemberlitaş'tan bunun içinde lanet ediyorum !! :twisted:
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Old Brothers
Piyasaya çıkan akçelerin yarısını sen alıyorsun demekkioOllxJeWeLSxllOo yazdı:Benim yaptığım salaklıklar daha fazla , 78.000 Akçe!Harunyus yazdı:Akçe sistemi geldiğinden beri yaptığımız salaklıkları yazıyoruz, 22 bin akçe ! :evil:
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Yok ismail bu aralar almıyorum protesto ediyorumTURKIYEIMPARATOR yazdı:Piyasaya çıkan akçelerin yarısını sen alıyorsun demekkioOllxJeWeLSxllOo yazdı:Benim yaptığım salaklıklar daha fazla , 78.000 Akçe!Harunyus yazdı:Akçe sistemi geldiğinden beri yaptığımız salaklıkları yazıyoruz, 22 bin akçe ! :evil:![]()
- Afrodisyak
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Mert arttırıcı ya vereceğin parayı bana ver ben sana 21930107039 tane zırh çıkartıyımoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Benim yaptığım salaklıklar daha fazla , 78.000 Akçe!Harunyus yazdı:Akçe sistemi geldiğinden beri yaptığımız salaklıkları yazıyoruz, 22 bin akçe ! :evil:
xAFRODİZYAKx - IIAfrodizYaKII - IxAfrodizYaKxI
- oOllxJeWeLSxllOo
- Demirci Çırağı
Afrodisyak yazdı:Mert arttırıcı ya vereceğin parayı bana ver ben sana 21930107039 tane zırh çıkartıyımoOllxJeWeLSxllOo yazdı:Benim yaptığım salaklıklar daha fazla , 78.000 Akçe!Harunyus yazdı:Akçe sistemi geldiğinden beri yaptığımız salaklıkları yazıyoruz, 22 bin akçe ! :evil:
La sinan çemberlitaş'tan zırh düşmüyo delilencem ya :?
Bugün Bıçak sırtı eldiven reçetesi düştü Stauardtan , Yanımdaki büyücüye Kıyamet eldiven, 39 level zırhlı savaşçıya Bıçak sırtı zırh düştü
[/center]Bugün Bıçak sırtı eldiven reçetesi düştü Stauardtan , Yanımdaki büyücüye Kıyamet eldiven, 39 level zırhlı savaşçıya Bıçak sırtı zırh düştü
Bırakın şu oyunu ya daha ne kadar sömürülceksiniz dışarıdada hayat var bırakııın :shock:
HARUNYUS
harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

harunyusS
harunyusSs
www.facebook.com/harunyus
www.twitter.com/HarunDursunn

- Splash
- Zincir Bozan
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: <Game Master>
ReGaLuaS(Şifacı)=2
ReGaLuaSII(Büyücü)=2
ReGaLuaSIII(Savaşçı)=2
Hiçbir karakterim arasında AYrım Kayrım Yapmam Ben :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ReGaLuaSII(Büyücü)=2
ReGaLuaSIII(Savaşçı)=2
Hiçbir karakterim arasında AYrım Kayrım Yapmam Ben :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
- BIcisimYAKLASIYO
- İskele Babası
- Klan: Lodos
BİcisimYAKLASIYO
Ashab-ı Kehf (^)
İbn-i Sina (^) Cevriye asa
İkisindende memnunum
Ashab-ı Kehf (^)
İbn-i Sina (^) Cevriye asa
İkisindende memnunum