Bayram Coşkusu İKV'de!
Re: Bayram Coşkusu İKV'de!
DEliye hergün bayram arkadaşlar hergün böle özel şeyler solsun exp günleri kp günleri felan olsursa oyunculrda sevinir yönetiilerde haanırlar
SAÇMA
çemberlitaş varken migrat sığınak atırıcı bravo

Herkez ikv oynar herkez güçlü olabilir herkez bişeyleri başarabilir herkez kahramanda olur Fakat herkez BİR **PAŞA** OLAMAZ
*RoAşK*
selam
Nerull sana bir sorum var benim daha önce aldığım %60 %20 yağma artırıcım var bayramda verilen %30 %10 ile toplanıyormu yoksa büyük olanmı geçerli oluyor eğer toplanmıyorsa örneğin %30 %10 yağma artırıcıyı para verip alanlara karşı adaletsizlik olmuyormu
Nerull sana bir sorum var benim daha önce aldığım %60 %20 yağma artırıcım var bayramda verilen %30 %10 ile toplanıyormu yoksa büyük olanmı geçerli oluyor eğer toplanmıyorsa örneğin %30 %10 yağma artırıcıyı para verip alanlara karşı adaletsizlik olmuyormu
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
İsim değiştirmeye %50 indirim gelsin bayram yapalım 
kilavuz yazdı:selam
[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Üstelik bu avantajlar Dükkan'dan aldığınız Plus Paket, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara eklenecek!
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
Bu bayram olayı çok güzel oldu. Sadece alt. kolyem warken bugn kenandan alabilecegm herşeyi aldım. Ballym.
ORHANBEY yazdı:İsim değiştirmeye %50 indirim gelsin bayram yapalım
kilavuz yazdı:selam
Nerull sana bir sorum var benim daha önce aldığım %60 %20 yağma artırıcım var bayramda verilen %30 %10 ile toplanıyormu yoksa büyük olanmı geçerli oluyor eğer toplanmıyorsa örneğin %30 %10 yağma artırıcıyı para verip alanlara karşı adaletsizlik olmuyormu[color=#00FF00]Nerull[/color] yazdı:Üstelik bu avantajlar Dükkan'dan aldığınız Plus Paket, Şans Artırıcı ve Tecrübe Puanı artırıcılardan gelen bonuslara eklenecek!
iyide yağma arttırıcı demiyor şans artırıcılar için diyor o yazıya bende dikkat etttim
dükkanda şans artırıcılar diye madenleri kapsıyan bölüm var
- IGorkemkralI
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
Şeker Bayramınız Kutlu olsujn sevdiklerinizle nice beraberlikler ve mutuluklar dilerm İyi Oyunlarİyi Forumlar
G☼rkemkrøl◄ Emin☼nü Fø╩ihi (=☼riginal Profil£=)
Gorkemkral 49 Lw Savaşçı Klan:Lodos
Gorkemlord 45 Lw Büyücü Klan:Lodos
[Link Görebilmek İçin ÜYE OLMALISINIZ!!]
- amanedenolmuyor
- Sahaf Yardımcısı
Ramazan bayramınız kutlu,mübarek olsun. Paraları toplasam alcam bascam artrıcıyı üretcem eceli 
Fenerbahçelı (49) (^)Latif

- IGorkemkralI
- İskele Babası
YHA ECEL REÇETESİ NERDEN ALINIYOR ? VE HANGİ ÜRETİM PUANINNA VERMELİ ??
G☼rkemkrøl◄ Emin☼nü Fø╩ihi (=☼riginal Profil£=)
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı
Farketmez üretim puanı. Sarrafsan bile olur. Reçeteyi Demirci rüstemin diğer bölümünde bulabilirsin.IGorkemkralI yazdı:YHA ECEL REÇETESİ NERDEN ALINIYOR ? VE HANGİ ÜRETİM PUANINNA VERMELİ ??