Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama...

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
xXxAAVENGERRxXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama...

Mesaj gönderen xXxAAVENGERRxXx »

Merhaba arkadaşlar biraz şüphe çeksin diye konu başlığını öyle belirttim kusura bakmayın.Konuyu doğru yeri burasımı onuda bilmiyorum çünkü forumda yeniyim.Her neyse soracağımı sorayım artık.Bir çar diziyorum Migrat ve Sığınak için.Üzerini Azat-Bilge karışık dizicem.Takılardan biri bilge shen olucak.Bendeki elektrik direncide 240 olsun böylece 300 oldu.Şifam bana 400 lük dk atsın 700 oldu.İşim son olarak iksire kaldı bir shen iksir reçetesi almayı düşünüyorum.Geri kalan itemleride Bilge Solucan - Azat Solucan karma dizmek istiyorum.Neden Solucan efsunu yani zırh efsunu?Çünkü Junon elektrikle fizikseli aynı anda atar benimde zıorh ve direncimi tank etmem gerekiyor bu yüzden.Zaten Çemberli'ye girmeye bişi kalmadı.Sıgınak ve Migrat için idel bir çar olur bu ve tüm itemleri düşürdükten sonra nucleus üstümü giyip çemberliye girerim nasıl fikir?Ha bu arada ejder üretmeyi ve mor asa düşürmeyi/üretmeyi düşünmüyoorum.Çünkü baya zor geliyor.Sizce bu mantıklı mı arkadaşlar teşekkürler...
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: Konuyu doğru yere açtım mı bilmiyorum ama...

Mesaj gönderen AlpAykan »

xXxAAVENGERRxXx yazdı:Merhaba arkadaşlar biraz şüphe çeksin diye konu başlığını öyle belirttim kusura bakmayın.Konuyu doğru yeri burasımı onuda bilmiyorum çünkü forumda yeniyim.Her neyse soracağımı sorayım artık.Bir çar diziyorum Migrat ve Sığınak için.Üzerini Azat-Bilge karışık dizicem.Takılardan biri bilge shen olucak.Bendeki elektrik direncide 240 olsun böylece 300 oldu.Şifam bana 400 lük dk atsın 700 oldu.İşim son olarak iksire kaldı bir shen iksir reçetesi almayı düşünüyorum.Geri kalan itemleride Bilge Solucan - Azat Solucan karma dizmek istiyorum.Neden Solucan efsunu yani zırh efsunu?Çünkü Junon elektrikle fizikseli aynı anda atar benimde zıorh ve direncimi tank etmem gerekiyor bu yüzden.Zaten Çemberli'ye girmeye bişi kalmadı.Sıgınak ve Migrat için idel bir çar olur bu ve tüm itemleri düşürdükten sonra nucleus üstümü giyip çemberliye girerim nasıl fikir?Ha bu arada ejder üretmeyi ve mor asa düşürmeyi/üretmeyi düşünmüyoorum.Çünkü baya zor geliyor.Sizce bu mantıklı mı arkadaşlar teşekkürler...
Tılsım sunucusu Kanalları - Kapalı Çarşı ya açıcaksın konuyu...

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön