Merhaba arkadaşlar aşagıda sayacagım itemler alınacaktır yalnız hemen değil.Baştan anlaşırız ben parayı biriktiririm parayı biriktirdigim zaman eger satılmamıssa malı sizden alırım.
Shen İksir Reçetesi
Bilge Shen Yüzük
Bilge Shen Kolye
Azat Shen Yüzük
Azat Shen Kolye
Bilge Solucan Yüzük
Bilge Solucan Kolye
Azat Solucan Kolye
Azat Solucan Yüzük
Bilge Solucan Eldiven
Bilge Solucan Ayakkabı
Nitrojen Karacin Ceket
Nitrojen Karacin Pantolon
Nitrojen Karacin Eldiven
Nitrojen Karacin Ayakkabı
D.Akım Karacin Ayakkabı
D.Akım Karacin Eldiven
Nitrojen Karacin Yüzük
Nitrojen Karacin Kolye
D.Akım Karacin Yuzuk
D.Akım Karacin Kolye
2 İtemli(2.Efsunu değersiz) Bilge Asa
Bazıları alınacaktır.Teker teker alınacaktır.
Şu itemler alınır
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Re: Şu itemler alınır
Satıcı değilim fakat nacizane bir tavsiyem olacak, hem konun güncellenmiş olur senin de yararına olur.
Büyü için zırh puanını arttıran eşyalar pek işe yaramaz. Yani elbette yarar, zırhın yükselir tamam ama bunun yerine bir direncini veya kritik oranını vs. yükseltmen çok çok daha mantıklı olur. Zırh oranı aldığın fiziksel hasarı(meteorit), maximum hasarı düşürür. Zırh özelliğinden muazzam zırhlara ve yüksek enerjilere sahip savaşçılar, kritik ve direnç gibi özelliklerden uzaktan dövüşmeyi tercih eden büyücüler faydalanmalıdır. Konu hakkında özel mesaj yoluyla daha detaylı bahsedebilirim eğer istersen. Tabii karar yine senin de parana yazık olmasın istedim.
Bol şans, hayırlı alışverişler...
Büyü için zırh puanını arttıran eşyalar pek işe yaramaz. Yani elbette yarar, zırhın yükselir tamam ama bunun yerine bir direncini veya kritik oranını vs. yükseltmen çok çok daha mantıklı olur. Zırh oranı aldığın fiziksel hasarı(meteorit), maximum hasarı düşürür. Zırh özelliğinden muazzam zırhlara ve yüksek enerjilere sahip savaşçılar, kritik ve direnç gibi özelliklerden uzaktan dövüşmeyi tercih eden büyücüler faydalanmalıdır. Konu hakkında özel mesaj yoluyla daha detaylı bahsedebilirim eğer istersen. Tabii karar yine senin de parana yazık olmasın istedim.

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Tılsım
Re: Şu itemler alınır
Zırh puanını artıran eşyalara Junon için gerek duydum aynı anda meteroit ve yıldırım atıyor ya onun için.Rescuer yazdı:Satıcı değilim fakat nacizane bir tavsiyem olacak, hem konun güncellenmiş olur senin de yararına olur.