Üyelerimiz : haydegidelum (FATİH - TSK )Üstadın Elçisi Azizz ( Warning )Lüplüp Uzmanı ve Ar-GE uzmanı Burak ( kod adı : Morduman) MPGD Koalisyon Hükümeti Lideri veOnursal Üye Canceazci MPGD Koalisyon Hükümeti Lideri TheAnswer3 Asil-Onur Kurulu Üyesi Ve Başkan yardımcısı ve Yönetimi Denetleme Kurulu Başkanı ZonguldakliBaşkan yardımcısı ve Üstadın 2. Elçisi ve Yönetimi Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı ve vekili yalnizadam66video tanıtımı uzmanı FarKXteaM Post Kasma Uzmanı efsaneottomanVideo Tanıtımı uzmanı MackRulzMPGD Koalisyon Hükümeti Lideri Ve Panpişler Konsolosu EskidostlarGrup Başkan Vekili Genel Sekreteri kralxxDAsil üye juqero Asil Üye TahasalihFedakar üye Reverence Fedakar üye VeNGat &Toker İkv Püskevitsiz Halk İle Dayanışma Ve yardımlaşma Kolları Başkanı ve Grup Vekili başkan Yardımcısı kalenderon06 Dış ilişkiler Kurulu üyesi Tremexhaqan Püskevitsizleri tespit etme lideri ve Püskevitsizler İstihbarat TEşkilatı Başkanı DeaTHxBeJNaTeAR-GE Sorumlusu lordof61& MaRsCHaLL Reklam ve Tanıtımdan Sorumlu kişi VandervaartGrup Başkan Vekili Ve Püskevitsizler ocağı başkanı MasterbelaPüskevitsiz İstihbarat Teşkilatı 2. Başkanı XxxXberkxxxPüskevitsizler Ocağı Başkan Yardımcısı McKayBoLPüskevitsizler Ocağı Başkan Yardımcısı Ve Grup Başkan Vekili Yardımcısı messi58Püskevitsizlik Feneri Yardım Kurulu Kolları Başkanı xBuLLyxPüskevitsizlik Feneri Yardım Kurulu Kolları Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Airlifte Püskevitsiz Bayanlar Kordinatörü Başkanı Lideri Strongxşifa Püskevitsizlerin Gerçek Püskevitsiz Olduğunu Denetleme Kurulu Lideri
GünceLL konu
ARAMIZA HOŞGELDİNİZ
Üstadın Elçisi
TSKxSUBAY
"Ban yemek iyidir aslında.. Zihni açar daha değişik küfürler ve argo kelimeler üretirsin."
[Tamamen Bana Aittir .]
haydegidelummmm yazdı:Üyelerimiz : haydegidelum (FATİH - TSK )Üstadın Elçisi Azizz ( Warning )Lüplüp Uzmanı ve Ar-GE uzmanı Burak ( kod adı : Morduman) MPGD Koalisyon Hükümeti Lideri veOnursal Üye Canceazci MPGD Koalisyon Hükümeti Lideri TheAnswer3 Asil-Onur Kurulu Üyesi Ve Başkan yardımcısı ve Yönetimi Denetleme Kurulu Başkanı ZonguldakliBaşkan yardımcısı ve Üstadın 2. Elçisi ve Yönetimi Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı ve vekili yalnizadam66video tanıtımı uzmanı FarKXteaM Post Kasma Uzmanı efsaneottomanVideo Tanıtımı uzmanı MackRulzMPGD Koalisyon Hükümeti Lideri Ve Panpişler Konsolosu EskidostlarGrup Başkan Vekili Genel Sekreteri kralxxDAsil üye juqero Asil Üye TahasalihFedakar üye Reverence Fedakar üye VeNGat &Toker İkv Püskevitsiz Halk İle Dayanışma Ve yardımlaşma Kolları Başkanı ve Grup Vekili başkan Yardımcısı kalenderon06 Dış ilişkiler Kurulu üyesi Tremexhaqan Püskevitsizleri tespit etme lideri ve Püskevitsizler İstihbarat TEşkilatı Başkanı DeaTHxBeJNaTeAR-GE Sorumlusu lordof61& MaRsCHaLL Reklam ve Tanıtımdan Sorumlu kişi VandervaartGrup Başkan Vekili Ve Püskevitsizler ocağı başkanı MasterbelaPüskevitsiz İstihbarat Teşkilatı 2. Başkanı XxxXberkxxxPüskevitsizler Ocağı Başkan Yardımcısı McKayBoLPüskevitsizler Ocağı Başkan Yardımcısı Ve Grup Başkan Vekili Yardımcısı messi58Püskevitsizlik Feneri Yardım Kurulu Kolları Başkanı xBuLLyxPüskevitsizlik Feneri Yardım Kurulu Kolları Başkan Vekili ve Başkan Yardımcısı Airlifte Püskevitsiz Bayanlar Kordinatörü Başkanı Lideri Strongxşifa Püskevitsizlerin Gerçek Püskevitsiz Olduğunu Denetleme Kurulu Lideri
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden