Selamlar,
Arkadaşlar farkına vardınız mı bilemiyorum ama oyun içerisinde 2 hata var. Kritik hata sebebine olan hata olmak üzerinde Yetenek hatasıda bulunuyor...
1. İşportacılara (tüm işportacılar elif, halime teyze vs.) satılan efsunlar bazen kritik hata verip oyundan düşüyoruz. Satmak istediğinizden emin misiniz demeden direk kritik hata verip düşüyor.
2. Çağrı yeteneğini kullandığımız zaman, karakter tamamen (görüntü olarak) donuyor. Örneğin, Kangal'ı çıkardığım zaman normalde karakter nefes alıp vermeli ve o esnada haraket etmeli ama tamamen donuk duruyor.
Sizlerde bu hataları fark ettiniz mi? :?
Sizlerdede Bu Hatalar Var mı?
Sizlerdede Bu Hatalar Var mı?
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Sizlerdede Bu Hatalar Var mı?
2. hatayı fark ettim.Esadullah yazdı:Selamlar,
Arkadaşlar farkına vardınız mı bilemiyorum ama oyun içerisinde 2 hata var. Kritik hata sebebine olan hata olmak üzerinde Yetenek hatasıda bulunuyor...
1. İşportacılara (tüm işportacılar elif, halime teyze vs.) satılan efsunlar bazen kritik hata verip oyundan düşüyoruz. Satmak istediğinizden emin misiniz demeden direk kritik hata verip düşüyor.
2. Çağrı yeteneğini kullandığımız zaman, karakter tamamen (görüntü olarak) donuyor. Örneğin, Kangal'ı çıkardığım zaman normalde karakter nefes alıp vermeli ve o esnada haraket etmeli ama tamamen donuk duruyor.
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
- llbLackdeathll
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
Ben ölen tazıyı kaldırmaya çalışırken kritik hata verdiği oldu.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Old Brothers
2.hatayı çok görüyordum.inciSOZLUK yazdı:2. hatayı fark ettim.Esadullah yazdı:Selamlar,
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi

- Sunucu: Teşkilat
1. İksir makinalarının çıktığı yerlerde ilk menziline girince fena bi kasma oluyor.
2. dediğin gibi ayı kangal vs çıkarırken kasma oluyor.
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
ge.en vs atcaktım deparladık adam dıkkat attı ben ayı sal dedım.en az 10 sn dondu bı baktım can 50 kalmış.cok fecı kasıyoturkoxHAMSTER yazdı:1. İksir makinalarının çıktığı yerlerde ilk menziline girince fena bi kasma oluyor.
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü

- Lonca: Old Brothers
Bahsi geçen konu kasma degil.Herkes hareket ediyor normalde karakter nefes alıp veriyormuş gibi hareket etmesi gerekirken sanki bir fotograf gibi hareketsiz duruyor.ibrahimking yazdı:ge.en vs atcaktım deparladık adam dıkkat attı ben ayı sal dedım.en az 10 sn dondu bı baktım can 50 kalmış.cok fecı kasıyoturkoxHAMSTER yazdı:1. İksir makinalarının çıktığı yerlerde ilk menziline girince fena bi kasma oluyor.
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
Sonunda beni anlayan biri çıktı yaTURKIYEIMPARATOR yazdı:Bahsi geçen konu kasma degil.Herkes hareket ediyor normalde karakter nefes alıp veriyormuş gibi hareket etmesi gerekirken sanki bir fotograf gibi hareketsiz duruyor.ibrahimking yazdı:ge.en vs atcaktım deparladık adam dıkkat attı ben ayı sal dedım.en az 10 sn dondu bı baktım can 50 kalmış.cok fecı kasıyoturkoxHAMSTER yazdı:1. İksir makinalarının çıktığı yerlerde ilk menziline girince fena bi kasma oluyor.
Sabah 4 defa ard arda düştüm sırf satmak istediğim efsunu alış verişe koyduğum için(Halime Teyze)!
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- ISTANBULFATIHI
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Ace Of Spades
Genellikle Tesla çıkardığım zaman (teslanın bulunduğu kısayol tuşuna basarken) ekranda bir ağırlık meydana geliyor.
ISTANBULFATİHİ > FATIH

LoveLy ||||| M.Fatih KARATAŞ
Ağırlıkla hi çbir alakası yok, oyun direkmen Kritik Hata veriyor ve oyundan düşüyorum!ISTANBULFATIHI yazdı:Genellikle Tesla çıkardığım zaman (teslanın bulunduğu kısayol tuşuna basarken) ekranda bir ağırlık meydana geliyor.
ÖZGÜR FİLİSTİN