Sizlere geçmişde yaşanan bir olayı ihya edicem. Öncelikle tarihi hatırlayamıcam 2 bilemedim 3 sene önce ..
Eminönü serverında buluşma hatıraları satan birisini görmüşdüm. Fiyatını sormuşdum. Bana komet merlin set lazım demişdi. Bende sera merlin set veriyim hem daha iyi hemde o zamanların en popüler itemiydi. Neyse seti verdim hatıraları aldım . Almamla hatıraların çalıntı olduğunu öğrenmem bir oldu. Neyse bu çalıntı iddalarına kulak asmadım. Taki nocn pm atana kadar. O zamanlar gm felan değildi. Sadece yöneticiydi ve hatıraları binbir güçlükle yarışmadan kazanmışdı. Size tek sahip olduğu değerli item diyebilirim. Daha sonra buluşma hatıralarının bana ait olduğunu söyledi. Neyse hatıraları verip ikvye mail yolladım. Yolladığımdan 1 - 2 saat olduktan sonra yanıt geldi ve söyledi. Gm kubilay : zararınız karşılanacakdır gibi bir yanıt aldım. Neyse akşam saatleri nocomment beni antrepoya çağırdı ve gittim. Benim zararımın karşılanıcağını bile bile hatıraları geri verdi. Diyiceksiniz ki o bir tane verir on tane geri alır. Öyle değil işte bir çok kişi bir çok konuyu saptırıp duruyor. Bir diğer konudaki 500 akçe için gmleri suçlayan arkadaşımız gibi. Noccomentin tek kıymetli olan buluşma hatırısını bana vermişdi. Sizlere tavsiyem herşeye gördüğünüz gibi bakmayın. Kimse kimseyi bir oyun için suçlayamaz. Benden tavsiye bu muhterem kişinin kıymetini bilin.
Saygılarımla .. Ahmet Topcu
Şer-i şerifin bekası ilimledir. Ve ilimin bekası ulema iledir.
Kalipto yazdı:Sizlere geçmişde yaşanan bir olayı ihya edicem. Öncelikle tarihi hatırlayamıcam 2 bilemedim 3 sene önce ..
Eminönü serverında buluşma hatıraları satan birisini görmüşdüm. Fiyatını sormuşdum. Bana komet merlin set lazım demişdi. Bende sera merlin set veriyim hem daha iyi hemde o zamanların en popüler itemiydi. Neyse seti verdim hatıraları aldım . Almamla hatıraların çalıntı olduğunu öğrenmem bir oldu. Neyse bu çalıntı iddalarına kulak asmadım. Taki nocn pm atana kadar. O zamanlar gm felan değildi. Sadece yöneticiydi ve hatıraları binbir güçlükle yarışmadan kazanmışdı. Size tek sahip olduğu değerli item diyebilirim. Daha sonra buluşma hatıralarının bana ait olduğunu söyledi. Neyse hatıraları verip ikvye mail yolladım. Yolladığımdan 1 - 2 saat olduktan sonra yanıt geldi ve söyledi. Gm kubilay : zararınız karşılanacakdır gibi bir yanıt aldım. Neyse akşam saatleri nocomment beni antrepoya çağırdı ve gittim. Benim zararımın karşılanıcağını bile bile hatıraları geri verdi. Diyiceksiniz ki o bir tane verir on tane geri alır. Öyle değil işte bir çok kişi bir çok konuyu saptırıp duruyor. Bir diğer konudaki 500 akçe için gmleri suçlayan arkadaşımız gibi. Noccomentin tek kıymetli olan buluşma hatırısını bana vermişdi. Sizlere tavsiyem herşeye gördüğünüz gibi bakmayın. Kimse kimseyi bir oyun için suçlayamaz. Benden tavsiye bu muhterem kişinin kıymetini bilin.
Saygılarımla .. Ahmet Topcu
Kendi ağzınla diyosun hocam 2-3 sene önce.2-3 sene önce oyundan memnun olmayan birisi varmıydı ?Bence kesinlikle yoktuki ben memnundum.Taki ofansiv defansiv ayrımına kadar.Orda full sahra setim vardı bağzıları çift item hepsi çöp oldu emek verdiğim setten bahsediyorum.Hadi dedim neyse gene dizerim bi set max set dizdim gbler geldi alınmadım.Neyse dedim büyücümle şifacım var onlarla girerim evet onlarla girmeye başladım şifamın üstü dizili bi fundi zırhla asabı kaldı.Büyücümün ise sadece nuc. kolyesi var ona fazla giremedim diye.Şimdi çemberli geldi iyi güzelde daha sığınağı bile görememiş o kadar adam var.Onların çemberliye girmesi demek 59ların açılması demek bence.Tamam senin başına o zamanda güzel bir olay gelmiş olabilir ama etkinlik hakkında o kadar çok şikayet okuyorumki (belki sende okuyorsun) ağzım açık kalıyor.Ya bir yönetici oyuna karışabilirmi gözünü seviyim.Yönetici oyunu takip eder tesla kurup adamlara daldırmaz.Ceza alıcak dediği kişiyi oyuna sokupta 1. yapmaz.Diyosun ya kıymetini bilin onlar şurdaki oyuncuların kıymetini biliyolarmı.Tek sana yapıldı herkese yapıldımı tamam senin zararın karşılandı kaç kişi dolandılırdı burda onlarınki karşılandımı.Diyeceksinki o kadarını nasıl karşılasın.O zaman görevini yapıp bu kişileri banlasın.Adam diyorki şu şu kişi beni dolandırdı buraya fotoda konuluyor forum yetkilisinin verdiği cevap(ki bu kişilerde destekten) bunun yeri burası değil desteğe mail at.Herneyse ben bu yorumu yaptım ya konu kesin kilitlenir herkese iyi forumlar..
l3 sene önce gm ler çok iyiydi bi gm vardı gm olduğunu bilmiyordum kestim ekstim durdum sonra birisiyle laf dalaşına girdim dedim gmyede özelden eziksin dalma bi eksmiyim dedim bi baktım gm uyardı o kadar birde karakürkü eksemiyorduk bir gm şifa geldi bayandı yardımcı olmuştu hemen kesmiştik.
Schiller yazdı:3 sene önce siz varmıydınız acaba Felipemassa Lakin Nocomment'in nasıl bir insan olduğunu iyi bilirim.
Benim oyunda 5senem oldu heralde ki bunu savaşçımdaki kütük yaran reçetesinden kanıtlayabilirim kütükler kaldırılmadan baya önce satın almıştım.O zamandan beri oyunu bırakmalarım oldu fakat geri döndüm.Yöneticiler konusuna gelince nocomment'i pek tanımasamda ben yöneticiler hakkında daima genel konuştum ve bu yazımdada genel konuştum.Şimdi diyebilirsin bu adam hakkında açılmış konu.Olabilir ben bütün gmler hakkında böyle konuşurum forumu biraz incelersen en çok nocomment ve reha hakkında genelde etkinlikler için konu açılmış olup kendilerini şahsen tanımıyorum.Ama dediğim gibi 5 senedir bu oyunu oynamam oyunun gmleri hakkında bi görüş sahibi olmama yeterde artar bile.Gelelim asıl konuya şurda konu açalım sizce oyundaki yöneticilerde bir değişim görüyormusunuz diye bir çok insanın benimle aynı fikirde olduğunu düşünüyorum.Fakat görüşlerimiz farklı olabilir.Herkesin görüşüne saygı duyarım ve bunun karşılıklı olup benimde görüşüme saygı duyulmasını isterim.Birdaha benim yazım hakkında yorum yapılacaksa bu şekilde yapılmasını rica eder iyi forumlar dilerim.
ben ilk 39 lv yeni geldiğinde başlamışdım. Hatta ozamanlar abura vardı bilirsiniz. Taki çarım soyulana kadar. Oyuna 1 -2 sene ara verdim. Ayrıca forma felanda yazmadım. Çünkü benim suçumdu en güvendigim insana çarımın sifresni vermişdim. Ve sizlerin bir çoğunuzun soyulmasıda bu gibi olaylardan kaynaklanıyor. Gmlere gelince tesla açması kötü olduklarını belirtmez. Ben asla kötü görmüyorum. Çünkü kötülerine gerçekden rastladım. Mesela oyundaki sanal parayı reele dökenler gibi..
Şer-i şerifin bekası ilimledir. Ve ilimin bekası ulema iledir.
Kalipto yazdı:ben ilk 39 lv yeni geldiğinde başlamışdım. Hatta ozamanlar abura vardı bilirsiniz. Taki çarım soyulana kadar. Oyuna 1 -2 sene ara verdim. Ayrıca forma felanda yazmadım. Çünkü benim suçumdu en güvendigim insana çarımın sifresni vermişdim. Ve sizlerin bir çoğunuzun soyulmasıda bu gibi olaylardan kaynaklanıyor. Gmlere gelince tesla açması kötü olduklarını belirtmez. Ben asla kötü görmüyorum. Çünkü kötülerine gerçekden rastladım. Mesela oyundaki sanal parayı reele dökenler gibi..
Bende 39lar zamanında başladım arkadaşlarımın ısrarı üzerine.Şimdi hepsi oyunu bıraktı gerçi oynasalar belki neler neler yapardık .Tesla olayına gelince bu senin fikrin saygı duyarım ama bana göre düpedüz ayrımcılık yapılmıştır.Nasıl yani şansamı kalıcak iş?Adamın kaç tane iksir içtiğinden haberleri varmı.Bence iyi olan kazanmalıydı yönetime yakın olan değil.(Bu olay benim başıma gelmedi ama duyarsız kalamıyorum böyle olaylara).Evet benimde karakterim soyuldu savaşçım fakat fazla bişi yoktu zaten üstünde tekrar dizebildim ama artık oyun eski tadını vermemeye başladı.Dünki yeni yetmeler kendilerini birşey sanmaya başladı.Dediğim gibi ben 5 sene civarı bu oyunu oynuyorum oyun bence eskiden çok güzeldi şu görevim var diyordum hemen yardım edecek adam bulabiliyordum.Bende işim olmayınca çeteci önünden geçerken ara sırada olsa gidip bi devi olsun bi cevriyeyi olsun kesmişliğim var.Ha bu arada konuyu farklı yere çektiğimi düşünmeyin konu gmler.Ben memnun değilim ama sizin fikrinizede saygı duyarım.Bana göre daha tarafsız olunmalı iyi forumlar.