İKV bir DVO'dur, herkes oyunun içindedir ama fark etmeseniz de bir o kadar hayatlarını yaşayan insanlara sahiptir. Karşınızdaki orta yaşlarında bir iş adamı, bir lise öğrencisi, otistik bir genç, başarılı bir üniverisite öğrencisi, iki çocuklu bir anne, belki bir dergi editörü olabilir. Sayısız DVO'ları oynayan binlerce farklı insandan bahsediyoruz. Oyun arkadaşlarınızdan...
Dost veya düşman tarafta olması fark etmez, her oyuncu saygı görmeyi ve keyifli vakit geçirmeyi hak eder, sonuçta hepimizin oyuna ödediği para aynıdır. İkv' nin binlerce insanın beraber vakit geçirdiği bir platform olduğunu unutmazsak hiçbir konuda kimseye haksızlık veya saygısızlık yapmamış oluruz. Genel internet etiği İkv'de de geçerlidir. Spam yapmak, her şeye itiraz edip aksilik yapmak, kendiniz bilmiştik, ukelalık... hiç biri sevilmez.
Bunu Bir Bilseniz Keşke
Re: Bunu Bir Bilseniz Keşke
Güzel, elinize sağlıkFERRAND yazdı:İKV bir DVO'dur, herkes oyunun içindedir ama fark etmeseniz de bir o kadar hayatlarını yaşayan insanlara sahiptir. Karşınızdaki orta yaşlarında bir iş adamı, bir lise öğrencisi, otistik bir genç, başarılı bir üniverisite öğrencisi, iki çocuklu bir anne, belki bir dergi editörü olabilir. Sayısız DVO'ları oynayan binlerce farklı insandan bahsediyoruz. Oyun arkadaşlarınızdan...
Dost veya düşman tarafta olması fark etmez, her oyuncu saygı görmeyi ve keyifli vakit geçirmeyi hak eder, sonuçta hepimizin oyuna ödediği para aynıdır. İkv' nin binlerce insanın beraber vakit geçirdiği bir platform olduğunu unutmazsak hiçbir konuda kimseye haksızlık veya saygısızlık yapmamış oluruz. Genel internet etiği İkv'de de geçerlidir. Spam yapmak, her şeye itiraz edip aksilik yapmak, kendiniz bilmiştik, ukelalık... hiç biri sevilmez.
- lonca331
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Bin Yetmiş Bir
/Katıl
Zafer'e giden yolda, çekilen çile kutsaldır.. 58
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
aDaMKiNqDaqıLıN and IıISeXoNLuTaYIıI
< Bin Yetmiş Bir > 1071
- Kaptanxmuro
- İskele Babası
- Lonca: Rotasızlar
Çok güzel konuşmuşsun kardeşim Eline yüreğine sağlık .
KaptanxCusto
Kaptanxcusto
CUSTO
Kaptanxcusto
CUSTO
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Hocam önce eline sağlık çok güzel olmuş.Yanlız ben bir yere takıldım saygıdan bahsediyorsun o ne demek?Oyunda uzun süredir karşılaşmadığım bi kavram.Neye kime saygı kaldıki.Ya en basitinden şehitlerin olduğu gün ben yoktum ama bir yürüyüş yapılmış arzı lodosu bayraklarla.Fakat işte birkaç artık ilkokul seviyesi diyeceğim ve genelide lodos (bunu bir lodos olarak söylüyorum) arzları kesiyor ve saygıdan bahsediyoruz.Bence sen sadece elini yordun kimse şu oyunda bana saygı var demesin.FERRAND yazdı:İKV bir DVO'dur, herkes oyunun içindedir ama fark etmeseniz de bir o kadar hayatlarını yaşayan insanlara sahiptir. Karşınızdaki orta yaşlarında bir iş adamı, bir lise öğrencisi, otistik bir genç, başarılı bir üniverisite öğrencisi, iki çocuklu bir anne, belki bir dergi editörü olabilir. Sayısız DVO'ları oynayan binlerce farklı insandan bahsediyoruz. Oyun arkadaşlarınızdan...
- SeRRuh
- Sivri Ada Kaşifi
- Lonca: Utopia
- Discord: sahinmur4t
Saygı kavramı tartışmaya açık bunu aramızda tartışabiliriz fakat diger tüm bahsettiklerin de sonuna kadar haklısın