:mrgreen: :mrgreen: Çok sağol canım benim.Staffers yazdı:Selamun aleyküm;
Yasin gerçekten şu oyunda şaheseri hakeden kişilerden biri şüphesiz sendin.Şaheserin hayırlı olsun,iyi eksitmeler.Bakalım Ejder Asa'dan çıkan büyüler kimlerin canını alacak.Bu arada bende Ashab-ı Kehf'i basıp parlattığımda yarasalar elimi ısırıyodu,şimdi eğittim otur diyince oturuyo kalk diyince kalkıyo. :mrgreen:
MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....
Re: MUHABBETİMİZ DAİM OLSUN....

Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
- Maynaqsifaci
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Just For Fun*
bende o köydenimRescuer yazdı::mrgreen: :mrgreen: Çok sağol canım benim.Staffers yazdı:Selamun aleyküm;
Yasin gerçekten şu oyunda şaheseri hakeden kişilerden biri şüphesiz sendin.Şaheserin hayırlı olsun,iyi eksitmeler.Bakalım Ejder Asa'dan çıkan büyüler kimlerin canını alacak.Bu arada bende Ashab-ı Kehf'i basıp parlattığımda yarasalar elimi ısırıyodu,şimdi eğittim otur diyince oturuyo kalk diyince kalkıyo. :mrgreen:
Eskiden Ş.Ç.T.yduk be. Şimdi Ş.Ç.T.da Ş.siz bi kişi kalmadı.
Ne güzel bir şey ama Ş.siz yaptıklarımız da unutulmamalı.
Güzel günlerdi.

Sen zenginken biz fakir köylüydük.Şaheseri aklımızın ucundan bile geçiremiyorduk.Maynaqsifaci yazdı:bende o köydenimRescuer yazdı::mrgreen: :mrgreen: Çok sağol canım benim.Staffers yazdı:Selamun aleyküm;
Eskiden Ş.Ç.T.yduk be. Şimdi Ş.Ç.T.da Ş.siz bi kişi kalmadı.
Ne güzel bir şey ama Ş.siz yaptıklarımız da unutulmamalı.
Güzel günlerdi.
o ne len şifreli şifreli konuşuyonuz
![]()
Yusuf ATMACA

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Samet, telefonlar dinleniyor. Şifreli konuşmaktan başka çare yok. Açık açık anlatsalar her şeyi hopp Ergenekondan içeri
Sonra haberlerde "Küçük Ergenekoncular" başlıklı haberi görürüz. Yasin ve Yusif çıkar
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Flaş! Flaş! Flaş! İstanbul Kıyamet Vakti şebekesi yakalandı.Gözaltına alınan Ericponti ve Börteçinexvif suçlarını kabul edip Kenan'a sadece 1 defa tecavüz ettiklerini açıkladılar.Bunun üzerine savcı 999 gün ban verdiğini Türk kamuoyuna açıkladı.SoLo yazdı:Samet, telefonlar dinleniyor. Şifreli konuşmaktan başka çare yok. Açık açık anlatsalar her şeyi hopp Ergenekondan içeriSonra haberlerde "Küçük Ergenekoncular" başlıklı haberi görürüz. Yasin ve Yusif çıkar
![]()
Yusuf ATMACA

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Yufi Hidra'daki sıcak geceleri çaktırma. Valla öyle büyük cüsseli bi yaratığı öğrenirseler IP Ban yeriz. :twisted:Staffers yazdı:Flaş! Flaş! Flaş! İstanbul Kıyamet Vakti şebekesi yakalandı.Gözaltına alınan Ericponti ve Börteçinexvif suçlarını kabul edip Kenan'a sadece 1 defa tecavüz ettiklerini açıkladılar.Bunun üzerine savcı 999 gün ban verdiğini Türk kamuoyuna açıkladı.SoLo yazdı:Samet, telefonlar dinleniyor. Şifreli konuşmaktan başka çare yok. Açık açık anlatsalar her şeyi hopp Ergenekondan içeriSonra haberlerde "Küçük Ergenekoncular" başlıklı haberi görürüz. Yasin ve Yusif çıkar
![]()
![]()

Tılmesa
Sussana Yasin yeni çıktık mapustan yine girmek istemiyorum.Rescuer yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Yufi Hidra'daki sıcak geceleri çaktırma. Valla öyle büyük cüsseli bi yaratığı öğrenirseler IP Ban yeriz. :twisted:Staffers yazdı:Flaş! Flaş! Flaş! İstanbul Kıyamet Vakti şebekesi yakalandı.Gözaltına alınan Ericponti ve Börteçinexvif suçlarını kabul edip Kenan'a sadece 1 defa tecavüz ettiklerini açıkladılar.Bunun üzerine savcı 999 gün ban verdiğini Türk kamuoyuna açıkladı.SoLo yazdı:Samet, telefonlar dinleniyor. Şifreli konuşmaktan başka çare yok. Açık açık anlatsalar her şeyi hopp Ergenekondan içeriSonra haberlerde "Küçük Ergenekoncular" başlıklı haberi görürüz. Yasin ve Yusif çıkar
![]()
![]()
Yusuf ATMACA

Benim kanıtım var buyrun.
Uygunsuz içerikli olan görüntü kaldırılmıştır. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
StayAway.
Uygunsuz içerikli olan görüntü kaldırılmıştır. Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
StayAway.
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

İki Ters , Bir Düz
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ
~~ FaunTLeRoy ~~
๘۩ஜॐ๑๘۩ஜ๘๘۩¤ۣۜ๘۩ஜ๘۩ஜ

Oyy anam! :shock: Silelim onu silelim. :? Silgisi olaannnnn?Staffers yazdı:Sussana Yasin yeni çıktık mapustan yine girmek istemiyorum.Rescuer yazdı::mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Yufi Hidra'daki sıcak geceleri çaktırma. Valla öyle büyük cüsseli bi yaratığı öğrenirseler IP Ban yeriz. :twisted:Staffers yazdı:Flaş! Flaş! Flaş! İstanbul Kıyamet Vakti şebekesi yakalandı.Gözaltına alınan Ericponti ve Börteçinexvif suçlarını kabul edip Kenan'a sadece 1 defa tecavüz ettiklerini açıkladılar.Bunun üzerine savcı 999 gün ban verdiğini Türk kamuoyuna açıkladı.SoLo yazdı:Samet, telefonlar dinleniyor. Şifreli konuşmaktan başka çare yok. Açık açık anlatsalar her şeyi hopp Ergenekondan içeriSonra haberlerde "Küçük Ergenekoncular" başlıklı haberi görürüz. Yasin ve Yusif çıkar
![]()
![]()
![]()

Tılmesa
Ogün'ün hesap yine SUS'turulcak şimdiden geçmiş olsun. 

Tılmesa